Fikir verir misiniz?

Bana kim geldi dediyse kayinvalideniz demek ki sizin iki kere gitmeniz de ona yeterli gelmemis ki alinmis kendince.sizin alinmanizi yersiz gordum acikcasi.
Yapabileceğim bişey yok ozaman.calisiyorm okadar gidbeildm.hastamiz vardı.esim 15 saat çalıştı günlerce.kv diye 24 saat hizmet edilmez.bunu beklemek resmen bencillik bence

Ben 2 kere yardıma gittim zaten toplanırken.ama yerleştirme döneminde gidemedim çünkü anneannem çok hastaydı.1 kerede eşimle beraber gittik.ayrica eşim annesini benim haberim yokken aramış.yani yemek konusunu ben istemedm bile.haberm bile yoktu.bana sonradan anlattı.

Yardımınızı yeterli görmemiş o zaman. Yapmak zorunda degilsiniz zaten ama o da size yardim etmeyince bozulmayin boş yere. Bence fazla beklentiye de girmeyin. Bana da kv sizinle daha seyrek görüşmek istiyor gibi geldi. Eşiniz keşke kendi kendine iş yapıp durduk yerde soğukluk çıkaracak bir şey yapmasaydi. Eşiniz ne zaman görüşmek isterse o zaman ararsiniz kvyi. Siz durduk yerde aramayın şimdi bence.

Yapabileceğim bişey yok ozaman.calisiyorm okadar gidbeildm.hastamiz vardı.esim 15 saat çalıştı günlerce.kv diye 24 saat hizmet edilmez.bunu beklemek resmen bencillik bence

Yaşça sizden büyük kadından alt tarafı taşınıyorsunuz diye iş beklemek de bencillik.

Kayınvalideye değil, eşinize kızın madem sizi bu duruma düşürdüğü için.

Kadın doğru söylemiş. Kocaman insanlarsınız, eliniz ayağınız tutuyor, yemek söyleyecek bir 20-30 liranız vardır.

İşi dramatize edip Benin annem babam hasta anneannemi bırakıp geldi Canla başla yardım etti, yemek gönderdi falan demenize hiç gerek yok.
Annem yapsaydı da mahcup olur, hallediyoruz biz lütfen yorma kendini, zaten hasta bakıyorsun derdim.
Siz alışmışsınız birilerine sırtınızı dayamaya, aradığınızı bulamayınca mutsuz oluyorsunuz..

Simdi soyle bir sey;Calisiyosunuz hastaniz vardi ayrica kayinvalideye hizmet etmek zorunda gormuyorsunuz kendinizi buna lafim yok.cunku ben de kayinvalideye hizmet etmek zorunda olmadigimi dusunurum.ama tasinirsam da kayinvalidemden degil yardim aramasa neden aramadi diye aklima bile gelmez.beklentisiz yasayin yani.

Simdi soyle bir sey;Calisiyosunuz hastaniz vardi ayrica kayinvalideye hizmet etmek zorunda gormuyorsunuz kendinizi buna lafim yok.cunku ben de kayinvalideye hizmet etmek zorunda olmadigimi dusunurum.ama tasinirsam da kayinvalidemden degil yardim aramasa neden aramadi diye aklima bile gelmez.beklentisiz yasayin yani.
Ben yemek konusunda inanın beklemedim.esim aramış. Benim üzüldüğüm nokta böyle bir şeye kirildiysa zamanımda benimle paylaşmadıydı.ki hiç yardım etmemzlik yapmadım.elimden okadar geldi.esim annesinden böyle bir talepte bulunduğunda hemen kendini öne sürmesi.oglum rahatsızım dese sorun yok.hastayim dese sorun yok.normalde beni arar.ama bunun üzerine hiç aramadı bile.

Ben yemek konusunda inanın beklemedim.esim aramış. Benim üzüldüğüm nokta böyle bir şeye kirildiysa zamanımda benimle paylaşmadıydı.ki hiç yardım etmemzlik yapmadım.elimden okadar geldi.esim annesinden böyle bir talepte bulunduğunda hemen kendini öne sürmesi.oglum rahatsızım dese sorun yok.hastayim dese sorun yok.normalde beni arar.ama bunun üzerine hiç aramadı bile.

Niye hastayim desin ki? Niye yalan soylesin? Kadin alinmjs size ve durustce de soylemis ogluna.

Kızlar merhaba,
Özet geciyorum hemen.bir taşınma durumumuz oldu.esim annesini arayıp yardım istemişti.(yemek anlaminda) O da burun kırın etmiş bana kim yardıma geldi diye beni de kastederek laf sokmuş.oylece kapattılar telefonu.biz taşındık çok şükür 4 gün oldu ama kv ne arıyor ne soruyor olduk mu kaldık mi haberi yok.ben açıkçası bu duruma çok kırıldim. (Önceki konumdan bahsetmistim) bu zamana kadar eşimin ailesiyle olan problemlerinde hep yapıcı oldum.zorla götürdüm ailesiyle baristirdm.ozunde iyi insanlardır ama bu defa ben de kırıldim.aramak da içinden hiç geçmiyor.
Sizce yanlış mi yapıyorum.? Vebali nedir bu işin? Ilerde nasip olursa bizlerde aile kv anne olacagiz. Tekrar on ayak olup gitmeli miyim oraya.Ama dediğim gibi bu sefer ben de kırıldim.
Önceki konunuzu biliyorum. Kv' nizin kurduğu cümle çok çirkin. Karşılıklı mı olur her şey. Ben olsam aramazdım. Eğer birşey diyen olursa da o kurduğu cümleyi yüzüne çarpardım. İki tas yemek sonuçta o evde pişiyor. Ayırmak çok mu zordu.

Back
X