Merhabalar, biliyorum bu yazdıklarımı bircogunuz belkide hoş karsilamaz.. Doğru olmadığını biliyorum..Arkadaslar, Ben 3 ay oldu bir işyerine girdim ve gunde 10 saat çalışıyorum.İhtiyacimda var. Bekarım, hayatımda bir kez erkek arkadaşım oldu 15 yıl önce aldatıldım ve ayrıldım.cok seviyordum ,bu bende travma yarattı hickimseyi birdaha hayatıma alamadım evlenmedimde..Neyse..bu su an bulunduğum iş yerinde benden 1 yaş küçük bir beyefendi var yan yana çalışıyoruz..Muhabbetimiz vs yok pek , ikimizde sınırlari olan bireylerin belli ki ..Sorun şu; ben adama Aşık oldum.. bugün tesadüfen evli olduğunu öğrendim ve dünyalar başıma yıkıldı..çünkü yüzük vs yoktu ve bana biraz yakın davranıyordu çay vs getiriyordu, konuşma tarzida öyleydi pek konusmasakta..Adamın hicbirseyden haberi yok bu arada..söylememde zaten bu saatten sonra..yaş nasıl soyliyeyim bilemiyorum..kendimi çok kötü hissettim bugün..aglayamiyorum işyerinde..ise odaklanamadim..bugunum cehennem azabiydi .ve ben bu şekil calisanam artık ama ihtiyacımda çok var..bu beyefendiyle ekip olarak çalışıyoruz mecburuz buna.. İşten mi ayrilsam?? Ben katlanamam çok acı çekerim ,su an bile içim yaniyor

Sizce ne yapayım?