• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verir misiniz

ben artık nasıl seksi olabileceğimide bilmiyorum göğüslerşm feci durumda :(

psikolojini etkileyecek durumdaysan eğer estetik yaptır derim durumun varsa eşinle de konuş eşin yaptırma boşuna para gitmesin derse de artık seni öyle kabullensin sende kendinle mutlu olmalısın artık yapacak bişey yok ki Allah başka dert vermesin

Oncelikle kendinizi sevin siz cocuk dogurmussunuz ona evlat vermissiniz herseyin bir bedeli oluyor herhalde .siz kendinizi sevip begenmedikten sonra baskasindan bunu beklemeyin.biraz psikolojik olarak toparlanin kendinize bakin ama bunu ilk once siz istediginiz icin yapin.guzel giyinmek icin cok paralar dokmeye gerek yok ben pazarlardan bile cok sık parcalar buluyorum mesela . Ve kendinizden emin olun sizdeki degisikligi farketsin.ben mesela giyinip suslenip sevgilime gidiyorum laf arasinda bazen masallah bana ya yine ne kadar guzelim diyorum espriyle sende az degilsin ha kaptin guzel kizi diyorum :)))) ben bunlari soyledikce onun beyninde guzel oldugum ve kendime guvenim kodlaniyor ister istemez .sizde bu yollari deneyin ve kendinize guveninizin geldigi o an hayatim sanki saclarin tepeden azaliyormu yoksa banami oyle geliyor oo bugunlerde gobusde baya ciktimi ne diyiverin haha gorsun gununu :))

sen bu durumu nasıl hallediyorsun peki rahat mısın ya da bir yontemin var mı

rahat degılım canım cok sıkılıyor bu duruma.ama esım hıç bır şey demez dıyemez zaten sonuçta evlat vermışım.ama benımde senın gbı bekarkende oyle cok dık degıldı hafıfs arkma vardı emzırınce baya baya oldu malesef:26: buz tutun ıyı gelır dıyolar ama bılmıyorum bence caresı sadece amelıyat gbı gelıyo. üüzülüyorum ama elden bırşey gelmıyo.dedıgın gbı kadının psıkolojısını etkılıyo cınsel açıdan ısteksızlığı arttırıyo bence bu durum

Back
X