Fikir verir misiniz.

Senem005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
12
0
1
Merhaba kızlar. Benim hayatımın kararları ile ilgili bazı yorum ve fikirlere ihtiyacım var arkadaş çevrem ve ailemin fikirleri yeterli bulamıyorum çünkü aşk acısı çekiyorum sanırım size de ihtiyacım var şöyle anlatayım üç sene önce hayatıma giren kişi beni severek çok aşık olduğunu aşkımdan öldüğünü söyleyerek geldi. İnandım ve hemen ona güvendim yalnız kendisinin psikolojik sorunları vardı ve kimseye güvenemiyordu. Beni resmen bütün hayatımdaki kişilerden soyutladı erkeklerden sosyal medya vs. Bende ona güven vermek için üç sene boyunca çabaladım her ortamımı herkesi herşeyi defalarca anlattım kanıtladım. İspatladım yeter ki güvensin inansın böyle kafasında insanlara karşı kötü düşünce olmasın diye. Ama bu zaman içerisinde çok yoruldum. Bana değer vermediğini boşa çabaladığımı hissetmeye başladım. Ben ağladığım zamanlarda bana sırt çevirdi hiç motive destek hiç bişeyde bulunmadı. Ağlayarak bana destek ol artık güven değer ver dediğimde hep sustu. Ailem ve çevrem çok doğru karar verdiğimi seni kısıtlayan bir insanla ömür geçmeyeceğini söylediler öyle teselli ettiler sizcede doğru mu yaptım dönmeli miydim. Ben ona çok güveniyorum ve seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum çünkü çok yoruldum

Şukret kurtulduğuna,ask acısını falan geç lütfen.3 seneni bosuna heba etmissin böyle hasta ruhlu biriyle.boyle tipler yalnız kalsın ya bırakın normal insanlar bulun

Hiç bi seyiniz olmadığı halde sizi bi seyler kanıtlamak zorunda bırakan biri için nasıl Halen tereddüt edebiliyorsunuz? Arkanıza asla bakmayın aslaaaa

İnanır mısınız herkes sizin gibi yorumlar yapıyor. Onun için değiştin kendini şekillendirmesine izin verdin. Seni şekillendiriyor öyle sevecekse hiç sevmesin tarzda yorumlar yapılıyor.

Ailen sizin bu sevgililik dönemini en iyi bilenler.
Ailenin sözünü dinle.

Hiç bir ilişki sadece aşk ile yürümüyor maalesef, sana destek olmayan, sana sırt dönen, en önemlisi sana GÜVENMEYEN adamla nereye kadar mücadele edebilirsin ki? Psikolojik sorun falan hikaye, bunun arkasına saklanmış senin hayatını ele geçirmek için. "Yeaa benim psikolojik sorunum var, geçmişte şu oldu bu oldu, şu bana yamuk yaptı, bu beni sırtımdan vurdu, insanlara güvenmiyorum sen de güvenme ve etrafında kimseyi bırakma, tek ol". Muhtemelen kendisi sosyal değil ve senin de sosyal olmanı istememiş ya da aşırı kıskanç bilemiyorum. Ama hiç bir erkeğe bu kadar taviz verme, arkadaşlarını, çevreni bir erkek için silme, o adam gider sonra tek kalırsın. Gerek yok çabalamaya, bazen çabalamamak, boş vermek en iyisidir..

1-Kimse kimsenin aşkından ölmez. İnanma.
2- Kimseye güven vereceğim diye kendini parçalama. Güvenmiyorsa kendi bilir.

Boşver ya değmez hem aşkından öldüğünü söylüyor hem de başka bi şekil vermeye çalışıyor bu ne çelişki kurtulmuşsun salla gitsin

Boyle borini sevmen bile hata

Ailesiyle de tanıştım gayet normal insanlar. Çevresiyle gayet normal ama ben bişey söylediğimde beni gerçekten ispata sürüklüyor. Dert ediyorum 3 sene boyunca o kadar çabaladım ki.

Herşeyi geçtim ailesi gayet sosyal kendisi beni sıkıştırıyor ilerde çalışabilceğimi söylüyor çünkü ben sınava hazırlanıyorum bırakın sohbeti iş yernden biriyle merhaba bile zor. Ya ben hiç bir istediğimi de yaptıramıyorum zaten. Şimdiden bi istediğini yaptıramadığını ilerde hiç yaptıramayacağımı da biliyorum.

Asla donmeyin. Sevgi guven tek tarafli yeterli degil. Evlilikte guven en temel tas. Karsilikli guven oturduktan sonra keyfle geciyor gunler.

Seviyorsun diye ondan baska dunyan olmayacak mi. Bir kiz arkdsnla sinemaya gitsen inanmayacak belki her gittigin yeri ispatlamak zorunda kalacaksin.

Oyle bir arkdsm vardi sevgilisine her gitti mekandan ve gittigi kisilerle foto atiyordu. Cok zor ve yipratici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…