Fikir verir misiniz.

Ben evli arkadaşlarımla da konuştum evlendikden sonra güven sorunlarının kalmadığını söylediler. Ben aynısını sevgilimle de paylaşmıştım bizim ki de öyle mi olucak yoksa devam mı edecek diye. Susmuştu zaten isteklerimin çoğuna hep sustu. Zaten bende farkındayım çoğu şeyin ama insan seçemiyor anlamak istemiyor daha fazla hayatımın mahvolmasını istemiyorum.

dön dha fazla ağlatsın seni hey allahım ya

Yani kıskanç mı sosyal mi değil ben bile anlamadım toz bile kondurmadım aramızdaki şeyleri arkadaşlarıma anlatmadım olumsuz etkilenmeyeyim diye ama herkes farkındaymış zaten. Çok güçlü düzgün ilişki kurmaya çalıştık güya ama en önemlisi güvendi o basamağı bi türlü geçemedi ve gerçekten o kadar sıradan biriyim ki. Sürekli biriyle muhataplık oldu mu şu bu. Böyle biriyle mutlu olunmayacağını anlamam geç sürdü sizede hak veriyorum çok iyi anlamışsınız beni

Bencede daha fazla mehvetme hayatini. Herkesin ayni tabiki olmaz kimi guven sorununu cozer kimi cozemez sizinki cok uc nokta. 3 yil boyunca surekli hirpalamissiniz kendinizi.

Sevgililik donemi zorsa boyle evlilik kat ve kat zor benim ongorum

Bencede daha fazla mehvetme hayatini. Herkesin ayni tabiki olmaz kimi guven sorununu cozer kimi cozemez sizinki cok uc nokta. 3 yil boyunca surekli hirpalamissiniz kendinizi.

Sevgililik donemi zorsa boyle evlilik kat ve kat zor benim ongorum
Haklısınız teşekkür ederim.

Böyle birine sadece 6 ay katlanabildim. Kendi ezikliğini geçmişte yaşadıklarıyla kamufle etmeye çalışıyor. Ve muhtemelen kendi hayatında güvenilmeyecek şeyler yaşıyor, seninde yapmandan korkuyor yada şüpheleniyor.
Bunun başka açıklaması yok. Kimsenin durduk yerde aklına kısıtlamak, güvenmemek gelmez.
Ben başta güven vermeye çalıştım işler iyice sarpa sarmaya başladı.
Yok sensiz yapamam, senden başkası olmaz falan terkettim tabi. 1 haftaya başkasını bulmuş. Fotoğraflar yüzükler falan.
1 haftada olacak iş mi? Kendi yapıyormuşta bana güvenmiyormuş.
Kişi kendinden bilir işi yani.
Zerre pişman değilim, sende olma. Bazen şutlamak lazım ki yeniye yer açılsın.
Kimse aşk acısından ölmüyor. O acınında ömrü en fazla 2 3 ay.
Hoş ben en fazla bir hafta üzülmüşümdür.

Bana da hastanede erkek hemşirelere cevap verme demişti bir keresinde. Çalışmamalıymışım. Bunun kararını ailem bile vermiyor höst demiştim bir daha laf etmemişti. Sonra onun istediği şehirde yaşıcakmışız. Kadın kocasının peşinden gidermiş. Birde Kuranda kadın erkeğe itaat etmeli diyormuş. Erkeğin gerisinde durmalıymış neler neler. En son gece kız arkadaşımla whatsappta yazışıyordum bana başkası olduğunu onunla yazıştığımı ekran görüntüsü atmam gerektiğini söyledi. Bildiğin iftira. Herşeyin ispatını istiyordu. Bende benim sözüme mi inanacaksın yoksa kul yapımı dandik bir fotoğrafa mı dedim. Fotoğrafa inanıcam dedi. Tarihin derinliklerine gömdüm kendisini. Elalemin salağını ben mi adam edicektim.
Sonuçta whatsappta konuşsam konuşmayı silip çekebilirdim görünütüyü. Bu neyi ispat eder? Kimsenn hayatını zehir etmesine izin verme. Kaliteli erkekler böyle yapmazlar. Acındırmasına izin verme. Geçmişi kötüyse gitsin tedavi olsun. Ben bunu dedimde hasta olan benmişim o normalmiş evet dedim haklısın senin gibi bir malı insan yerine koydum.

Sana tavsiyem zamanın varsa burada takıl, konuları oku, ders al.
2 sene önceki benle şimdiki ben aynı değil, KK sayesinde çok daha farklı düşünmeye başladım.
Mesela seninki gibi sorunlu ilişkim vardı ama ondan ayrılırsam hiç mutlu olamayacağımı bir daha kimseyi sevemeyeceğimi düşünürdüm şimdi bu fikrime gülüp geçiyorum.
Azcık güçlü dur. 3 sene önce hayatında olmayan biri için bu kadar üzülmek deli işi, ilerde anlayacaksın bunu.

Haklısınız siz de. Zaman herşeyin ilacı inşallah bende kurtulurum bu düşüncelerden.

Nacizane bireysel ve cevreden edindigim biligler isiginda soyle bir sonuca ulastim : senin icin, askindan olurum, senin icin ateslerde yanarim, senin bir damla goz yasina canim feda olsun, olunce de seninle olmak istiyorum, senden baska kimseyi asla sevemem, asla evlenmeyecegim, bir daha evlenmeyecegim, senin icin ucarim, ejderha gibi agzimdan ates sacarim vb. gibi seyler soyleyen sevgiliden iliski baslamadan kacmak gerek. Hepsi hormonlarin etkisiyle soylenmis zirvalar. Daha soguk kanli, daha rasyonel seyler soyleyen erkekler iyi. Onlarla flort edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…