S sibelg Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 41 1 86 31 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelg #1 merhaba arkadaşlar, kızkardeşimin mezuniyeti için aldıklarıma fikir istiyorum. etek pantolon ve ceketi ayrı ayrı çok beğendim ama bir arada güzel durmadılar sanki, fikirlerinizi almak istedim. ilk pantolonun modeli, ikinci pantolonun rengini düşünün
merhaba arkadaşlar, kızkardeşimin mezuniyeti için aldıklarıma fikir istiyorum. etek pantolon ve ceketi ayrı ayrı çok beğendim ama bir arada güzel durmadılar sanki, fikirlerinizi almak istedim. ilk pantolonun modeli, ikinci pantolonun rengini düşünün
ehlimana Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 3.416 208 363 istanbul 31 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelg #2 2. pantolonun rengi iddialı. zaten ceketinde beyaz olacaksa kahverengi daha iyi gibi. ama üzerinde nasıl durur bilemem.
2. pantolonun rengi iddialı. zaten ceketinde beyaz olacaksa kahverengi daha iyi gibi. ama üzerinde nasıl durur bilemem.
adiyeff Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2010 4.366 39 163 Konya 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelg #3 bence çok uyumlu olur.boyun uzun ve zayıfsan da daha çok yakışır.