- 14 Kasım 2020
- 35
- 27
- 3
- 37
- Konu Sahibi Atiyeatiye
-
Cok sik gorusuyorduk cok konustuk bu konuyu ..ayrilmamis megersemArtik kucuk degilsiniz yani bu kadar da sorgulamadan iliskiye başlanmaz ki.
20li yaşlarda biriyle tanisirken "evli midir?" Diye pek dusunulmuyor ama 30lardan sonra karsiniza cikan adamlarin evli veya boşanmiş olma olasiligi cok cok yuksek oluyor.
Ne bekliyorsunuz ki gerçekten. Adam karısını tanışma programında sizinle aldatmış. Siz ayrılınca tekrar devamke.Merhaba hanimlar...fikirlerinize ihtiyacim var yanlis bir sey yapmak istemiyorum.
5 6 ay once sohbet sitesinden bir adamla tanistim.evli degilim calisiyorum.32 yasindayim.ne isin vardi bu tarz yerlerde diceksiniz ? Bu tarz yerlere herzaman giripte zaman harcayan birisi degilim.o gece muhabbet etmek istedim canimda cok sikkindi girdim iste.neyse cok uzatmayayim bir adamla tanistim 36 yasinda isi gucu yerinde birisi. Bu adamla 2 ay boyunca skaypeden konustik.tl numaralarimizi ilk etapta vermek istemedigimizden dolayi.skaypeden konusunca sonrasinda da tl numaralarini alip vermek bi nevi unutuldu.
2 ay boyunca surekli konustuk yazistik hersey cok iyi gidiyordu.sanki nette tanismamis uzun zamandir arkadasmisiz gibi.bir ay sonra beni ziyarete geldi onustuk sohvet ettik hersey mukemmeldi. birbirimize sevgi cumleleri kuruyorduk artik..bu is ilerler diye dusunuyordum tam benim kafama gore birisiydi.
Cok uzatmayayim 3 ay sonunda birbirimizi deli gibi severken (bence) ayrildik.cunku evliymis.sosya hesaplari biraz detayli bir sekilde kurcalayinca gordum.bu arada kendi hesabini degil yakinlarindan birinin.bittim resmen evliymis ve biz ayrildik.ama ben tabi depresyona girdim agladim agladim...vb zaman gectikce acim afifledi tabi.bana soyledigi hersey yalanmis megersem..aslinda cok cabuk kanan inanan bir kadin degilimdir onu sevmek istedim iyi geldi bana ...
Asil konuya geliyorum gecenlerde o siteye yine girdim.sirf merakimdan .bi baktim orda. Sok oldum.demekki hala karisini aldatmaya devam ediyor.cocuguda var ustelik.
Karisina mesaj atip esiniz sizi surekli aldatiyor demek istiyorum.cok hemde cok.
Dediğiniz noktada "Kesin evli çıkacak" dedimdi.36 yasinda isi gucu yerinde birisi. Bu adamla 2 ay boyunca skaypeden konustik.
cunku evliymis.
Sırf sinirinizden bunu yapmayın. Kadın size farklı tepkiler verebilir. Sonuçta adam ilk kez aldatmamışKarisina mesaj atmak istiyorum.esiniz sizi surekli aldatiyor diye.karisini bukadar aptal yerine koymaya hakki yok.gerci sadece karisini degil kimseyi..
Bazen bir boslukta oluyorsunuz bir liman ariyorsunuz .sicak bir liman guvenilir..kendiniz gibi olsun hissetsin istiyorsunuz..o anda girdi hayatima onu sevmek guzeldi.ama igrencmis erkeklerden sogudum resmen..Üç beş gün içinde hiç olmadık bir sitede tanıştığım birinin evli olduğunu öğrendiğimde depresyona girecek kadar kabaramazdım herhalde ya şu psikolojinizi ele alın azıcık iki günlük herif ne kadar yer edebilir ki ömrümüzde onun için ağlayıp vahlanacak kadar. Adam bırak seni, karısına yalan söylüyor daha ne olsun.
Olabilir..belkide biliyordur hissediyordur.ama birsey bulamiyordur.cok temkinli bir adam cunku.kolay kolay yakalanmazSırf sinirinizden bunu yapmayın. Kadın size farklı tepkiler verebilir. Sonuçta adam ilk kez aldatmamış
adam kendi fotoğrafını koyuyor mu siteye açık bir şekildeKarisina mesaj atmak istiyorum.esiniz sizi surekli aldatiyor diye.karisini bukadar aptal yerine koymaya hakki yok.gerci sadece karisini degil kimseyi..
Evet koymusadam kendi fotoğrafını koyuyor mu siteye açık bir şekilde
Hadi şiddete meyilli biriyseKarisina mesaj atmak istiyorum.esiniz sizi surekli aldatiyor diye.karisini bukadar aptal yerine koymaya hakki yok.gerci sadece karisini degil kimseyi..
Burayi yeni kesfettim desem yalan olmaz..tabiki arkadaslarim var gecenin bir yarisi konusmak istedim merak ettimcanınız sohbet etmek ıstıyorsa buraya gelebılırdınız hıc mı arkadasınız yok sızın erkeklerın belırlı bır amacla bulundukları yerde arkadas arıyorsunuz kendınıze sonra
3 ayda netden tanıstıgınız adamı delı gıbı sevıp evlı oldugunu ogrendıgınde depresyona gırecek kadar mı yalnızsınız
konudakı hataların ne oldugunu anladınız mı ? demek ıstedıgımı anlatabıldım mı ?
Gozu kapali guvenmek degil aslinda hep aklimda soru isaretleri vardi.32 yaş internetten tanıştığı birine gözü kapalı güvenmek için biraz fazla değil mi? Daha konunun başında "adam kesin evli" dedim mesela ben. Bir de karısına falan söylemeyin bilemezsiniz kadının tavrını "erkektir yapar" der siz kötü olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?