Fikirler onemli

Atiyeatiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
35
27
3
37
Merhaba hanimlar...fikirlerinize ihtiyacim var yanlis bir sey yapmak istemiyorum.

5 6 ay once sohbet sitesinden bir adamla tanistim.evli degilim calisiyorum.32 yasindayim.ne isin vardi bu tarz yerlerde diceksiniz ? Bu tarz yerlere herzaman giripte zaman harcayan birisi degilim.o gece muhabbet etmek istedim canimda cok sikkindi girdim iste.neyse cok uzatmayayim bir adamla tanistim 36 yasinda isi gucu yerinde birisi. Bu adamla 2 ay boyunca skaypeden konustik.tl numaralarimizi ilk etapta vermek istemedigimizden dolayi.skaypeden konusunca sonrasinda da tl numaralarini alip vermek bi nevi unutuldu.

2 ay boyunca surekli konustuk yazistik hersey cok iyi gidiyordu.sanki nette tanismamis uzun zamandir arkadasmisiz gibi.bir ay sonra beni ziyarete geldi onustuk sohvet ettik hersey mukemmeldi. birbirimize sevgi cumleleri kuruyorduk artik..bu is ilerler diye dusunuyordum tam benim kafama gore birisiydi.

Cok uzatmayayim 3 ay sonunda birbirimizi deli gibi severken (bence) ayrildik.cunku evliymis.sosya hesaplari biraz detayli bir sekilde kurcalayinca gordum.bu arada kendi hesabini degil yakinlarindan birinin.bittim resmen evliymis ve biz ayrildik.ama ben tabi depresyona girdim agladim agladim...vb zaman gectikce acim afifledi tabi.bana soyledigi hersey yalanmis megersem..aslinda cok cabuk kanan inanan bir kadin degilimdir onu sevmek istedim iyi geldi bana ...
Asil konuya geliyorum gecenlerde o siteye yine girdim.sirf merakimdan .bi baktim orda. Sok oldum.demekki hala karisini aldatmaya devam ediyor.cocuguda var ustelik.
Karisina mesaj atip esiniz sizi surekli aldatiyor demek istiyorum.cok hemde cok.

Böyle bir şey yazmayın kadına.
Yani bilmek öğrenmek isteyen kadın bir şekilde buluyor. Burada görüyoruz ki is yapmaz deyip bakmak istemiyor yüzleşmek istemediği için, kimisi ise biterse bitsin deyip bakıyor buluyor.
Sosyal ortamını bilmediğimiz adamlar konuşmak gerçekten tehlikeli.
Adam sizi de sevmemiş hala o forumda yazışıyorsa.
Adam flörtleşmeyi sevmiş.

Artik kucuk degilsiniz yani bu kadar da sorgulamadan iliskiye başlanmaz ki.

20li yaşlarda biriyle tanisirken "evli midir?" Diye pek dusunulmuyor ama 30lardan sonra karsiniza cikan adamlarin evli veya boşanmiş olma olasiligi cok cok yuksek oluyor.

Cok sik gorusuyorduk cok konustuk bu konuyu ..ayrilmamis megersem

Ne bekliyorsunuz ki gerçekten. Adam karısını tanışma programında sizinle aldatmış. Siz ayrılınca tekrar devamke.
Hiç tanımadığınız adam için akıttığınız gözyaşlarınıza yazık

Beyefendiye bir şey demek istiyorum. Ama banlanmak da istemiyorum... Sizin bir suçunuz yok kendinizi üzmeyin adi şerefsiz bir adam için

Üç beş gün içinde hiç olmadık bir sitede tanıştığım birinin evli olduğunu öğrendiğimde depresyona girecek kadar kabaramazdım herhalde ya şu psikolojinizi ele alın azıcık iki günlük herif ne kadar yer edebilir ki ömrümüzde onun için ağlayıp vahlanacak kadar. Adam bırak seni, karısına yalan söylüyor daha ne olsun.

Karisina mesaj atmak istiyorum.esiniz sizi surekli aldatiyor diye.karisini bukadar aptal yerine koymaya hakki yok.gerci sadece karisini degil kimseyi..

36 yasinda isi gucu yerinde birisi. Bu adamla 2 ay boyunca skaypeden konustik.
Dediğiniz noktada "Kesin evli çıkacak" dedimdi.

Şaşırmadım.
Hiç beklenmedik bi olay değil, sizin sorgusuz/şühpesiz iki ay muhabbete devamınız tuhaf.
Net böyle tiplerle kaynıyor, 36 yaş da "Evliyim, sıkıldım" yaşı oluyor genelde bizim yurdun erkeklerinde.

Karisina mesaj atmak istiyorum.esiniz sizi surekli aldatiyor diye.karisini bukadar aptal yerine koymaya hakki yok.gerci sadece karisini degil kimseyi..
Sırf sinirinizden bunu yapmayın. Kadın size farklı tepkiler verebilir. Sonuçta adam ilk kez aldatmamış

Bazen bir boslukta oluyorsunuz bir liman ariyorsunuz .sicak bir liman guvenilir..kendiniz gibi olsun hissetsin istiyorsunuz..o anda girdi hayatima onu sevmek guzeldi.ama igrencmis erkeklerden sogudum resmen..

adam kendi fotoğrafını koyuyor mu siteye açık bir şekilde

Hadi şiddete meyilli biriyse
Size veya eşine zarar verirse ?
İntikam için bunu yapmayın

Veyahut karısını ikna eder olan yine size olur bu defa daha fazla sinir harbi yaşarsınız

Unutun ve yolunuza bakın değmez böyle pislikler için üzülmeye

32 yaş internetten tanıştığı birine gözü kapalı güvenmek için biraz fazla değil mi? Daha konunun başında "adam kesin evli" dedim mesela ben. Bir de karısına falan söylemeyin bilemezsiniz kadının tavrını "erkektir yapar" der siz kötü olursunuz.

canınız sohbet etmek ıstıyorsa buraya gelebılırdınız hıc mı arkadasınız yok sızın erkeklerın belırlı bır amacla bulundukları yerde arkadas arıyorsunuz kendınıze sonra
3 ayda netden tanıstıgınız adamı delı gıbı sevıp evlı oldugunu ogrendıgınde depresyona gırecek kadar mı yalnızsınız

konudakı hataların ne oldugunu anladınız mı ? demek ıstedıgımı anlatabıldım mı ?

Burayi yeni kesfettim desem yalan olmaz..tabiki arkadaslarim var gecenin bir yarisi konusmak istedim merak ettim fazla merakli olmakta iyi degilmis.butun erkekler ayni degildir diyecek olacaktim ki ..malesef hepsi ayniymis sex sex heyecan..

Gozu kapali guvenmek degil aslinda hep aklimda soru isaretleri vardi.
Karisida oyle bir kadina benzemiyor..zaten cok korkuyormus bu konuda karisindan..neyse bosverip hic bulasmasam daha iyi olacak.o devam etsin karisini andatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…