Fikirlere ihtiyacım var, seviyor mu sevmiyor mu anlamak ne zormuş :(

alicesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
31
1
1
Antalya
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır birinden hoşlanıyorum hatta aşığım fakat kendisinin hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak mümkün olmuyor. Birgün başkai diğer gün başka davranıyor... Ben fizik bölümünde okuyorum bir daha ki dönem mezun olucağım. Kendisi bölümümde asistan, hoca diyorum yani. Ama hoca öğrenci ilişkisi sevmiyorum demeyin lütfen aramızda yaş farkı çok az... Fakat ilgisinin ne olduğunu anlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Akıl verirseniz çok sevinirim

burdan bakınca sevmiyor gibi geldi..bide sizin yanınızda bakmak lazım tabi

Aranızdaki yaş farkı az ise bence hiç de sakıncası yok öğrenci - öğretmen birlikteliğinin. Üstelik üniversite bu.

Senin gibi kaç kişi daha aynı şekilde hoşlanıyordur, aşıktır o adama biliyor musun? Demeyin demişsin de gayet hoca öğrenci ilişkisi bu. Aranızda yaş farkı olmaması bunu değiştirmez ki. Muhtemelen sana karşı ilgisi yok. Olsa bile şu durumda belli edemez zaten. Çok istiyorsan sen de asistan olmayı düşünebilirsin. O zaman iş arkadaşı konumunda olursunuz.

Buna da katılıyorum bak, çünkü erkek severse ilgisini bariz belli ediyor. Bakışından bile anlamak mümkün. Siz emin değilseniz büyük ihtimalle düşündüğünüz gibi bir ilgisi yoktur.

Buna da katılıyorum bak, çünkü erkek severse ilgisini bariz belli ediyor. Bakışından bile anlamak mümkün. Siz emin değilseniz büyük ihtimalle düşündüğünüz gibi bir ilgisi yoktur.

Olduğu konum dolayısıyla mı belli etmiyor diye düşünüyordum ama sizde haklı olabilirsiniz tabii.. Sevgi saklanmaz sanırım

Doğru söylüyorsun, mezuniyeti bekliyip, asistanlığı düşünebilirim.Eğer kısmetse olur zaten. Acele etmeme gerek yok.

beni görünce seviniyor, yanında kalıyım istiyor .normalde çok konuşan bir insandır... Yanımda çok fazla birşey konuşmuyor. Benim konuştuğum konuları dinlemek istiyor. Ona aldığım kitabı yanından ayırmıyor. Ve bunu bana gösteriyor. Üzüldüğümde yakından ilgileniyor. Fakat yanında başka bir hoca varken görmemezliktan geliyor beni.. Sürekli değişken bazı tavırları.

adımı sen at ozaman..senı sevıyorum kamil de..

Hımm, o zaman o yalnızken daha fazla zaman geçirin. Eğer düşündüğün gibi bir ilgisi varsa siz yalnızken illa ki belli edecektir.

İnsanların lafına çok bakan biriyi ne yapacan ki?
Yarın flört ederken de başkasının lafıyla seninle ayrılır.

aslına çok istiyorum bunu yapmak fakat onun bulunduğu konum yüzünden hayır demesini istemiyoru. Eğer sevmiyorsa hayır desin tamam ama.. Mezun olmayı mı beklesem.

ben olsam hıcbıse beklemem..belkı elınden kaçar bekle bekleee

ben olsam hıcbıse beklemem..belkı elınden kaçar bekle bekleee

Doğru söylüyorsun o da var ( Kısmetse olur diye kendimi teselli ediyorum Eylüle kadar görüşemeyeceğiz şehir dışında olmak zorundayım okulda bitti. Mecburen beklemem lazım ( Fakat eylülde biraz ilgimi belli etmeliyim sanırım

İnsanların lafına çok bakan biriyi ne yapacan ki?
Yarın flört ederken de başkasının lafıyla seninle ayrılır.

Evet bunu hiç düşünmemiştim. Doğru bir bakış açısı. Başkalarının lafına şu açıdan bakıyor, beni seviyorlar mı acaba, olduğum konumda iyi miyim, arkamdan konuşmasınlar. Aman herkesle iyi olıyım. Bu davranışları hoşuma gitmiyor ama özünde iyi bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…