burdan bakınca sevmiyor gibi geldi..bide sizin yanınızda bakmak lazım tabi
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır birinden hoşlanıyorum hatta aşığım fakat kendisinin hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak mümkün olmuyor. Birgün başkai diğer gün başka davranıyor... Ben fizik bölümünde okuyorum bir daha ki dönem mezun olucağım. Kendisi bölümümde asistan, hoca diyorum yani. Ama hoca öğrenci ilişkisi sevmiyorum demeyin lütfen aramızda yaş farkı çok az... Fakat ilgisinin ne olduğunu anlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Akıl verirseniz çok sevinirim
Aranızdaki yaş farkı az ise bence hiç de sakıncası yok öğrenci - öğretmen birlikteliğinin. Üstelik üniversite bu.
Buna da katılıyorum bak, çünkü erkek severse ilgisini bariz belli ediyor. Bakışından bile anlamak mümkün. Siz emin değilseniz büyük ihtimalle düşündüğünüz gibi bir ilgisi yoktur.
Senin gibi kaç kişi daha aynı şekilde hoşlanıyordur, aşıktır o adama biliyor musun? Demeyin demişsin de gayet hoca öğrenci ilişkisi bu. Aranızda yaş farkı olmaması bunu değiştirmez ki. Muhtemelen sana karşı ilgisi yok. Olsa bile şu durumda belli edemez zaten. Çok istiyorsan sen de asistan olmayı düşünebilirsin. O zaman iş arkadaşı konumunda olursunuz.
Aranızdaki yaş farkı az ise bence hiç de sakıncası yok öğrenci - öğretmen birlikteliğinin. Üstelik üniversite bu.
adımı sen at ozaman..senı sevıyorum kamil de..
beni görünce seviniyor, yanında kalıyım istiyor .normalde çok konuşan bir insandır... Yanımda çok fazla birşey konuşmuyor. Benim konuştuğum konuları dinlemek istiyor. Ona aldığım kitabı yanından ayırmıyor. Ve bunu bana gösteriyor. Üzüldüğümde yakından ilgileniyor. Fakat yanında başka bir hoca varken görmemezliktan geliyor beni.. Sürekli değişken bazı tavırları.
aslına çok istiyorum bunu yapmak fakat onun bulunduğu konum yüzünden hayır demesini istemiyoru. Eğer sevmiyorsa hayır desin tamam ama.. Mezun olmayı mı beklesem.
Hımm, o zaman o yalnızken daha fazla zaman geçirin. Eğer düşündüğün gibi bir ilgisi varsa siz yalnızken illa ki belli edecektir.
ben olsam hıcbıse beklemem..belkı elınden kaçar bekle bekleee
İnsanların lafına çok bakan biriyi ne yapacan ki?
Yarın flört ederken de başkasının lafıyla seninle ayrılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?