Fikirlere ihtiyacım var, seviyor mu sevmiyor mu anlamak ne zormuş :(

eski görüştüğüm öğretim görevlisiydi. tabana kuvvet kaç derim. şimdi üzülsen geçer yaşanmışlığın yok ama sonra üzülmenden iyidir

bir bakış bile ele verir insanı seviyosa.. üzgünüm ama burdan seviyomuş gibi durmuyo...

Bence adim atmak yerine iyi davran hos sohbet ol yakin iki arkadas gibi sicak ol.Sana karsi bir ilgisi varsa anlastikca paylasim oldukca bu artar ve acilir belki.Ilgisi yoksa arkadasca yaklasiyorsa buyuk hatal kirikligi olabilir acilirsan ona.Ben biraz eski kafaliyim boyle adimlar erkek tarafindan atilmali.Arada mezunda oluyorum artik okulda bitiyor yeni bir hayat baslayacak benim icin falan diye konussan belki hizlandirir durumu.Nacizane fikrim tabiki.Mutluluklar,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heralde istese de şu konumundan dolayı belli edemez sana adamı da seni de okuldan atarlar

bebek için tebrik ederim.. sağlıkla inşallah... bakışları var anlamlı ve uzun. konuşurken bakamama. Ama gerisi yok iştee.. Söz yok kaçamak şeyler var.

teşekkürr ederim... bence olayı akışına bırakın eğer çok aşık değilsenizz onun adım atmasını bekleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…