Fikirlere ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kizlar merhaba
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Son isyerimden maasimi alamadigim icin cikmak zorunda kaldim. Elemanonline sitesinden bi dil kursuna basvurfum. Pozisyon ogrenci isleri. Daha once benzer bir is yapan var mi aranizda. Taninmis bi dil kursu degil o yuzden kararsiz kaldim. Sizce guvenilir bir ortam midir? Elemanonline sitesinden basvurup calistiginiz yerler oldu mu? Ya da benzer bir iste calistiniz mi. Isyerinin guvenilir ve maasi duzgun odeyen bi yer olup olmadigini nasil anlarim sizce?

Bir tanıdığınızı bilgi almaya, kursa yazılacak gibi yollayın derim.
Bahsettiğiniz siteden bir ajansta çalıştım ama aynı zamanda başka iş arama sitelerinde de ilanları vardı.
İnternet ortamından gerekli bilgileri alamıyorsanoz, önerim en akla yatkın olandır.
Gidecek kişi işleyişi, sizin yapacağınız işi ve ortamı görmüş olur.

Bir tanıdığınızı bilgi almaya, kursa yazılacak gibi yollayın derim.
Bahsettiğiniz siteden bir ajansta çalıştım ama aynı zamanda başka iş arama sitelerinde de ilanları vardı.
İnternet ortamından gerekli bilgileri alamıyorsanoz, önerim en akla yatkın olandır.
Gidecek kişi işleyişi, sizin yapacağınız işi ve ortamı görmüş olur.

Mantikli bir fikir...olabilir cidden...tesekkur ederim

İnsanlık kalmadı bizimkilerde valla ya hem saatlerce çalıştırıyorlar hem emeğinin karşılığını alamıyorsun rezalet.

Annemin de başına geldi soğuk ustası kendisi mutfak görevlisi diye kaydetmişler sigortayı düşük yatırmak için.Maaşın da yarısını elden vereceğiz demişler tabi.İki ay maaşını alamıyor bugün yarın veririz derken sezon bitiyor hadi evinize hak da iddaa edemiyor günde 13 saat çalıştığıyla kaldı öyle kaç kişi çok dikkatli olmak lazım.Görüşmeye bir gidin bakın bi ciddiyetsiz gelirse uzaklaşın bence

Annemin de başına geldi soğuk ustası kendisi mutfak görevlisi diye kaydetmişler sigortayı düşük yatırmak için.Maaşın da yarısını elden vereceğiz demişler tabi.İki ay maaşını alamıyor bugün yarın veririz derken sezon bitiyor hadi evinize hak da iddaa edemiyor günde 13 saat çalıştığıyla kaldı öyle kaç kişi çok dikkatli olmak lazım.Görüşmeye bir gidin bakın bi ciddiyetsiz gelirse uzaklaşın bence

Kul hakki yiyorlar...nasil altindan kalkacaklar acaba?
Evet yarin gorusmem var ciddiyetsiz bi yerse isi kabul etmiycem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X