- 4 Şubat 2015
- 76
- 18
- 8
- Konu Sahibi gulumseyenkiz5
Aşırı komiksiniz ya.. Benim konum ne siz ne yapıyorsunuz yemin ederim beyninizde ya sorun var ya da psikolojiniz bozulAyrıca hanfendi de kullanılır. Öğren ondan sonra eleştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı komiksiniz ya.. Benim konum ne siz ne yapıyorsunuz yemin ederim beyninizde ya sorun var ya da psikolojiniz bozulAyrıca hanfendi de kullanılır. Öğren ondan sonra eleştir
Rahatsızsan yorum yazma dedim valla malsınız ya çek git konudan daha konuşuyorsunistediğimi yazarım sana site kuralları çerçevesinde anladın mı hanfendi olmayan hanfendii ha ha
editörler hakaret var ilgilenin lütfen şikayetçiyimRahatsızsan yorum yazma dedim valla malsınız ya çek git konudan daha konuşuyorsun
Ayrıca git tdkye bak öyle bişey yokAyrıca hanfendi de kullanılır. Öğren ondan sonra eleştir
Malsın çünkü onu kafana sok editörler mal denmiş diyor mallığınla takıl halaeditörler mal dendi bana konu sahibi tarafından müdahale edermisiniz lütfen
editörler bu arkadaşa da hakaret etmiş konu sahibiAşırı komiksiniz ya.. Benim konum ne siz ne yapıyorsunuz yemin ederim beyninizde ya sorun var ya da psikolojiniz bozul
Şikayetçiyim diyo çok komiksin çek git MALeditörler hakaret var ilgilenin lütfen şikayetçiyim
Az kalır bunlar daha derdimde daha fazlasını hak ediyorsuneditörler bu arkadaşa da hakaret etmiş konu sahibi
Rahatsızsan gelip bulaşma psikoloğa gitAz kalır bunlar daha derdimde daha fazlasını hak ediyorsun
Neyimin derdiyle ?? Sen de kendi beyin özürlerinle uğraş evini falan temizle böyle milletle uğraşacağına evin temiz kalır o zamankonu sahibi olan bayan sen git kendi şeyinin derdiyle uğraş anladın sen ne demek istedığımı
Ben banlanacak bir şey yapmadımben banlanayım önemli değil ama sen de banlanmalısın hakettin çünkü