• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere ihtiyacım var ?

Bende 8 ay boyunca ewli nisanli olarak yasadim ve bekledik ve cok guzeldi dugun gunumde beklemekte bence sewdiginle gecirecegin ozel bi gecen olsun cunku dugun sonrasi hersey size ozel ayarlaniyo istedigin gibi oluyo ve unutulmaz olmuyo

'Sunmak' ne demek ben onu anlamadım nimet gibi mi görüyosun kendini ve vücudunu? Evliliğe sunmak değil de birliktelik eş olma gibi bakarsan ömrün boyu bişeyler sunmak zorunda hissetmezsin kendini..

Sunmak derken sonuçta artık benim vücudumu görecek merak edeceği bir şey kalmıyor anlatabildim mi yoksa sunmak olarak görmüyorum. Hayat bundan ibaret de değil sadece eşimle çok mutlu olmak istiyorum. çok biliyorsunuz her şeyi. Her durumu nasıl ters çevirsem de yanlış anlayıp yorum yapıp olay çıkarsam diye uğraşıyorsunuz :KK20::KK20:

Evet ama yine de düğünden sonra daha mı güzel olur diye düşünüyorum şimdi ona her şeyi sunmuş olacağım düğünden önce

o ne demek ya
kendinizi hediye paketi olarak mı görüyosunuz yani? sunmak derken?
sevişmek karşılıklı yapılan bi eylemdir

neyse ben olsam düğüne daha doğrusu balayına kadar iyice alışmak için yapardım
balayında sistitle kim uğraşmak ister ki
ya da kanamayla tahrişle falan

Ya peki dügün yapmadan nikah kiyip evlenenler ne oluyor. Sadece anne baba kardeslerin bulundugu nikahlar var, evli sayilmiyorlar mi? Imkani olmayip dügün yapamayanlar günah mi isliyor tövbe yarabbim nerelere geldi konu.

Aşırı komiksiniz ya. NE ALAKASI VAR GÜNAHLA ??!! Ben günah oluyor mu dediim ?? ÖZELLİKLE belirttim iki nikahımızın da olduğunu. Biz düğün yapacağız ve düğünü beklesek mi diyorum günah olduğu için değil geleneklerimize göre düğünden sonra bu olayın olması gerektiği için ve düğünden önce nikah yapma sebebimiz de vize işlemleri. Anlatabildim mi ? Alakasız saçma şeyler söylüyorsunuz bi benim soruma bakın bi kendi dediğiniz şeye ??! :KK57:

Sunmak derken sonuçta artık benim vücudumu görecek merak edeceği bir şey kalmıyor anlatabildim mi yoksa sunmak olarak görmüyorum. Hayat bundan ibaret de değil sadece eşimle çok mutlu olmak istiyorum. çok biliyorsunuz her şeyi. Her durumu nasıl ters çevirsem de yanlış anlayıp yorum yapıp olay çıkarsam diye uğraşıyorsunuz :KK20::KK20:

Neyse düğünden önce sevişip sevişmicene karar verdiysen biz çıkardığımız olayları da yanımıza alıp sessizce dağılalım

o ne demek ya
kendinizi hediye paketi olarak mı görüyosunuz yani? sunmak derken?
sevişmek karşılıklı yapılan bi eylemdir

neyse ben olsam düğüne daha doğrusu balayına kadar iyice alışmak için yapardım
balayında sistitle kim uğraşmak ister ki
ya da kanamayla tahrişle falan

Alakası bile yok sadece vücudumu görecek sunmak derken görmesinden bahsediyorum anlatabildim mi ?? Merak falan filan kalmayacak yani aynı heyecan olmayacak. Dediğimi nerelere çekiyorsunuz

bi kere görünce merakı geçecek mi canım?
hem kocan görmüş olacak yani seni
eşinle çok mutlu olmak ne zaman birlikte olduğunuza bağlı değil ki
sevgi sadakat fedakarlık anlayış saygı gibi unsurlara bağlı

bi kere görünce merakı geçecek mi canım?
hem kocan görmüş olacak yani seni
eşinle çok mutlu olmak ne zaman birlikte olduğunuza bağlı değil ki
sevgi sadakat fedakarlık anlayış saygı gibi unsurlara bağlı

Mutlu olmamızı ona bağlamadım zaten hatta onunla alakası olmadığını belirttim. Bir kere görünce merakı tabiki geçmeyecek ama sonuçta ilk defayla sonrakiler aynı olmaz demi ??:KK39:

Alakası bile yok sadece vücudumu görecek sunmak derken görmesinden bahsediyorum anlatabildim mi ?? Merak falan filan kalmayacak yani aynı heyecan olmayacak. Dediğimi nerelere çekiyorsunuz

açıklamalı yazsaydın daha iyi anlaşılırdı
bakireysen ilk seks zordur ben olsam balayımı acıdı acımadı oldu olmadı stresiyle geçirmezdim
senin kararın tabiki
koca senin karar senin

ama görmesi bişey değiştirmez
aşık olduğun insana yine ilk defa görür gibi bakar heyecanlanırsın bence
öyle olmasaydı nikahtan seneler önce merakı geçer evlenmezdi eşim benle :D

açıklamalı yazsaydın daha iyi anlaşılırdı
bakireysen ilk seks zordur ben olsam balayımı acıdı acımadı oldu olmadı stresiyle geçirmezdim
senin kararın tabiki
koca senin karar senin

ama görmesi bişey değiştirmez
aşık olduğun insana yine ilk defa görür gibi bakar heyecanlanırsın bence
öyle olmasaydı nikahtan seneler önce merakı geçer evlenmezdi eşim benle :KK70:

Anladım :KK45: evet bakireyim ben de zorlanacağımı düşünüyorum bakacağız artık :KK17:

Eğer evleneceğim kişi düğünü beklemeden yaptıN diyecekse hayatımın en büyük hatasını yapmışım onunla evlenerek diye düşünürüm Allah korusun
Onu bilemezsin insanlar 10 sene geziyor ama aynı evin içinde yaşayınca başka Bi Adam görüyor. Bence sabret, özel Bi gün de güzel Bi an olması daha iyi bence.

Selaam kızlar :)
Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.
Madem düsünüyorsunuz evliliğin daha ne anlami kaldı ki. Nikah da olsa sonuçta düğünden sonra olması daha uygun bence..

Back
X