- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
- 103
Merhaba herkese ben bu sene üniversite için başka bir şehire gidiyorum, gittiğim şehirde uzun zamandır birlikte olduğum erkek arkadaşım ve 10 yıllık bir dostum var.. Asıl mesele babamın bu ilişkiden kötü bi şekilde haberi oldu telefonumu aldı ve bana ait mesajları okudu ve sürekli paronayak bir şekilde düşünüp duruyor, kısacası ahlaksızlık yapacağımızı düşünüyor, erkek arkadaşımla ilgili sayıp savuruyor ve hatta bir keresinde bu yüzden hala onunla görüşüyorum diye bana vuracak raddeye kadar geldi vurmadı.. (Babam annemi aldattığı için 7 yıldır ayrılar şuan iş yerimizde çalışan biriyle evleneli beş altı ay oluyor) Ben daha 19 yaşında tesettürlü bir kızım ve babamın bunları düşünmesi çok ağrıma gidiyor babam laftan anlamıyor.. sürekli aklında düşünüyor ve söylediklerme inanmıyor ona dürüst bir şekilde saklamadan anlattım sorduğu zaman, ama söylediklerime "nerden biliyosun, yalan söylüyorsa ya, sen safsın seni kandırmış.." diyerek cevap veriyor. Bu konuda çok zorlanıyorum babamla uzun zamandır yakınlığımızı yitirdik aramız soğuk (evlenmesinden dolayı tepkiliyim fakat o erkek arkadaşım yüzünden onunla konuşmadığını zannediyor öyle olmadığını söylediğim halde) ben maddi olarak hala babama bağlıyım ve şehir dışında bir üni. kazandığımı ve o şehirde erkek arkadaşımın olduğunu da bildiği için benimle konuşmuyor.. sürekli erkek arkadaşıma küfür ediyor ben ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bana söyleyeceklerinize ihtiyacım var...