Fikirleriniz benim için çok önemli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
19 yaşında psikoloji kazanmış birinin tesettür ayrıntısının nereye varacağını bilmesi lazım :KK66:

Konunuza gelince babanızı en iyi siz bilirsiniz.
Dolayısıyla gönlünü ne ferahlatırda sizi okula rahatça gönderir bi düşünün :KK66:

Bunun açıklamasını yaptım gerçekten sizin gözünüzden fikirlere ihtiyacı olan biri olarak bu ayrıntı haricinde söyleyecek başka bir şeyiniz varsa başım üstüne..

Maddi olarak bağlı olmasanız babanızın ne düşünüldüğünün bir önemi olur mu?

Eğer olmaz derseniz, nafaka için dava açın, bir de kyk ya başvurur okulunuzu bitirirsiniz.
Bu baba-kız ilişkinizi bitirir.

Ama babam hayatımda hep olsun diyorsanız, ikna etme durumundasınız. Vazgeçmeniz için bir sebep Yok. Kazandığınız şehir büyük şehir mi? Mantıklı bir tercihle mi buraya yerleştiniz?
Yoksa sırf arkadaşınız v sevgiliniz orada diye daha iyi bir seçenek varken orayı yazdınız?

Maddi olarak bağlı olmasanız babanızın ne düşünüldüğünün bir önemi olur mu?

Eğer olmaz derseniz, nafaka için dava açın, bir de kyk ya başvurur okulunuzu bitirirsiniz.
Bu baba-kız ilişkinizi bitirir.

Ama babam hayatımda hep olsun diyorsanız, ikna etme durumundasınız. Vazgeçmeniz için bir sebep Yok. Kazandığınız şehir büyük şehir mi? Mantıklı bir tercihle mi buraya yerleştiniz?
Yoksa sırf arkadaşınız v sevgiliniz orada diye daha iyi bir seçenek varken orayı yazdınız?
Hayır gideceğim yer benim için en iyi olabilecek yerlerden biriydi.. Babam ne olursa olsun o benim babam benimle ilgili güya düşündüğü şeyler canımı acıtıyor ve iki taraftan da vazgeçmek istemiyorum

Babanızın okuduğu mesajların içerikleri önemli burada eğer bazı ayrıntılar mevcut ve rahatsız ediciyse yani normal arkadaşlık boyutu dışındaysa size karşı tepkili, temkinli oluyor olması normal.
Tekrar güvenini kazanmanız gerekir, gerekirse erkek arkadaşınızı babanızla tanıştırmalısınız diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı.

Merhabalar, herkesi memnun etmen imkansız bu hayatta...
10 yıllık bir ilişki, çocukluktan beri birbirinizi tanıyor olmak bunlar çok güzel şeyler... Öncelikle lütfen canını sıkma.
Baban bile olsa paranoyaları yüzünden geleceğini ertelememeni öneririm.
Sen O'nun gözünün önünde de olsan bunu sana yapmaya devam edecektir.

Okuluna git, babani günde 2 kere görüntülü ara, ve dilediği zaman seni görüntülü arayabileceğini, asla O'nun başını öne eğecek bir hareket yapmayacağını anlat.
Sen evlat olarak elinden geleni yap fakat sonrasında kendi kararlarını uygula.
19 yaşındasın, artık kendi kararlarını verebilecek yaştasın.

Her şey çok güzel olsun senin için.
Çok teşekkür ederim bu içten söyledikleriniz için

Hayır gideceğim yer benim için en iyi olabilecek yerlerden biriydi.. Babam ne olursa olsun o benim babam benimle ilgili güya düşündüğü şeyler canımı acıtıyor ve iki taraftan da vazgeçmek istemiyorum

Babanız açısından bakıyorum, gidebileceğiniz tek yer değilse yada avantajlı bir yer degilse, evet erkek arkadaşınız orada diye gidiyormuşsunuz gibi görünüyor...
babanızı değiştiremezsiniz. Bir süre sessiz kalın. Altını deşmenin mantığı yok. Sürekli kendinizi aklamaya çalışmayın. Kötü bir şey yapmıyorsunuz.
Siz her şey normalmiş gibi davranın, bir süre laf söyledikçe alttan alın, cevap vermeyin.

Sonra uygun bir dille bu yakıştırmaların sizi rahatsız ettiğini ve kırdığını, baba-kız ilişkinizin zaten süregelen durumlardan dolayı zedelenmiş olduğunu, ama sizin için ne kadar vazgeçilmez oldugunu falan anlatın.

Bunun açıklamasını yaptım gerçekten sizin gözünüzden fikirlere ihtiyacı olan biri olarak bu ayrıntı haricinde söyleyecek başka bir şeyiniz varsa başım üstüne..
Aciklamanda celiski var. Tesetturun gerekenlerini yaptigini soylemissin. Bu gerekenler nedir? Sevgilinin olmamasi gerektigi bunlara girer mi? Bu konu dini yorumlara gider. O yuzden yanlis anlasilmalara sebep verdigin icin ozur dileyip bu detayi kapatman gerekirdi. Zira sadece 1 kisi degil bircok kisi farkli anlamis.
Konudaki fikrime gelecek olursam; ya sevgilinle iliskini bitireceksin ya da babanla gorusmeyeceksin. Bir diger yol da iliskini gizli yasayacaksin. Secim senin.

Baban kendi zihniyetini tüm erkeklere mal etmiş ondan bu tepki.
Yapabileceğin bir şey yok babanın zihniyeti bozuk.
Namus bekçileri genelde namus yoksunu kişiler oluyor.
Kendi hayatına bak.
Oku hayatını kurtar...

Tesettür ayrıntısına takılanlar gerçekten konu sahibinin kötü niyetle,
durun şurada açıklar her haltı yer, anlamında bir şey yazayım diye mi yazdığını düşünüyor?

19 yaşında bu kız üniversiteye henüz başlayacak, yeni yeni insanları tanımaya, farklı görüşleri öğrenmeye, ufkunu açmaya, saygı duymayı öğrenmeye, kelimeleri doğru seçmeyi öğrenmeye başlayacak.

Bu kadar köşeye sıkıştırmaya çalışmak, kötü niyet görmeden (en azından ben görmedim) catısmalı cevap yazmak bana biraz acımasız geldi.

He benim görmediğim kötü niyeti gören varsa bir şey diyemeyeceğim. O da benim salaklığım demekki.

Babanız annenizi aldatmış , kusura bakmayın kendi nefsinden yola çıkarak her erkeği aynı kefeye koyuyor. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememisler.. siz kendinizden eminseniz babanızın da ikna edeceksiniz bir sekilde

Kişi herkesi kendinden bilirmiş. Babanizin yaptığı da bu, kusuruma bakmayın.
Annenizle yasamayi deneseniz?
Ayrıca universiteye mutlaka gidin. Hem hayatınızı, hem tesettürün birsey demek olmadigini ve boyle ayrıntıları vermenin aslında sizin bilinç altinizla ne kadar iliskili oldugunu görün. Psikoloji bunun için oldukça iyi bir bölüm. Dilerim kendinizle ilgili goremediklerinizi gormenize ve daha iyi bir insan olmanıza yardimci olacaktır.

Kişi herkesi kendinden bilirmiş. Babanizin yaptığı da bu, kusuruma bakmayın.
Annenizle yasamayi deneseniz?
Ayrıca universiteye mutlaka gidin. Hem hayatınızı, hem tesettürün birsey demek olmadigini ve boyle ayrıntıları vermenin aslında sizin bilinç altinizla ne kadar iliskili oldugunu görün. Psikoloji bunun için oldukça iyi bir bölüm. Dilerim kendinizle ilgili goremediklerinizi gormenize ve daha iyi bir insan olmanıza yardimci olacaktır.
Annemle yaşıyorum babam evli ve başka bir çocuğu olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X