- 29 Mart 2020
- 20
- 37
- 3
- 24
- Konu Sahibi kadinlarozeldir123
-
sizin onayınızı almadan ev taşımak mi hemde kayinvalideyeIyi akşamlar geçen actigim konulardan bilirsiniz eşim ıssız ve 6 haftalık hamileyim hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum eşimin ailesiyle normalde ayrı yaşıyoruz ama 3 aydır eşim ıssız olduğundan onlarda kalıyoruz benim ailemde geldi eşim sürekli ailen seni yönetiyor diye diretiyor inadima şeyler yapıyor boşanma kararı aldim ailem gidince konuşacaktım gebe kaldığımı öğrendim ve şuan en önemli şey bebegimin gelişimi ve sağlığı ama beynimi durduramıyorum eşim benim inadima kendi evimizi bozup ailesinin evine taşımak istiyor hic bir şekilde 1 senedir evlilik hayatı bilmedim canımcicim ayı hic ugramadi bize kafam çok dolu bir bebeğim olacak diye çok mutluyum ama ikimizde onu hakediyormuyuz bilmiyorum napmam gerekiyor sizden başka kimseye de anlatamam derdimi hic öyle bir huyum.yok fikirleriniz benim için çok önemli
Daha taşımadı ama en yakın zamanda taşıyacağım diyor göz dağı mi veriyor veriyorsaamacı ne hic anlamıyorum üzülüyorum çok üzülüyorum ama karnımdaki de günahsız bilmiyorum napicamsizin onayınızı almadan ev taşımak mi hemde kayinvalideye
bnce ailenizle dönmeliydiniz
Yazarken hic bakmadım klavye bazı cümleleri düzeltiyorDikkatimi ceken tek sey 'i' harfini her kelimede kullanabilmisken neden 'ıssız'da kullanmadiniz ya tamamen konuya adapte olmami engelledi. Dur tekrar okuyim
Korunuyorduk bir şekilde oldu ama hic bu raddeye gelmedi yada ben görmek istemedim bilmiyorumKeşke korunsaydınız.
Neyse.
Ya alıp karşınıza konuşacaksınız ya da boşanacaksınız. Başka çaresi yok.
valla hiç alttan almayınDaha taşımadı ama en yakın zamanda taşıyacağım diyor göz dağı mi veriyor veriyorsaamacı ne hic anlamıyorum üzülüyorum çok üzülüyorum ama karnımdaki de günahsız bilmiyorum napicam
Çıkmazdayım boşansam yarın bir gün cocugumla bugün biraz söyler gibi oldum asla göremezsin yüzünü doğurur gidersin istersen dedivalla hiç alttan almayın
hani alttan alttan alınca düzelir sanıyoruz ya
asla öyle bir şey olmuyo daha çok kendilerini bi halt saniyorlar
allah allah beyefendinye bak sen.Çıkmazdayım boşansam yarın bir gün cocugumla bugün biraz söyler gibi oldum asla göremezsin yüzünü doğurur gidersin istersen dedi
Neden korunmuyorsunuz? Huy öyle bir sey ki konussaniz da fayda yok. Huyu degismeyecek. Bosanmak en dogru yol. Mesleğiniz varsa bebeğinizi büyütürsünüz anne evinde yasayacaksaniz bebek her zaman basiniza sorun olarakgelecektir. Ya onu doğurup bütün bu zor hayata onu da sürükleyip ruhunda yaralar açarsınız ya da aldırıp gunahina girersiniz sadece siz cekersiniz. Berbat bir babam var. Annem benj aldirsaymis keske de bu travmaları yasamasaymisim. Dogurursaniz gunahina ggirersiniz. Yine de siz bilirsinuz.Iyi akşamlar geçen actigim konulardan bilirsiniz eşim ıssız ve 6 haftalık hamileyim hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum eşimin ailesiyle normalde ayrı yaşıyoruz ama 3 aydır eşim ıssız olduğundan onlarda kalıyoruz benim ailemde geldi eşim sürekli ailen seni yönetiyor diye diretiyor inadima şeyler yapıyor boşanma kararı aldim ailem gidince konuşacaktım gebe kaldığımı öğrendim ve şuan en önemli şey bebegimin gelişimi ve sağlığı ama beynimi durduramıyorum eşim benim inadima kendi evimizi bozup ailesinin evine taşımak istiyor hic bir şekilde 1 senedir evlilik hayatı bilmedim canımcicim ayı hic ugramadi bize kafam çok dolu bir bebeğim olacak diye çok mutluyum ama ikimizde onu hakediyormuyuz bilmiyorum napmam gerekiyor sizden başka kimseye de anlatamam derdimi hic öyle bir huyum.yok fikirleriniz benim için çok önemli
Aynen ben de toparlayamadım :)Dikkatimi ceken tek sey 'i' harfini her kelimede kullanabilmisken neden 'ıssız'da kullanmadiniz ya tamamen konuya adapte olmami engelledi. Dur tekrar okuyim
Ailem beni asla bırakmayacak kişilikte babam değil bir on tane çocuğum da olsa bakar ama ben babasız büyümesinin boşanmazsam da böyle kaos ortamında büyümesini kestiremiyorumNeden korunmuyorsunuz? Huy öyle bir sey ki konussaniz da fayda yok. Huyu degismeyecek. Bosanmak en dogru yol. Mesleğiniz varsa bebeğinizi büyütürsünüz anne evinde yasayacaksaniz bebek her zaman basiniza sorun olarakgelecektir. Ya onu doğurup bütün bu zor hayata onu da sürükleyip ruhunda yaralar açarsınız ya da aldırıp gunahina girersiniz sadece siz cekersiniz. Berbat bir babam var. Annem benj aldirsaymis keske de bu travmaları yasamasaymisim. Dogurursaniz gunahina ggirersiniz. Yine de siz bilirsinuz.
Bosanma soz konusu elbette ama dusunemiyorum beynim almiyor psikolejim oyle zorluyorki beni sizlerden başka kimseye de dökemem içimi yol gösterecek bir tek siz varsınızSanırım boşanma söz konusu değil zaten bu durumda kendinize yazık etmiş olursunuz ama eşinizi yola getirmeniz gerekiyor İşin zor cnm rabbim bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Buna hödük kocanız karar veremez.Deseydiniz istersem karnim burnunda çeker giderim adını bile bilmezsin çocuğunun.Çıkmazdayım boşansam yarın bir gün cocugumla bugün biraz söyler gibi oldum asla göremezsin yüzünü doğurur gidersin istersen dedi
Babasi karakterli bir adam olsa doğurur gidersin demez. Belli ki karaktersiz. Dogurup da sende kalacak ben de kalacak kavgası mi yapacaksiniz? Mahkemelerde velayet mi kovalayacaksiniz? Size verilse bile gorme hakki var ya kaçırırsa? Ya size hirsindan ona eziyet ederse? Dogurmak buyuk hata olur.Ailem beni asla bırakmayacak kişilikte babam değil bir on tane çocuğum da olsa bakar ama ben babasız büyümesinin boşanmazsam da böyle kaos ortamında büyümesini kestiremiyorum
Napmaliyim kalp atışını duyduğum birşeyin nasıl canına kast edeyim zaten korunuyorduk nasıl oldu anlamadım rabbimin bir mucizesi nasıl kiyayimBabasi karakterli bir adam olsa doğurur gidersin demez. Belli ki karaktersiz. Dogurup da sende kalacak ben de kalacak kavgası mi yapacaksiniz? Mahkemelerde velayet mi kovalayacaksiniz? Size verilse bile gorme hakki var ya kaçırırsa? Ya size hirsindan ona eziyet ederse? Dogurmak buyuk hata olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?