- Konu Sahibi Depresifshine
Meraba kızlar, ben nişanlıyım 3,5 yıldır beraberiz 1 yıl sonra evlenicez inşallah. Nişanlım evlendikten sonra bana araba almak istiyo çünkü oturcagmız ev ters bi yerde biraz yani işe giderken çok vesait degiştirmem gerek. Bende düşündüm ki hiç araba almasam ( çünkü kullanırken çok rahat edemiyorum araba kullanmaktansa ön koltukta yayılmayı seviyorum) araba yerine kendime bi butik moda evi gibi bişey açsam. Zaten modelistim ben tasarım yapıp kalıp çıkartabilirim. Ama aklımda bi sürü soru işareti var. Acaba yürütemezmiyim diye. ( buarada arabayı bana taktığı altınlarla alıcaz yani başka çıkarıp para vermicek düğün takılarıyla yapılcak zaten şimdiden 10 milyarlık takım var) tanıdığı falan butik işleten varsa bana fikir verirse çok sevinirim. Ne kadar sermaye gerek?
Yada teyzemle annem kuaför onlara bi dükkan mı açsam malum kuaförlük hiç bitmeyen bi meslek ordan her ay payımı alırım yani çok kararsız kaldım.
Araba almaktansa o parayı değerlendirmek istiyorum açıkcası.
Yada teyzemle annem kuaför onlara bi dükkan mı açsam malum kuaförlük hiç bitmeyen bi meslek ordan her ay payımı alırım yani çok kararsız kaldım.
Araba almaktansa o parayı değerlendirmek istiyorum açıkcası.