Merhaba arkadaşlar birkaç kere konu açmıştım bilenler bilir iş bulamadığımdan da yakınmıştım bir ara......konu açtım ertesi gün iş görüşmesi için aradılar........çok şanslıydım dualarımız kabul oldu çok sevindimmm......
iş güzellik uzmanlığı...benim bu konu hakkında deneyiimim yok.....ama işverenin mezun olduğum bölüm hakkında ilgisini çektii.....moda tasarımı mezunuyum çeşitli tasarım programları biliyorummm.....ilgisini çekmiş beni patronlarıyla ve birkaç müdürle görüştürdü bugun yani işe alındım.....
burası bir parfümeri ve beni başta eğitecekler ve kozmetik firmalarını bu parfümeride tanıtıcam...adam bana dedi ki bizim katologlara ve afişlere ihtiyacımız var böyle birini arıyorduk seni hem uzman olarak yetiştircez hemde afiş tasarlıcaksın sürekli olursan eğer bu yerde önün açık ve ilerleyebilirsin dedi.....bu tasarım programlarını kullanabildiğim için iş bu hale geldi ben sevindim tabi hem kendi işimi yapıcam hemde kozmetik alanında deneyim kazanıcam.....
bu durumu sözlümle konuştum sözlüm bozuldu başta çünkü onun memleketinde böyle biryer yok bu parfümeri yok.....istanbulda falan var.....o memleketinde iş kuracak daha dükkan açacak benide halk eğitime ücretli öğretmen yapacak tanıdıkları var ama garanti değil.....olmaz bırakırsın bizim burda firmalarda çalışırsın dedi ama benm yükseleceğim yer bir firma değil bu parfümeri bozuştuk tabi biraz ogun gelince konuşuruz dedim ama eğer bu iş garanti olursa ya istanbula gelirsin ya da benm kaldığım yere dedim sen iş bulana kadar yada kurana kadar yardımcı olurum ama en azından elimizde garanti bir maaşımız olacak dedimbenim fikrim bu.........ama o sen bırak gel bn dükkan açıcam seni de halk eğitimde çalıştırcam diyor...
arkadaşlar şimdi onun dedği olur ama garanti değil benm garantili bir işim olmayacak burda işi garantilersem benim açımdan daha iyi olacak konuştuk sen yükselirsen tamam gelirim diyor bu seferde ama yükselirsem 1 senede yükselma olmaz herald.....
şimdi ben o zaman ne yapayım fikirlerinize ihtiyacım var......