Fikirleriniz benim için önemli

birde ücreti öğretmenliğin geleceği yok değil mi dönemsel yani garantili değil diye biliyorum

ücretli öğretmenlik senın yerine kadrolu öğretmen gelene kadardır
iki ayda olur bir senede ama öbür sene ya olur ya olmaz
hiçbir garantisi yok
ayrıca bir saatte 8 tl kazanırsın

diğer öğretmenler ayda 60 saat çalışıp 1750 maaş alır sen ayda 120 saat çalışırsın 960 tl alırsın

kesinlikle ücretli öğretmenliği çoook mecbur kalmadıkça yapma

ücretli öğretmenlik senın yerine kadrolu öğretmen gelene kadardır
iki ayda olur bir senede ama öbür sene ya olur ya olmaz
hiçbir garantisi yok
ayrıca bir saatte 8 tl kazanırsın

diğer öğretmenler ayda 60 saat çalışıp 1750 maaş alır sen ayda 120 saat çalışırsın 960 tl alırsın

kesinlikle ücretli öğretmenliği çoook mecbur kalmadıkça yapma

ya aslında düşünmüyorum bana dediler ki bnde müdürle konuştum 1300 maaş ama ilerledikçe 1600 kadar çıkabiliyormuş normal öğretmen maaşı 2500 sanıyorum bn normalmiş falan dedim iyiymiş falan hatta bu konuda bilgim yok tabi ama o zaman bana müdür 8 saat çalışacaksın demişti ama dönemsel oldugunu biliyorum tabi istemiyordum zaten

Merhaba arkadaşlar birkaç kere konu açmıştım bilenler bilir iş bulamadığımdan da yakınmıştım bir ara......konu açtım ertesi gün iş görüşmesi için aradılar........çok şanslıydım dualarımız kabul oldu çok sevindimmm......

iş güzellik uzmanlığı...benim bu konu hakkında deneyiimim yok.....ama işverenin mezun olduğum bölüm hakkında ilgisini çektii.....moda tasarımı mezunuyum çeşitli tasarım programları biliyorummm.....ilgisini çekmiş beni patronlarıyla ve birkaç müdürle görüştürdü bugun yani işe alındım.....:3:

burası bir parfümeri ve beni başta eğitecekler ve kozmetik firmalarını bu parfümeride tanıtıcam...adam bana dedi ki bizim katologlara ve afişlere ihtiyacımız var böyle birini arıyorduk seni hem uzman olarak yetiştircez hemde afiş tasarlıcaksın sürekli olursan eğer bu yerde önün açık ve ilerleyebilirsin dedi.....bu tasarım programlarını kullanabildiğim için iş bu hale geldi ben sevindim tabi hem kendi işimi yapıcam hemde kozmetik alanında deneyim kazanıcam.....

bu durumu sözlümle konuştum sözlüm bozuldu başta çünkü onun memleketinde böyle biryer yok bu parfümeri yok.....istanbulda falan var.....o memleketinde iş kuracak daha dükkan açacak benide halk eğitime ücretli öğretmen yapacak tanıdıkları var ama garanti değil.....olmaz bırakırsın bizim burda firmalarda çalışırsın dedi ama benm yükseleceğim yer bir firma değil bu parfümeri bozuştuk tabi biraz ogun gelince konuşuruz dedim ama eğer bu iş garanti olursa ya istanbula gelirsin ya da benm kaldığım yere dedim sen iş bulana kadar yada kurana kadar yardımcı olurum ama en azından elimizde garanti bir maaşımız olacak dedimbenim fikrim bu.........ama o sen bırak gel bn dükkan açıcam seni de halk eğitimde çalıştırcam diyor...

arkadaşlar şimdi onun dedği olur ama garanti değil benm garantili bir işim olmayacak burda işi garantilersem benim açımdan daha iyi olacak konuştuk sen yükselirsen tamam gelirim diyor bu seferde ama yükselirsem 1 senede yükselma olmaz herald.....

şimdi ben o zaman ne yapayım fikirlerinize ihtiyacım var......
Arkadasım kesınlıkle ve kesınlıkle ;
bu işi kabul et bence kendini geliştirirsin,
bir tecrüben olur işinle ilgili
bir çevre edinirsin
belki başka olanakların yolu açılır
Yanı bıde kocan degıl nısanlın dıl hanı bu noktada bunkadar uzerıne yuk neden bındırıp karısmasına fırsat verıyosun

Ben olsam orda dur bakalım derım!

Arkadasım kesınlıkle ve kesınlıkle ;
bu işi kabul et bence kendini geliştirirsin,
bir tecrüben olur işinle ilgili
bir çevre edinirsin
belki başka olanakların yolu açılır
Yanı bıde kocan degıl nısanlın dıl hanı bu noktada bunkadar uzerıne yuk neden bındırıp karısmasına fırsat verıyosun

Ben olsam orda dur bakalım derım!

ya işte ciddi düşünüyoruz ya bn işe başlayacağım ama evlendiğimizde ne olur bilmiyorum bir nevi yol yapıyorum bn burda kalırsam eğer sen benimle geleceksin diye nişan yok ama aileler tanıştı falan ciddiyiz yani sadece remiyete dökmek için biraz zamana ihtiyacımız var maddi olarak inşallah yolum açılır diyorum ya o inanmıyor işverenin böyle olanak sağlamasına olmaz diyor ama bn nedense güveniyorum allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah girdim bir yola

sağol arkadaşım fikirlerin için kesinlikle doğru bir karar verdiğimi anladım artık

ya aslında düşünmüyorum bana dediler ki bnde müdürle konuştum 1300 maaş ama ilerledikçe 1600 kadar çıkabiliyormuş normal öğretmen maaşı 2500 sanıyorum bn normalmiş falan dedim iyiymiş falan hatta bu konuda bilgim yok tabi ama o zaman bana müdür 8 saat çalışacaksın demişti ama dönemsel oldugunu biliyorum tabi istemiyordum zaten

cancağazım o müdür sen işi kabul et diye resmen atmış

1600 alabilmen için hem sabahçı hem öğlenci gruba girip günde 10 ders saati ders anlatman gerekir.günde 8 saat çalışsan şu şartlarda 1280 tl para yapar.

en yüksek öğretmen maaşı 2500 yani full ücret alırsa 2500 alır

hiç ek ders alamayan yeni başlamış öğretmenin maaşı 1750 tldir

ki sen haftada 30 saatten ayda 120 saat anlatsan bu da günde 6 saat çalışmaya denk geliyor senın alacağın para 960 tldir

ücretli öğretmen net maaş almaz çalıştığı saatın parasını alır.bir saatte 8 lira zaten

ve bayram tatılı resmi tatıller hafta içine denk gelirse maaşı eksik yatar...işte öyle birşey :)

ilerledikçe diye de birşey olmaz öğretmenin ders saati sene başında belli olur zaten sonra da değişmez

cancağazım o müdür sen işi kabul et diye resmen atmış

1600 alabilmen için hem sabahçı hem öğlenci gruba girip günde 10 ders saati ders anlatman gerekir.günde 8 saat çalışsan şu şartlarda 1280 tl para yapar.

en yüksek öğretmen maaşı 2500 yani full ücret alırsa 2500 alır

hiç ek ders alamayan yeni başlamış öğretmenin maaşı 1750 tldir

ki sen haftada 30 saatten ayda 120 saat anlatsan bu da günde 6 saat çalışmaya denk geliyor senın alacağın para 960 tldir

ücretli öğretmen net maaş almaz çalıştığı saatın parasını alır.bir saatte 8 lira zaten

ve bayram tatılı resmi tatıller hafta içine denk gelirse maaşı eksik yatar...işte öyle birşey :)

hakkaten beni yemişler zaten içime sinmemişti iyi oldu saçmalığa bak yaaa :D normal memura yakın maaş alıcam sözde valla kanardım ben bu laflara şimdi işime daha bir ısındım yaaa sağol valla gözümü açtın :D

ya işte ciddi düşünüyoruz ya bn işe başlayacağım ama evlendiğimizde ne olur bilmiyorum bir nevi yol yapıyorum bn burda kalırsam eğer sen benimle geleceksin diye nişan yok ama aileler tanıştı falan ciddiyiz yani sadece remiyete dökmek için biraz zamana ihtiyacımız var maddi olarak inşallah yolum açılır diyorum ya o inanmıyor işverenin böyle olanak sağlamasına olmaz diyor ama bn nedense güveniyorum allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah girdim bir yola

sağol arkadaşım fikirlerin için kesinlikle doğru bir karar verdiğimi anladım artık

Ya benım kuzenım 6 yıldır okul bıtıı ıse gırdı bırıle cıkıyor bu altınyılın sonunda kendıne bır yol cızdı ve ıyı bı yerde ıse gırdı

6 yılın sonunda fıkırlerı degıstı aynı bu cocukta ona bunu ole yapma etme gıyme bınsuru sey dıodu 6 yıl sonunda ayrıldı yanı ılkbaharda sonra ıs yerınde bırıle tanısmıslar ıste yazın dugunlerı oldu sımdıde. Bebek beklıyolar yenı ogrendık ıste
Zamanın ne getırcegı hıc bellı olmuyor 6 yılda cıksan cıddıde dusunsen yok yanı onunu kapatıp sana kostek olan ınsanları hayatında otur bı dusun bu adam benı hak edıyomu dıye

Bugun bole yapan yarın ne yapmaz bır dusun derım sana

Ya benım kuzenım 6 yıldır okul bıtıı ıse gırdı bırıle cıkıyor bu altınyılın sonunda kendıne bır yol cızdı ve ıyı bı yerde ıse gırdı

6 yılın sonunda fıkırlerı degıstı aynı bu cocukta ona bunu ole yapma etme gıyme bınsuru sey dıodu 6 yıl sonunda ayrıldı yanı ılkbaharda sonra ıs yerınde bırıle tanısmıslar ıste yazın dugunlerı oldu sımdıde. Bebek beklıyolar yenı ogrendık ıste
Zamanın ne getırcegı hıc bellı olmuyor 6 yılda cıksan cıddıde dusunsen yok yanı onunu kapatıp sana kostek olan ınsanları hayatında otur bı dusun bu adam benı hak edıyomu dıye

Bugun bole yapan yarın ne yapmaz bır dusun derım sana

haklısın illa olmasın diyorda sen ilerle bn arkanda olurum diyor ama ilerleyemezsen bnmle buraya gelirsin diyor işveren seni almak için öyle söylemiştr diyor bu da beni korkuttu başta ama ne yapayım yani biyerlerden başlamak lazım işveren beni kandırdı diye kabul etmeyeyim mi yani

Back
X