Fikirleriniz cok önemli((

semmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
5
6
1
37
Merhabalar. Ben azeriyim. O yuzden bazi seyleri yanlis yaza bilirim.
26 yasindayim. universiteye yeni basladigim yil tecavuze ugradim yil 2007. hayatim cok kotu gecdi. hic kimseye anlatamiyordum. bugune kadar kime guvendiysem hem yanildim hep aci cekdim. tum inancimi umudumu kaybetmisdim. 1 ay once birisiyle tanistim. aslinda kucuklukten ayni semtte oturuyoruz ama hic konusmamistik. internetde karsima cikti ve oyle basladi her sey. ona cok inanmak istedim farkli oldugunu dusunuyordum. sinemaya gittik. film bitene kadar elimi birakmamisti. her gun bulusuyorduk. sabahlari beni ise kadar birakirdi. kendi arabasi yoktu taksiyle gidiyorduk. bana pamuk seker falan alirdi. kendimi cok iyi hiss ediyordum. cocuk gibiydik ucyordum sanki. yillar sonra kendimi o kadar iyi hiss ediyordumki. gece 2e kadar whatsappda konusuyorduk. beni cok sevdigini ozledigini soylerdi. ben tum garderobumu onun icin yeniledim. onun sevdigi tarz kiyafetler aldim ayakkabi canta. parfumumu bile degistirdim. isten vakit bulamadigi zaman ben onun is yerine gidiyordum onu gormek icin. bir hafta once yani tam bir ayin sonunda bana anlasamadigimizi soyledi. bir sey anlamadim. ona alismistim hemde seviyordum. is yerine gittim yuz yuze konusmak icin. bana yurumedigini soyledi. kendimi tutamadim agladim. bana sarildi tamam ayrilmiyoruz dedi gule gule. goz yasimi sildi bir daha aglama dedi. sonra ben eve geldim aradim acmadi. yazdim cevap vermedi. kendisi de aramadi. bir baktim beni engellemis. skypdan silmis. ben ona ne yaptimki? anlayamiyorum. her sey cok guzeldi. aldigim hic bir seyi kullanamiyorum bana onu hatirlatiyor. ben bu yaptigini haketmedim( sizce pisman ola bilirmi?

Her kes gibi bizde opusurduk. bir keresinde biraz abarttik. gobeyimden opmek istedi. ben biraz cekingen davrandim. utandim aslinda. o da boyle yaptigin zaman beni uzaklastiriyorsun dedi. ama bu bence ayrilmak icin bir neden digil

istediğini alamamış tak sepeti koluna herkes kendi yoluna demiş resmen

bir an önce vazgeçmen senin için en hayırlısı kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…