fikirleriniz çok önemli

Nbb iyi ama bana kalırsa özellikle külot olarak tutku markasını tavsiye ederim hem rahat hem kaliteli hemde büyük bedenide var büyük beden önemli en azından benim için :KK48:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.kararsızım yardımınıza ihtiyacım var.dükkan açıyorum içgiyim.ürün alıcam fakat nbb mi belladonnamı karar veremiyorum.ucuz bir stand olacak oayrı birde daha kaliteli bir stand yapmak istiyorum.sorun şu

nbb ile doldurup her dükkanda olan ürünlermi olmalı?
yoksa belladonna ile doldurup diğer dükkanlardan farklı ürünlermi olmalı?
elimde kalmasından korkuyorum.

bu arada belladonna nbb den bir tık pahalı ama kesinlikle kalite daha iyi.
napıcam karar veremiyorum.azcık ondan azcık bundan alma şansım yok çünkü süper bir aracı ile iş bağladım direk fabrikadan alacağım için öyle üçle beşle uğraşmazlar.

şimdiden yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.
La Senza getirmeniz mümkün müüüü? :KK31::KK28:

Bu markaların satışını yapan kişilerle görüş biraz fikir edin bence. Nbb tamam da digerini bilmiyorum. Amcam yeni bir mağaza açtı o da böyle bilindik markalardan seçip en güzel farklı ürünleri toplamış tek marka olacağına farklı ürünler olmasi bana ondan mantıklı gelmişti. Magazanin bulunduğu semt de önemli araştırma yapmadan karar vermemek gerek.

Bu markaların satışını yapan kişilerle görüş biraz fikir edin bence. Nbb tamam da digerini bilmiyorum. Amcam yeni bir mağaza açtı o da böyle bilindik markalardan seçip en güzel farklı ürünleri toplamış tek marka olacağına farklı ürünler olmasi bana ondan mantıklı gelmişti. Magazanin bulunduğu semt de önemli araştırma yapmadan karar vermemek gerek.

teşekkür ederim.kelimesi kelimesine dikkate alıyorum.

Bayanların çoğunun (en azından kendisine saygısı olanın) giymek olsun mecburiyet diye çamaşır aldığını düşünmüyorum.Renkleri deseni zarafeti önemli.Bu yüzden eğer ürünler güzzel ve kaliteli olursa almak için alana değil, çamaşırda özene dikkat edenlere hizmet yapmış olursunuz.Bu durumdada almak için alan ihtiyacı kadar alırken, diğer kesim güzel bulduğu için beğendiklerinin çoğunu alır.Bu yüzden hangisi daha güzel ve kaliteliyse ordan yola çıkmanızı tavsiye ederim.Bence bu tür işlerde ürün alınıp satılırken önce hangi kesime hizmet vermek/hitap etmek istendiğine karar verilmeli.Ve ben yerinizde olsam bi tık daha pahalı olanı ama kaliteli olanı tercih ederdim.

malesef hayır.onlar sadece bayiilik veriyor.
Hadi ya, bazı online satış siteleri de gördüm sanki.

Gerçekten çok rahat ve kaliteliydi, anlamıyorum niye piyasandan kalktı; sanki bir bu pahalı, diğerleri değil.

Ist'da mi açacaksınız? Şimdiden hayırlı kazançlar dilerim. :)

Hadi ya, bazı online satış siteleri de gördüm sanki.

Gerçekten çok rahat ve kaliteliydi, anlamıyorum niye piyasandan kalktı; sanki bir bu pahalı, diğerleri değil.

Ist'da mi açacaksınız? Şimdiden hayırlı kazançlar dilerim. :)

adamların vardır bir bildiği.çorlu da açıyorum.teşekkür ederim.

Nbb iyi ama bana kalırsa özellikle külot olarak tutku markasını tavsiye ederim hem rahat hem kaliteli hemde büyük bedenide var büyük beden önemli en azından benim için :KK48:

Büyük beden her markada var ama. Asıl sorun küçük beden. Daha geçen haftasonu totoma göre külot bulamadım. Gittim çocuk reyonundan aldım bişeyler :D Annem 90 küsür kilo gitti çat diye buldu aradıklarını.

Çamaşır aşığı olarak ben yorum yapayım. Elimde belki de 400' ün üzerinde iç çamaşır takımı var. Nbb de kulandım belladonna' da. Çamaşırda kalite benim için çok önemli. Bella iyidir. Elinde patlamaz bence. Düşük sayılarla başla.

Büyük beden her markada var ama. Asıl sorun küçük beden. Daha geçen haftasonu totoma göre külot bulamadım. Gittim çocuk reyonundan aldım bişeyler :KK70: Annem 90 küsür kilo gitti çat diye buldu aradıklarını.
Hiçte bilem :63: kitmiş çocuk reyonunda cicili bicili almışsın işte :KK45: aslında demek istediğim lastikli erkek donları gibi var tabiki büyük beden :KK11: ama ben böyle düz lastik normal büyük beden donlardan bahsediyorum şuanda bence en iyi marka tutkuda :KK53:

Ben belladonna kullaniyorum c kup bir onda buldum ne yapayim :))
Nbb nin de adi var diye soran almak isteyen olacaktir
Eden cesit cesit almiyorsunuz

Ben ikisinide kullandım ama çok da memnun kalmadım.
Çamaşırda kalite önemli.
Onlar biraz daha orta segment.
Ama illa birini seçmeniz gerekirse belladonna'yı seçin.

Back
X