ben senin yerinde olsam modelleri burada paylaşır anketletirdim
böylece hangi modeller en çok beğeniliyor öğrenmiş olursun:)
çok teşekkür ederim güzel fikir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senin yerinde olsam modelleri burada paylaşır anketletirdim
böylece hangi modeller en çok beğeniliyor öğrenmiş olursun:)
teşekkürederim yorumunuza.kesinlikle not alıyorum.Nbb iyi ama bana kalıtsan özellikle külot olarak tutku markasını tavsiye ederim hem rahat hem kaliteli hemde büyük bedenide var büyük beden önemli en azından benim için![]()
La Senza getirmeniz mümkün müüüü?merhaba arkadaşlar.kararsızım yardımınıza ihtiyacım var.dükkan açıyorum içgiyim.ürün alıcam fakat nbb mi belladonnamı karar veremiyorum.ucuz bir stand olacak oayrı birde daha kaliteli bir stand yapmak istiyorum.sorun şu
nbb ile doldurup her dükkanda olan ürünlermi olmalı?
yoksa belladonna ile doldurup diğer dükkanlardan farklı ürünlermi olmalı?
elimde kalmasından korkuyorum.
bu arada belladonna nbb den bir tık pahalı ama kesinlikle kalite daha iyi.
napıcam karar veremiyorum.azcık ondan azcık bundan alma şansım yok çünkü süper bir aracı ile iş bağladım direk fabrikadan alacağım için öyle üçle beşle uğraşmazlar.
şimdiden yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.
La Senza getirmeniz mümkün müüüü?![]()
Bu markaların satışını yapan kişilerle görüş biraz fikir edin bence. Nbb tamam da digerini bilmiyorum. Amcam yeni bir mağaza açtı o da böyle bilindik markalardan seçip en güzel farklı ürünleri toplamış tek marka olacağına farklı ürünler olmasi bana ondan mantıklı gelmişti. Magazanin bulunduğu semt de önemli araştırma yapmadan karar vermemek gerek.
Hadi ya, bazı online satış siteleri de gördüm sanki.malesef hayır.onlar sadece bayiilik veriyor.
Hadi ya, bazı online satış siteleri de gördüm sanki.
Gerçekten çok rahat ve kaliteliydi, anlamıyorum niye piyasandan kalktı; sanki bir bu pahalı, diğerleri değil.
Ist'da mi açacaksınız? Şimdiden hayırlı kazançlar dilerim. :)
Nbb iyi ama bana kalırsa özellikle külot olarak tutku markasını tavsiye ederim hem rahat hem kaliteli hemde büyük bedenide var büyük beden önemli en azından benim için![]()
Hiçte bilemBüyük beden her markada var ama. Asıl sorun küçük beden. Daha geçen haftasonu totoma göre külot bulamadım. Gittim çocuk reyonundan aldım bişeylerAnnem 90 küsür kilo gitti çat diye buldu aradıklarını.