- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
benimkı de polis :) benimkı b grurbu 2 yılda bir o yzuden stresim birada ve 29 yasındayım kendimi işe yaraöaz hissediıyroum biyokimyada yl yaptım eşimde bana ona yönel dil puanını yukseltmeye calıs vs diyo ama fırsatım yokkı belki oglum biraz buyunce dediğiniz gibi :) bababmın yanında anneanmide bahane etti ama anneannemin 5 cocugu var bunu artık kabul etmek istemiyotum ben burada tek basımayım babamın daha önce vukuatları var o yuzden dedi ama zaten evlilik diye bişey yok ortada ve bende sanırım annemi örnek alarak yavas yavas evliliğimi yok ediyorumŞu kpss yi ertelersen stresinin büyük bir bölümünü üzerinden atarsn cnm..Şuan bebeğin küçük seneye odaklan kpss için..
Bnm annemle sorunum olmamasına rağmen küçük kardesm olduğu için gelemiyor annem..Eşimin annesi de beni istemedigi icin evlendikten snra dahi devam ettiği için bu davranış sekline kendisiyle gorusmuyorum ..Bende tek basimayim yani..Allah esimden razi olsun binlerce kere tabi..Ama Kpss stresi bebek stresi eşimin işinin calisma Saçmalığı stresi (polistir kendisi de) iyice beni bunaltmisti..Ara verdim 1 yıl inanki çok rahatladım..Şuan çalışıyorum kpss ye kızımın her şeyi düzeldi çünkü plan yapabiliyorm ona göre..
Hayatta ayaklarının üzerinde durmaya gayret et ve eşine karşı ailenini çok savunmamani öneririm cnm..Çünkü eve kadın getirir die o durumda çekip giden annenin savunulabilecek tek bir yani yok bana göre..Sadece esin dgl çoğu insan tartışırken bel altı vurur bence tamamen ondan anneni koz olarak kullanıyor.