- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
sen hemen müdahil olma.merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak ve fikir almak istiyorum.yorumlarınızdan yolumu çizicem.
ben özel bir okulda çalışıyorum.4 yıllık üniversite mezunuyum.yaklaşık 4-5 yıldır aynı yerde çalışıyorum.işe ilk girdiğim de ikinci üniversite okumaya karar verdim.ve bir bölüme yazıldım şuanda 3.sınıftayım.aynı zamanda geçen yılda bitirmiş olduğum lisans programı üzerinden pedagojik formasyon eğitimi aldım öğretmenlik yapabilmek için.yalnız benim branşım şuanki çalıştığım yerde yok o yüzden derslere giremiyorum idari kısımda çalışıyorum.
benim sorunum şu: burda daha okulu bitirmeden rehberlik yapan bir kız vardı yeni bu yıl okulu bitirdi yaklaşık 2 yıldır rehber öğretmenliği yapıyor formasyon eğitimi de yok.bende bu yıl okullar açılmadan müdürle konuştum rehberlik için 3.sınıfa geçtim formasyonumuda aldım stajyer olarak başlatsanız sadece 1 sınıf istiyorum ve maddi hiçbirşeyde istemiyorum yine aynı işimide yapmaya devam edicem sadece kendimi geliştimek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz dedim oda tamam dedi.sonra okullar açılmasına bir hafta kala yine hatırlattım yine tamam dedi.ama sınf vermedi bana aradan biraz zaman geçti konu açıldı bende hatırlattım aa ben unuttum neden hatırlatmadın sen dedi tamam sana bir sınıf vericem dedi yine kaldı bende herhalde vermek istemiyor artık konuşmucam dedim aradan yine zaman geçti iki ay falan dün kendisi o rehberlik olan kıza bir sınıfını nurana vercez dedi kızda yok ben yaparım dedi müdürümüzde hayır nuran yapacak dedi kızda tamam dedi ama kız sınıfı vermek istemiyor.
benimde istediğim sınıfın rehberlik anlamında bütün işlerini bana vermesi yarım yamalak değil.bugünde müdür yok sizce gelince konuyu açıp konuşayımmı yoksa yine susup oturayımmı?ne yapayım sizin düşünce fikirleriniz nelerdir teşekkürler
Müdürümüz herşeyi sürekli geçiştiren biri ona söylemezsem gene kalır biyandan bekliyim diyorum ama durumda böylesen hemen müdahil olma.
müdürünüz tekrar müdahil olacaktır olaya.
ona bırak.
kız direk vermek istemiyorum mu dedi sana?
Güzel fikir işe yarayabilir :)Önce git kızla konuş ben kaç aydır istiyorum neden böyle yapıyosun de.
Baktın olmuyor moralin bozuk bir şekilde müdürün odasına git başka bişey sor o sana ne oldu deyince de acıklı bir şekilde olayı anlat.
Bende okulda memurum da bu işler böyle yürüyor
Yok direk vermek istemiyorum demedisen hemen müdahil olma.
müdürünüz tekrar müdahil olacaktır olaya.
ona bırak.
kız direk vermek istemiyorum mu dedi sana?
Sadec bir sınıfın sorumluluğu oda çok değil benceStajyer birine tüm sorumluluk etik değil sizde almayın bu sorumluluğu okulunüzu bitirin önce
YazınıZı zor anladım.İyi ki bizim okulda değilsiniz diyeceğim
Rehberlik ekip işidir hem yani bir sürü evrak var ben bir sınıfı yapayım nasıl olacak ki
Okulun resmi rehberlikmişim kim
Görümcemin okulunda ilkokulun rehberliksiniz ortaokula anaokulunu da ilkokula resmi olarak yazıp ortaokulda anlattığımız gibi psikolog çalıştırıyorlardı
Ancak yaptığınız yani okulca yapışan hatalı ve şikayet edilirse hepinizin başı ağrır
Bir de merak ettim hem idari kısımda çalışıp hem de devam zorunluluğu olan rehberliği nasıl okuyorsunuz
Bakın ben size etik dedim siz azlık çokluk diyorsunuz maalesef alan dışı olduğunuz için bu etik noksanlıgınız normal onu bilsem yorum yapmazdım zatenSadec bir sınıfın sorumluluğu oda çok değil bence
YazınıZı zor anladım.
Her okul psikolog çalıştıracak diye bir kaide yok ayrıca özel okullarda bilmiyorsunuz sanırım söliyim ben size çünkü bu her yerde böyle felsefe sosyoloji mezunlarını rehberlik olarak çalıştırıyorlar bende sosyoloji okuyorum bitirmeme bir sene kaldı.
Yani şikayet etsenizde boş bu çoğu yerde böyle hatta devlet bu mezunlara kurs bile açtı özelde rehberlik öğretmenliği yapabilmeleri için :)
bu etik olmayabilir alan dışı olabilirim ama bu her yerde böyle herkes yapıyorda şimdi ben etik değil diye yapmayaymmıBakın ben size etik dedim siz azlık çokluk diyorsunuz maalesef alan dışı olduğunuz için bu etik noksanlıgınız normal onu bilsem yorum yapmazdım zaten
bu sizin tercihiniz benim değilbu etik olmayabilir alan dışı olabilirim ama bu her yerde böyle herkes yapıyorda şimdi ben etik değil diye yapmayaymmı
evet benim tercihim ama sizin yazınız yargılayıcı ben böyle tercih ediyorum herkeste böyle ediyor :)bu sizin tercihiniz benim değil
evet benim tercihim ama sizin yazınız yargılayıcı ben böyle tercih ediyorum herkeste böyle ediyor :)
ben özel bir okulda çalışıyorum.4 yıllık üniversite mezunuyum.yaklaşık 4-5 yıldır aynı yerde çalışıyorum.işe ilk girdiğim de ikinci üniversite okumaya karar verdim.ve bir bölüme yazıldım şuanda 3.sınıftayım.aynı zamanda geçen yılda bitirmiş olduğum lisans programı üzerinden pedagojik formasyon eğitimi aldım öğretmenlik yapabilmek için.
evet benim tercihim ama sizin yazınız yargılayıcı ben böyle tercih ediyorum herkeste böyle ediyor :)
evet benim tercihim ama sizin yazınız yargılayıcı ben böyle tercih ediyorum herkeste böyle
Yok herkes böyle etmiyor adam gibi bölümünü okuyup etik sınırlarda çalışmayı tercih eden çok insan varevet benim tercihim ama sizin yazınız yargılayıcı ben böyle tercih ediyorum herkeste böyle ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?