- Konu Sahibi upsydaisyy
ablalarım ne olur yardım edin içinden çıkamadığım bir durum var. Olay şu iki yılldır beni seven biri var önceki topiklerimde bahsetmiştim ve biz bu kişiyle sadee konuşuyoruz şu anda. Bu oğlanın kuzeni bana aşıktı rahatsız etmeye başlamıştı artık neyse ki halam konuştu ve sesi soluğu kesildi. Az önce burak yani konuştuğum kişiyle konuşurken sordu bana sanahiç mesaj atıyor mu kuzenim diye ben de atmıyor dedim.Sonra da halam sizi köyde çok yakın görmüş hiç birşey olmamış gibi konuşyorlardı dedi bana dedim.O da iyi anlaşıyorduk tabi kuzenimle anlaşmıycam da kimle anlaşıcam dedi 
aynen bu yüz ifadesiyle kalakaldım.Ciddi misin diye sordum evet o benim dayımınoğlu farkında mısın dedi.Ben de bir süre konuşmak istemediğimi söyledim çünkü bu bana çok iğrenç geliyor kuzeni bile olsa onun sevdiği kıza yan gözle baktı bizim aramızı bozmaya çalıştı her şeyi geçtim burağı bildiği halde hala beni rahatsız ediyordu o kuzenine rağmen durmadı beni sevdiğini açık açık söyledi ama bu burağın gururuna hiç dokunmamış.Niyeti benimle evlenmek e şimdi biz evlensek kuzeniyle görüşmeye devam mı edecek şimdi evimize mi girip çıkacak o bizim.Ayyy ben kaldıramam bunu bana göre çok yanlış onunla samimi olması.Sizce ben mi abartıyorum bu durumu yoksa dediğim gibi mi olmalı ne olur bir şey söyleyin arafta kaldım resmen