- Konu Sahibi upsydaisyy
bu kuzen sonradan mı çıktı,yoksa daha önceden mi vardı.
en başından beri vardı ikisiyle de aynı zamanda tanıştım sayılır burağın da ondan haberi oldu bir süre sonra hatta kuzenine kendi söylemiş beni sevdiğini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kuzen sonradan mı çıktı,yoksa daha önceden mi vardı.
öyle yapıcam sanırım tam diyorum tamam yaa yazık yani artık bir şans vereyim nereye kadar böyle gidecek bir bakıyorum burak efendi saçma sapan bir şey söyleyip her şeyi mahvediyor![]()
off çok kötü oldum yaa daha sevgili değiliz iki yıldır koşuyor peşimden daha yeni yeni ısınmaya güvenmeye başlamıştım şu dediği lafa bak çok koydu yaa![]()
arkadaşım bak yaşın kaç bilmiyorum ama daha bekarsın ve daha sağlıklı birini bulursun bence ikisindende uzak dur yarın öbür gün evlendiğinizde şuan senin kuzeniyle görüştüğünübilip rahatsız eden evlenince ne yapmaz ve şuan sevgilisine asılmış bir adam hiiç umursamıyor kuzenim farkındamısın diyen adam ilerde ne yapar sence şuan bi lafıyla şok olmuşsun haklısında yarın öbürgün bu adam seni rahatsız ettiğinde vs ne yapacaksın bence uzak dur ruh sağlığı yerinde kendini geliştirmiş birisi olsun hayatında uğraşma bile hiç
Bende senin yaşlarındayken sevgilimle başlamıştık pişmanmıyım değilim ama ister istemez hayatını kendine göre değil size göre şekillendiriyorsun işte yakın bir üniversite olsun en basiti bunun.
uzaklığı kaldırabilecek misiniz belli değil
yol yakın hiç yorma kendini okulunu kazan git daha neleri çıkar karşına
Oooo o zaman isler değişir tabi. Ben boyle birinin bana olan sevgisine inanmazdim acikcasi. Yani seven sahiplenir arkadas bence. Yol yakinken yol ver bence.
o daha karşıma neler çıkar fikri zaten aklımda ama bunca zamandır her şeye rağmen pes etmediyse seviyordur dedim hadi belki olur dedim bir kez şans vereyim dedim askerde şu anda izne gelsin bir oturup konuşalım dedim hiç karşılıklı konuşamadık belki hayırlısı odur dedim istiharelere bile yattım ama şu dediği gözümde bitirdi onu![]()
Pes etmemesi seni sevmesi sana aşık olması evet olabilir birden fazla kişi seni sevebilir hoşlanabilir uzun süredir bu aşkı yaşayabilir şöyle güzel bir kız gitsin açılsın bir iki güzel söz söylesin onunla başlamayacağını mı sanıyorsun ? Benim peşimden 3 sene koşan sabahın 5inde karanlıkta evden çıkıp 3 saat yol çekip saat 8de yanımda olan adam ilişkiye başladıktan 1 sene sonra beni aldattı ayrıldık :)
yol ver gitsin canım ondan sana hayır gelmez. seni en çok sahipleneceği zamanda bile bu şekilde yapıyorsa ileryi hiç düşünemedim![]()
off bu yaşadığınız çok ağır olmuş haklısınız öyle körü körüne güvenmemek sevdiğine inanmamak gerek sert ve kararlı olucam sen böyle düşündüğün sürece olmaz diycem bakalım ne olacak biteceğini hiç sanmıyorum ama en azından kendini değiştirmedikçe benden karşılık alamayacak yine kendi kendine acı çeker arada mesaj atar ama birini bulunca vaz geçer![]()
Bu zaman da kimseye güven olmaz..
Yamuğun nereden ne şekilde kimden geleceği hele hiç belli olmaz..
Bugün iyi olurlar.Yarın bir gün bayram seyran da buluştuğunuz da bu eski mevzular açılır, senin ki ne kadar problem etmese de sen zor durum da kalırsın..
O yüzden diyeceğim tek şey ayrıl gitsin..
Benim için ağır olmadı canım yapım gereği çabuk soğurum insanlardan yaptığı hata ardından yas tutmamamı sağladı :) Kendi hala "sevgilisi olmadığı zamanlarda" çok seviyorum çok özledim diye yakınır
Daha ilişkinin başında bu kadar vurdumduymazlık hani nerde aşk nerde sahiplenme dedirtirdi bana ben uzaklaş derim annemin bir sözü vardır üniversiteye gideceksin gezme zamanın en güzel çağın ayak bağı yapma diye ben dinlemedim tabi ama sana ileteyimSen bilirsin :)
ben de hep öyle düşünüyorum ama öyle biri ki ne yapsam gitmiyor yani hayatımın eksilmez bir parçası oldu sanki o hep orda bir yerlerde hep seven hep aşık ama bundan sonra fikrini değiştirmediği sürece ki değiştirmeyeceği aşikar böyle kalsın benden ümidi kesince anası birini bulur evlenir gider artık napayım
ben de hep öyle düşünüyorum ama öyle biri ki ne yapsam gitmiyor yani hayatımın eksilmez bir parçası oldu sanki o hep orda bir yerlerde hep seven hep aşık ama bundan sonra fikrini değiştirmediği sürece ki değiştirmeyeceği aşikar böyle kalsın benden ümidi kesince anası birini bulur evlenir gider artık napayım
Senin görevin onu göndermek kendinden uzaklaştırmak aman acı çekmesin diye uğraşmak falan değil kendi bilir istediği kadar dolaşsın peşinde acı çekmek istiyorsa çeksin boşver umursama mesajlar atar arada arar falan çok rahatsız olursan numaranı değiştirir kurtulursun çok zor değil. (Sen sevgili değiliz daha yeni yeni konuşuyoruz dediğin için söylüyorum)
pardon diyerek başlıyacağım bu resmen şerefsizlik sana aşık olan her iki erkek içinde geçerli sözüm. erkek dediğin sevdiğini gölgesinden bile kıskanır eğer kıskanmıyorsa bu normal değil o kişide ne sevgi ne de saygı vardır ve ben 4 buçuk senelik evliyim 1 senede nişanlı kaldım birtek şeyi öğrendim bir ilişkide sevgi ve saygı olmasa o ilişki yürümez canım sen yol ver gitsin bence ...............
haklısın aslında iki yıldır aralıklarla konuşuyoruz ama ben yeni yeni yeşil ışık yakmaya başlamıştım hataymış demek ki adam sevdiği kıza aşık bir başkasıyla çok samimi olabiliyorsa bir daha işim olmaz zaten sevmiyordum der yoluma bakarım