• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen okuyun

kestane_sekeri

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
2.308
91
358
İstanbul
erkek arkadaşımla 2 yıllık bi ilişkimiz var.beni annesiyle tanıştırcaktı geçen gün böyle söyledi.cumartesi yanımdaydı.telefonuna baktım bi kıza attığı onlarca mesajı gördüm.hepsi de çok güzelsin,cam açalım,bebeim,canım böyle msjlardı.inkar etti arkadaşım dedi.çok kötü kavga ettik bitsin dayanamıyorum dedim.seni seviyorum dedi yalvardı ağladı özür diledi...normal arkadaşıymış inanmadım asla.şu an çok ötüyüm günlerdir ağlıyorum.napcağımı bilmiyorum...böyle bi adamla olmazdı biliiyorum ama kalbime laf geçiremiyorum.msjlarına cevap yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yazdım.Allah'ım ne kdr güçsüzüm...nolur yardım edin napıcam ben..

Son düzenleme:
güçsüz felan değılsın deme öyle

pekı o mesajları kım atmış, arkadaşı mı?
Yoksa erkek arkadaşın mı?

bence mesaj atma, cevap bıle verme şımdılık durumu bı anla ıyıce

bitanem güçlü ol
resmen iğreniyorum sevgilisi olan erkeklerle içli dışlı olan kızlara:47:
neler dedi sana bu olaydan sonra ayrıntılı yazsana tatlım:26:

bitanem güçlü ol
resmen iğreniyorum sevgilisi olan erkeklerle içli dışlı olan kızlara:47:
neler dedi sana bu olaydan sonra ayrıntılı yazsana tatlım:26:

kurabiyem kız sevgilisi olduğunu bilmiyoki...neler yazıodu msjlarda bi görseydin.bana 2 senedir demedi öyle güzel şeyler.ben seni aldatmadım o kızla görüşmedim diyo ama bunlarda aldatmak illa yatmasımı lazım.canım nası yanıyo bi bilsen.tokat attım mesajları okuyunca bide gözümün içine baka baka yalan söylüyo okuldan arkdaşım diyo...snradan anlattı faceten tanışmışlar.kızı aradı yanımda kız arkadaşımın yanındayım dedi kız şaşırdı falan.normal arkadaşıysa niye bilmiyo kız arkadaşı olduğunu.delirmek üzereyim.:43::43::43:

güçsüz felan değılsın deme öyle

pekı o mesajları kım atmış, arkadaşı mı?
Yoksa erkek arkadaşın mı?

bence mesaj atma, cevap bıle verme şımdılık durumu bı anla ıyıce

ben erkek arkadaşımın attıklarını okudum.gelen kutusu boştu onları silmiş.gönderilenleri ya unuttu silmeyi yada kayıt edilceğini düşünmedi...

bende daha iki gün önce erkek arkadaşımın beni aldattığını anladım. insan o kadar çok acı çekiyorki, bende ne yapacağımı bilemiyorum şimdilik. önce yapıyorlar sonrada özür diliyorlar,, içim acıyor

Sevgilisi olan bi erkek normal bi kız arkadaşına böyle şeyler söylemez ki
Gözü senden başka kimseyi görmez,sana eder o iltifatları
Dimdik dur karşısında ve her şeyi dürüstçe anlatmasını iste bence arkadaşım ve sakın kendinden taviz verme
Karşısında ağlama,güçlü ol ve işin aslını öğrenip gereğini yap
Bence hiç de masum değil sevgilinin bu yaptığı...

Sevgilisi olan bi erkek normal bi kız arkadaşına böyle şeyler söylemez ki
Gözü senden başka kimseyi görmez,sana eder o iltifatları
Dimdik dur karşısında ve her şeyi dürüstçe anlatmasını iste bence arkadaşım ve sakın kendinden taviz verme
Karşısında ağlama,güçlü ol ve işin aslını öğrenip gereğini yap
Bence hiç de masum değil sevgilinin bu yaptığı...
aldım karşıma konuştum.yemin etti görüşmedim diye.aldatmadım ben seni dedi.2 gündür ağlıyorum.

kıza attığı onlarca mesajı gördüm.hepsi de çok güzelsin,cam açalım,bebeim,canım böyle msjlardı.inkar etti arkadaşım dedi.normal arkadaşıymış inanmadım asla.şu an çok ötüyüm günlerdir ağlıyorum.napcağımı bilmiyorum...böyle bi adamla olmazdı biliiyorum ama kalbime laf geçiremiyorum.msjlarına cevap yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yazdım.Allah'ım ne kdr güçsüzüm...nolur yardım edin napıcam ben..

bide gözümün içine baka baka yalan söylüyo okuldan arkdaşım diyo...snradan anlattı faceten tanışmışlar.kızı aradı yanımda kız arkadaşımın yanındayım dedi kız şaşırdı falan.normal arkadaşıysa niye bilmiyo kız arkadaşı olduğunu.delirmek üzereyim.:43::43::43:

Önce "normal" arkadaş, sonra okuldan arkadaş, en sonunda da facebooktan arkadaş olduklarını itiraf etmiş...

Bu ne demek?

Başta tepkinizden korktu, "cam açalım" dediği kızın sadece arkadaşı olduğunu "saçmaladı", sonra baktı ağlıyorsunuz falan ama affetmeye meyiliniz var, okuldan arkadaş olduklarını söyledi, en sonunda baktı ki kararlı durup terk edemiyorsunuz, mesaj yazmayacağınıza dair kendinize söz verdiğiniz halde hala muhatap oluyorsunuz iyice "serip" facebooktan tanıştıklarını söyledi...

Yanınızda aramış, arar, ne var bunda, o kızlardan yüzlerce var facebookta, biri gider biri gelir... "Normal arkadaşıysa neden kız arkadaşı olduğunu bilmiyor" demişsiniz ama doğru soru sıralaması şu şekilde olmalı:

1-Normal arkadaşsa "çok güzelsin, canım, bebeğim, cam açalım" der miydi?

2-En başta itiraf edip pişman olacağına türlü yalanlarla yaptığı pisliği örtmesi, ihaneti yalanla süslemesi onu terk etmek için yetip de artmaz mı?

Annesiyle tanıştıracağını söylemesi hatta tanıştırması sizi hiçe saymasını haklı çıkarmaz, sizin özel olduğunuzu göstermez... Bırakın aileyle tanıştırmayı nice adamlar o safhaları geçiyor, evleniyorlar hatta çocukları oluyor da karısı yan odadayken cepten, netten kadın peşinde koşuyorlar.

Keşke daha iradeli olsaydınız da mesajları gördüğünüzde tavrınızı koyup kapınızı kapatsaydınız, yalan var, aldatma var, ihanete verilen ilk müsaade devamını kabulleniştir...
:ssz:

aldım karşıma konuştum.yemin etti görüşmedim diye.aldatmadım ben seni dedi.2 gündür ağlıyorum.

Açıkçası benim aklım almıyo normal bi arkadaşına çok güzelsin canım bebeğim vs.demesini:26:
Yani benim de çok samimi erkek arkadaşlarım var ama hiç böyle şeyler duymadım
Aldatmadım diyor pek neden yapmış ki böyle bişeyi?

Önce "normal" arkadaş, sonra okuldan arkadaş, en sonunda da facebooktan arkadaş olduklarını itiraf etmiş...

Bu ne demek?

Başta tepkinizden korktu, "cam açalım" dediği kızın sadece arkadaşı olduğunu "saçmaladı", sonra baktı ağlıyorsunuz falan ama affetmeye meyiliniz var, okuldan arkadaş olduklarını söyledi, en sonunda baktı ki kararlı durup terk edemiyorsunuz, mesaj yazmayacağınıza dair kendinize söz verdiğiniz halde hala muhatap oluyorsunuz iyice "serip" facebooktan tanıştıklarını söyledi...

Yanınızda aramış, arar, ne var bunda, o kızlardan yüzlerce var facebookta, biri gider biri gelir... "Normal arkadaşıysa neden kız arkadaşı olduğunu bilmiyor" demişsiniz ama doğru soru sıralaması şu şekilde olmalı:

1-Normal arkadaşsa "çok güzelsin, canım, bebeğim, cam açalım" der miydi?

2-En başta itiraf edip pişman olacağına türlü yalanlarla yaptığı pisliği örtmesi, ihaneti yalanla süslemesi onu terk etmek için yetip de artmaz mı?

Annesiyle tanıştıracağını söylemesi hatta tanıştırması sizi hiçe saymasını haklı çıkarmaz, sizin özel olduğunuzu göstermez... Bırakın aileyle tanıştırmayı nice adamlar o safhaları geçiyor, evleniyorlar hatta çocukları oluyor da karısı yan odadayken cepten, netten kadın peşinde koşuyorlar.

Keşke daha iradeli olsaydınız da mesajları gördüğünüzde tavrınızı koyup kapınızı kapatsaydınız, yalan var, aldatma var, ihanete verilen ilk müsaade devamını kabulleniştir...
:ssz:

bu akşam bida cevap yazmıycam.çok üzgünüm ya ağlamaktan gözlerim şişti.bida hiç bişey eskisi gbi olmucak biliyorum.

Açıkçası benim aklım almıyo normal bi arkadaşına çok güzelsin canım bebeğim vs.demesini:26:
Yani benim de çok samimi erkek arkadaşlarım var ama hiç böyle şeyler duymadım
Aldatmadım diyor pek neden yapmış ki böyle bişeyi?

banada hiç bi erkek arkadaşım demedi.kalbim çıkıcak yerinden o kadar acıyo!:14:

Arkadasım güçlü ol ne olur

bende su anda böyle bi manyaktan sıyrılmaya calısıyorum

en son açtığım konuya bakarsan olayı tersten izlemiş olursun belki brz daha yüreğin ferahlar..

sakın sakın üzme kendini...

sakın.. inan değmez..

Arkadasım güçlü ol ne olur

bende su anda böyle bi manyaktan sıyrılmaya calısıyorum

en son açtığım konuya bakarsan olayı tersten izlemiş olursun belki brz daha yüreğin ferahlar..

sakın sakın üzme kendini...

sakın.. inan değmez..

üzülmemeye çalışıyorum...ama elimde değil.çok üzülüyorum,çok ağlıyorum...

bak inan biz izin veriyoruz bazı şeylere .. o seni bu kdr avcunda bilmese brzcık korksa kaybetmekten böyle asla yapmaz.. o yüzden aglama artık.. belki su anda bile onunla msjlasıor.....

bak inan biz izin veriyoruz bazı şeylere .. o seni bu kdr avcunda bilmese brzcık korksa kaybetmekten böyle asla yapmaz.. o yüzden aglama artık.. belki su anda bile onunla msjlasıor.....

bunu bende düşündüm...msj atmış o kızı sildim diye.artık benim umrumda bile değil.kim için ağlıyorum ya kimin için akıtıyorum gözyaşlarımı:43:

kurabiyem kız sevgilisi olduğunu bilmiyoki...neler yazıodu msjlarda bi görseydin.bana 2 senedir demedi öyle güzel şeyler.ben seni aldatmadım o kızla görüşmedim diyo ama bunlarda aldatmak illa yatmasımı lazım.canım nası yanıyo bi bilsen.tokat attım mesajları okuyunca bide gözümün içine baka baka yalan söylüyo okuldan arkdaşım diyo...snradan anlattı faceten tanışmışlar.kızı aradı yanımda kız arkadaşımın yanındayım dedi kız şaşırdı falan.normal arkadaşıysa niye bilmiyo kız arkadaşı olduğunu.delirmek üzereyim.:43::43::43:

kestanem canını çok yakmış bırak unut onu biliyorum şimdi söylemek dile kolay bunu ama güven olmadan aşk olmaz bence sen daha iyilerine layıksın hiç üzülme şuanda sil at aklından biliyorum zaman alacak ama başarabilirsin onu pişmanlığıyla baş başa bırak

kestanem canını çok yakmış bırak unut onu biliyorum şimdi söylemek dile kolay bunu ama güven olmadan aşk olmaz bence sen daha iyilerine layıksın hiç üzülme şuanda sil at aklından biliyorum zaman alacak ama başarabilirsin onu pişmanlığıyla baş başa bırak

aradı.açmadım.güçlü olmaya çalışıyorum.

aradı.açmadım.güçlü olmaya çalışıyorum.

açma boşver unut iyice hatasını anlasın pişmanlığıyla yansın

Back
X