fikirlerinize çok ihtiyacım var..:(((((lütfen yardım edin nası davranmalıyım

Böyle eşlere cok kızıyorum
ne guzel ıkıncı bır evlat vermıssınız ona dertlerı ne bunların anlamıyorum
bırde yuzsuzlugun bu kadarı yanı
gecırseydın tavayı kafasına keske oraya bakıyorum dedıgınde

biz onların da yavruları olan bebeklerimizi büyütelim diye canımızı dişimize takalım onların gözü dışarı kaysın.hem ev işi hem dışarıda çalış hem çocuklarının her bakımını yap. yemeklerini çorbalarını eksik etme. adamı ütüsüz gezdirme, cinsel olarak ihmal etme. gece yarısı kalk bebeklerle ilgilen uykusuz kal. sadece işe gidip çalışmak sorumluluğu olan adam sana bunları yapsın. kadın olmak ne zor rabbim.. takip et bacım sessiz kalma , peşini bırakma

bakımsız biri değilim ki.ewet ilgi çocuğa yoğun ama inanın eşimi ihmal etmedim.şüphelendiğim için sürekli takip ettim.cinsel olarak 1 saatlik uykuyla dursamda hayır demedim.bni fark etsin diye.

Bakımlısınız
eşinizi de ihmal etmiyorsunuz
bebeğe rağmen eşinize vakit ayırıyorsunuz.
o zaman sorun nedirki...
eskiden olan ama şimdi olmayan şey nedir...
Peki eşinizin kendinizden soğutacak bir durum mu yaşadınız..?

eşimi çok seviyorum bunun farkında.çok rahat bu yüzden.bu güne kadar bi ihaneti olmadı.gece gezmeleri falan yoktur.gittiği yeri benden gizlemez.nereye gidersek hep beraber gittik.hamileliğimden dolayımı yaptı bilmiyorum.belki kadında yüz vermiştir bilmiyorum.evlatlarına çok düşkün.şuau konuşmuyorum.ben elalemin karısına bakacak kadar şerefsizmiyim diyor.lohusalığın getirdiği bir bunalımmı bendeki bilmiyorum.

Şukadar özgüvenli ve ukala bir insanda görmedim.Lafa gel .Şüphelendiğin biri var mı?
He var a...k..diyip ağzını burnunu dağıtacan orada.

Cok sinirliyim cok

Aynen arkadaslar ya. Of kafamdan dumanlar cikiyor sanki. Gel de cocuk yap simdi. Bacim senin esini var ya Allah yaratti demeyip kircan agzini burnunu. Kiiiiiiiizzzzzz iki adam tutup soyle evire cevire, o disari bakan gozune gozune... Ben olsam doverim esimi ya dayanamam kesinlikle

Şimdi ısın aslını bılmeden yorum yaparak kafanı karıstırmakta ıstemem ama kendı agzıyla soylmıs her sakanın altında bır geccek yatamıs bılemıyorum .
Sen onun evladını tasıyormussun bunun ıcın senı aldatacaksa aldatsın
sırf bebek engelınız var dıye senden soguması hıc normal degıl

Farkettım bende baya bır sıddet yanlısıymısım

Hemen dalacaz yanı

gidip gelme yok.bi kaç kez aynı ortamda bulunduk.inanın tanımıyorum.insanoğlu bilemezsinki.yüz vermiştir belki.

Sende hemen kadina faturayi kesme. Senin kocanin akli yokmu beyinsiz her yuz verene dili bes karis disarda kosacak mi? Beyni uckurunda dolasan embesil yaratik.

Benim bir komşum vardı. Adam 2 yıldır okul saatlerinde kapının önüne çıkıp yan binaya bakıyordu. mahalledeki herkes şüphelenmeye başlamıştı. en sonunda 2-3 adam geldiler komşuyu dövdüler kapının önüne koydular. meğer yan binadaki kadını gözetliyormuş. eşinizde böyle bir şey olabilir mi acaba? :26:

kadın baktığının farkındaysa düştüğüm durum beni çok üzüyor arkadaşlar.düşünsenize kadının haberi yok adamın gözü sürekli benim evimde diyodur.ne acı bi durum.dövdürsem içimin acısı geçermi

hehh.:)dövseler ne olcak yanında bende rezil olurum.kadın belki dediğiniz gibi farkında bile değil.suçlu eşim.dediğiniz bütün sözleri de hak ediyor.Allah büyük yaptığı yanına kalmasın.

He izmirdeysen biz toplasip doveriz sen kendini yorma bebegine bak kiz

hehh.:)dövseler ne olcak yanında bende rezil olurum.kadın belki dediğiniz gibi farkında bile değil.suçlu eşim.dediğiniz bütün sözleri de hak ediyor.Allah büyük yaptığı yanına kalmasın.

sanırım diğer mesaja cevap verecektiniz. =)

Benim babamın kullandığı taktik bence nabzını yokluyor canım. Babamda ilk başta böyle senin eşin gibi şakalar yaptı kendince sonra baktıkki gerçekten var öyle birisi. inanır mısın babamda kurana el basmıştı bir de.

Lütfen hemen kadına suç atmayın. ..diyorsunuz ki baktığıni farkediyorsa karısının haberi yok bana bakiyor diye düşündüğünu sanıyorsunuz neden rahatsızdir belki, size biri baksa evli barkli iki çocuğunuz var rahatsız olmaz misiniz. ..tamam eşinizi sevinde hemende belki kadın yüz verdi diye başlamayin ayıp günah. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Eşiniz balkonda karşısında biri yoksa boş boş cam seyretmiyor herhalde
karşıdaki kadın ne zaman cama çıkacakta onu görecek tek taraflı olmaz cam işi
önce eşinize bu olayı unutmuş gibi davranın
eşiniz balkona çıktığında o camı gören başka odanız varsa ordan takip edin
bahçeye çıktığında telefonunu arayın meşgul olup olmadığını öğrenin

Canım rahatsız olmuşsa kadın çocuklarını alıp bahçeye inmez belkide farkında değil kadın kocanın ona baktığının. O yüzden takip etmelisin ki emin olasın :26: kıyamam kocanı dövdürmeyide mi düşündün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…