fikirlerinize çok ihtiyacım var..:(((((lütfen yardım edin nası davranmalıyım

zehram_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
87
4
98
43
Kayseri
nerden başlıcamı bilmiyorum.kafam çok karışık.9 yıllık evliyim.3 ay önce 2. çocuğum oldu.hamileliğimin son zamanları eşimde bir ilgisizlik başladı.sanki ben yokmuşum gibi.zaten çok ilgili bir eş olmadı ama son zaman dediğim gibi beni hiç görmedi gözü.bana yakınlaşmayı geçtim çoğu zaman oturma odasını tercih etti yatmak için.tv karşısında uyuyabiliyormuş.açık açık konuştum kendisiyle beni üzüyorsun yapma dedim.o an bi düzelir gibi oluyordu sonra yine devam.neyse evladım dünyaya geldi.ben tabi düzelmesini beklerken bu yine aynı.çok üzdü beni anlatamam.sonra bişey farkettim.bu sürekli balkona çıkıyor,bahçeye iniyor.evde durduğu yok.biraz dur yanımda dediğimde suç oluyor.hatta daralıyorum bile dedi.çok ağladım inanın.yanımda durursada ikide bir pencereden bakıyor.çok uzatmıcam,ben bunu takip etmeye başladımgördümki,yanbinaya bakıyor.duramadım kime bakıyorsun dedim.saçmalama demeye başladı,sonra şüphelendiğin biri vrmı diye sordu.ewet vardı ama demedim.konu her gün tekrar açıldı.sonra bi komşumun adını öyledi.ciddimisin dediğimde şaka dedi.şuan inanın ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.yemin etti yok diye.kurana el bastı,bastıktan sonra hemen tövbe estağfirullah dedi 1-2 kez.neden öyle dedin diyede sormadım.fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.buluşma.tel.görüşme falan yok.sadece bakıyor o eve.kadında farkındmı bilmiyorum inş değildir diyorum çünkü düştüğüm durum çok kötü olur.inanın evi satıp gitmek istiyorum.

canım üzmek istemem ama sanırım kocanın gözü dışarıda yoksa kim şakasına bi kadının adını verir

Deliller yetersiz bi ithamda bulunmak için.Eşinin ilgisinin sana karsı azaldığı kesin ama buna sebep olan senmisin yoksa başka biri mi var bilemeyiz.hep bahceye cıkıyor diyorsun.takip et nereye bakıyor hep.birde o binadaki kadın yalnız mı yasıyor kim tanıyormusun

Ay daha neler okuyucagiz bu forumda, Allah islah etsin. Onun soyledigi isimle senin kafandan gecen kisi ayni mi

canım üzmek istemem ama sanırım kocanın gözü dışarıda yoksa kim şakasına bi kadının adını verir

önce sordu kimden şüpheleniyorsun diye.bilmiyorum dedim söylemedim.ama şüphelendiğim kadının ismini söyledi.kadının güneşlikler açık sürekli güya kapalı ama balkonda benden açık diyebilrim.öyle işte.nasıl bi yol çizmeliyim.üstüne gitmesemmi.

evli iki çocuğu var.

hemen niye şüphelendiginizi söylüyosunuzki....
adamda delikanlılık yapar yedigi haltı anlatır dimi. cok bekleriz böyle aksiyonları

sinsice ve belli ettirmeden takip edin

Eğer eşini tekrar geri kazanmak istiyorsan onunla vakit geçirmek için bi yol bulmalısın yüksek ihtimal pek gezemiyorsunuz ve sürekli bakımlı gözükmelisin çünkü bazı hanımlar çocuklardan sonra biraz kendini salıyor bu da pek hoş olmuyor

Gözü çıkasıca. Ay daral geldi şöyle konulardan, konu sahibi lafım sana değil. Yani erkeklerin bu yaptıklarından daral geldi burada okuya okuya. Bence kocan olacak o hödük iyi bir dersi hak ediyor. Posta koy ona burnunu sürt sen yüz verme. Üstüne düştükçe kendini değerli sanar. Ama bence de gözü dışarda. :26:

Acaba hamilelik dönemi mi buna etken?
Lohusalık sonra ilginizin bebeğe kayması?
belki kendi bakımınıza dikkat etmeli görsel olarak eşinizin dikkatini çekmelisiniz.
suçlayıcı davranmak istemiyorum
açıkçası kalbim küt küt attı okurken....
inşallah öyle birşey yoktur.
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.

hemen niye şüphelendiginizi söylüyosunuzki....
adamda delikanlılık yapar yedigi haltı anlatır dimi. cok bekleriz böyle aksiyonları

sinsice ve belli ettirmeden takip edin

hemen söylemedim ki.balkona bende çıktım arkasın dan yavaşça bakışlarının oraya doğru olduğunu gördüm.bilmiyorum ya içinde tutamadım dahada fazla.itiraf etmesi içimdedi kuşkudan daha az acı verir diye dğşğndğm galiba ama inkar etti

Hımmm.çok fenaaa...
Yani erkek arkadaşı değlsinki ..Sana birisinin ismini versinde sonra şaka şaka desin.Karısısın yahu..Hani daha önce sen isim verdiysen yada ima ettiysen şaka yollu gönderme yapmış seni kızdırmak istemiş olabilir ama hiç bir ima yokken bir isim verdiyse kötü bir durum...
konuyu netleştirip bir çözüm getirmeniz lazım..Uyuz olurum etrafındaki balkonları kesen erkeklerden.

karısı kanıtlayıp solugu burda alan nice kadınlar gördük biz...
ve hiç biride evet ben bunu yaptım. ben bu kadınla şöyle böyle şeyler yaşadım erdemliginde bulunmadılar.
bulunmazlarda... doğalarında yok... inkar etme kanlarına nasıl işlemişse...
tlflarını vs. takip etmeye calışın.

bakımsız biri değilim ki.ewet ilgi çocuğa yoğun ama inanın eşimi ihmal etmedim.şüphelendiğim için sürekli takip ettim.cinsel olarak 1 saatlik uykuyla dursamda hayır demedim.bni fark etsin diye.

Bu adam seninle dalga mı geçiyor ya..

Kurana el bas sonra tövbe et..

Şüphelendiğin biri mi war diye sor, sonra şaka şaka de..

Bu ne periz bu ne lahana turşusu..

Bence rest çekip gözünü korkutun, çocuk yapmayı biliyor ama denyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…