canım üzmek istemem ama sanırım kocanın gözü dışarıda yoksa kim şakasına bi kadının adını verir
Ay daha neler okuyucagiz bu forumda, Allah islah etsin. Onun soyledigi isimle senin kafandan gecen kisi ayni mi
Deliller yetersiz bi ithamda bulunmak için.Eşinin ilgisinin sana karsı azaldığı kesin ama buna sebep olan senmisin yoksa başka biri mi var bilemeyiz.hep bahceye cıkıyor diyorsun.takip et nereye bakıyor hep.birde o binadaki kadın yalnız mı yasıyor kim tanıyormusun
ewet aynı isim hemde adaşım
önce sordu kimden şüpheleniyorsun diye.bilmiyorum dedim söylemedim.ama şüphelendiğim kadının ismini söyledi.kadının güneşlikler açık sürekli güya kapalı ama balkonda benden açık diyebilrim.öyle işte.nasıl bi yol çizmeliyim.üstüne gitmesemmi.
evli iki çocuğu var.
hemen niye şüphelendiginizi söylüyosunuzki....
adamda delikanlılık yapar yedigi haltı anlatır dimi. cok bekleriz böyle aksiyonları
sinsice ve belli ettirmeden takip edin
hemen söylemedim ki.balkona bende çıktım arkasın dan yavaşça bakışlarının oraya doğru olduğunu gördüm.bilmiyorum ya içinde tutamadım dahada fazla.itiraf etmesi içimdedi kuşkudan daha az acı verir diye dğşğndğm galiba ama inkar etti
Acaba hamilelik dönemi mi buna etken?
Lohusalık sonra ilginizin bebeğe kayması?
belki kendi bakımınıza dikkat etmeli görsel olarak eşinizin dikkatini çekmelisiniz.
suçlayıcı davranmak istemiyorum
açıkçası kalbim küt küt attı okurken....
inşallah öyle birşey yoktur.
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?