• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ÇOK ihtiyacım var ne demek oluyor bu ya seviyor mu sevmiyor mu???

canım öncelikle geçmiş olsun.
sreklı ayrılmalar barışmalar bır ilişkiyi yıpratır.
onun sevıp sevmedığı konusunda net bır şey dıyemeyecegım.peki siz onu sevıyormusunuz.
bu tarz davranışlar
vicdan rahatlaması..
bir zamanlar benımle olan sevgılımın başkasıyla çıkamaz gibi erkeklerın abzürt davranışların göstergesı yada
alışkanlık olabılır..
ama onemlı olan senın ne ıstedıgındır..
sevgılerımle

canım öncelikle geçmiş olsun.
sreklı ayrılmalar barışmalar bır ilişkiyi yıpratır.
onun sevıp sevmedığı konusunda net bır şey dıyemeyecegım.peki siz onu sevıyormusunuz.
bu tarz davranışlar
vicdan rahatlaması..
bir zamanlar benımle olan sevgılımın başkasıyla çıkamaz gibi erkeklerın abzürt davranışların göstergesı yada
alışkanlık olabılır..
ama onemlı olan senın ne ıstedıgındır..
sevgılerımle

teşekkür ederim canım,
seviyorum senağlamasenağlamasenağlama

ılıskılerde ılımlı davranıslar gereklkı ıdare etmek lasım ask zordur sevgıyı sevgılıyı kazanmak zordur

[ı]canım peki sevıyorsan neden tekrar başlamıyorsunuz..
Sevgi aşk kolay bulunmuyor..
Ama busefer hataladan ders alınmasını bilmelisiniz...
Senınde varsa onunda hataları varsa bunları düzeltip yenıden başlayabılırsınız...
[/ı]

Seviyor mu sevmiyor mu?en iyi cevabı sen bilmelisin biz onun gözlerine bakamıyoruz sen bakıyorsun.,anlaman lazım.öncelikle sunu söyleyeyim defalarca seni terk eden bir erkek ağlatan üzen bir erkek var karsında..yıllarca üzülmüşsün hastalığında payı olmadıgı ne malum çok geçmiş olsun bana sorarsan seni sevmiyor arkadasca ilgileniyor olabilir ve sana dönerse sen de kabul edersen bil ki sen kaybedeceksin ben bu tiplerden hayır gelmez derim..

Seviyor mu sevmiyor mu?en iyi cevabı sen bilmelisin biz onun gözlerine bakamıyoruz sen bakıyorsun.,anlaman lazım.öncelikle sunu söyleyeyim defalarca seni terk eden bir erkek ağlatan üzen bir erkek var karsında..yıllarca üzülmüşsün hastalığında payı olmadıgı ne malum çok geçmiş olsun bana sorarsan seni sevmiyor arkadasca ilgileniyor olabilir ve sana dönerse sen de kabul edersen bil ki sen kaybedeceksin ben bu tiplerden hayır gelmez derim..

saol canım

Sizi seviyormu sevmiyor mu bilemem ama, ya ortada sizin bilmediğiniz bir problem var yada sevgiliniz dengesiz biri.
Yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor.
Öncelikle sen Aykut'u bırak kendi sağlığına bak. Çok çok geçmiş olsun. Önce sağlık unutma bunu güzelim.

Sizi seviyormu sevmiyor mu bilemem ama, ya ortada sizin bilmediğiniz bir problem var yada sevgiliniz dengesiz biri.
Yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor.
Öncelikle sen Aykut'u bırak kendi sağlığına bak. Çok çok geçmiş olsun. Önce sağlık unutma bunu güzelim.

Çok haklısın canım önce saglık tabi teşekkür ederim ikizler burcunun tam özelliklerini taşıyor kaydirigubbakcemile2

Back
X