Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar arkadaslar bir konuda fikirlerinize cok ihtiyacim var.Konu şu:
Şimdi ben izine gidicem önümüzdeki hafta ve kendi ailemle geçiricem esimde.bu konuda benimle hemfikir tabi şimdilik neyse.Sorun şu anlatmıştım önceden de burda ben zaten kv.gorusmuyorum ama onların evi aileme çok yakın.Eltimler de gelicek eltimde pek haz etmez ama oraya gidince annecim oluyor şimdi onlar orda hepsi toplanıyorlar ee bizde ayrı geçiriyoruz acaba eşime haksızlıkmi.ediyorum sanki ya da ne bileyim sanki kafam karışıyor.Ama eşim kendi de diyor bosver o iki yülzlüeri diye yinede ne bileyim icim atmiyor gidip gelneye huzursuzum

Tabi eşim de diyor bırak sanki normalde bilmesek ne olduklarını anlarımda diye ne bileyim niye huzursuz oluyorsam bende bir anlam veremiyorum

Ne olursa olsun ama eşinizin ailesiyle ilgili böyle konuşması da pek makbul biri olmadığını gösteriyor.

Kabahatli olabilirler ama ailesi anası babası gitme gerek yok ben arada kalıyorum falan deyip olayı geçiştirebilir.

Kendi ailesine ne olduklarını biliyoruz diyen üç gün sonra bi tatsızlaşsanız size ne der?

Ne olursa olsun ama eşinizin ailesiyle ilgili böyle konuşması da pek makbul biri olmadığını gösteriyor.

Kabahatli olabilirler ama ailesi anası babası gitme gerek yok ben arada kalıyorum falan deyip olayı geçiştirebilir.

Kendi ailesine ne olduklarını biliyoruz diyen üç gün sonra bi tatsızlaşsanız size ne der?
Söyle anlatayım eşim bunu şu anlamda dedi kv.ve eltimler aslında burda hiç görüşmezler hatta birbirinin arkasından kurşun atarlar.Ama Turkiyede kaynım falan tam tersi .Ha o da şu yüzden açıkçası maddi konuda tırtıklamak için.Kv de biliyor bunu bile bile sırf millete bakın biz nasıl geçiniyoruz imajı vermek için.Esim de bu yüzden bırak ne halleri varsa görsünler diyor

Erkekler genelde cok duskun olur ailelerine ve haksiz olsalar dahi ailelerinin arkalarinda dururlar. Kocanin bildigi vardir gikini cikarma kocani dinle.

Back
X