• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Ben de arkadaşlara katılıyorum. Kendi aileniz de olsa çok zor olur, muhakkak problemler çıkar.
Annenize yakın 2 oda bir ev tutun ama kapınız ayrı olsun.

bende ayrı oturun dıyenlerdenım. gerekırse annen sende kalsın ama siz gitmeyın... yakın ev mantıklı.. Allah yardımcn olsun canım

Arkadaşlar hepinize fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim.Bunları eşime de okutucam.Sanırım ayrı oturmak en mantıklısı.Fikir vererek destek olan herkese ayrı ayrı tek tek teşekkür ediyorum.

Evet canım, bende laaleye ve diğer arkadaşlara katılıyorum,1 göz olsun evin ama ayrı olsun.Yakın bi yerden tut, ama aynı evde kalmayın. İnsan bazen kendi annesi babası ile istemeden kırılabiliyor ama unutuyoruz, yanlız annenler yada eşin bişiye kırılırsa en basitinden bunun lafları bir ömür boyu döner aranızda, en kötüsünü sen düşün artık canım.Bebişin kısmetiyle gelir İnşaAllah çok rahat edersin canım.

Eşine bağlı bu durum. Annesinin evinde bir süre durup ev alan tanıdığım var ancak herkeste iyi sonuç alınamayabilir. Kritik bir durum.

Back
X