eşimle 5 yıl tanıştık ve benim kadınsal yumurtalıklarımda çikolata kisti olması ve yumurtalıklarımı yavaş yavaş kaybetmeme neden olsan kistlerim olduğu için doktorum evlenmemi önerdi bende kısırlık korkusundan eşimde nişanlıydık o zamanlar evlilik tarihini öne çekmek durumunda kaldık ve kendimizi toparlayana kadar benim annemin yanında oturmaya karar verdik şimdi 5 aylık evliyim bayanlar ve sorunum şu çalışıyorum özel bir şirkette muhasebeciyim ve aileme bakıyorum maaşımda yalnız artık eşim buna katlanamıyor artık maaşımı eve vermemi ve ayrı bir eve çıkmak istiyor çok haklı kızlar bişey diyemiyorum sonuçta ben isterim eşimde ayrı bir yuvam olsun düzenimi oturtmak yalnız aileme karşıda bişey diyemiyorum yani desem kendimi çeksem biliyorumki yapacak başka birşeyi yok aslında var kardeşim var ama iş bulamıyor o yüzdende ben kalıyorum ortada artık eşim herhalde öyle tahmin ediyorum çok sıkıldığından olsa gerek bana karşı iilgisi aşırı azaldı eve gelip yemeğini yiyip yatana kadar bilgisayar başında oyun oynuyor benimle yaptığı sohbet ütü yaptınmı çamaşır yıkadınmı vs vs ben zaten çok bunaldım çözüm bulamıyorum kaldım arada birde bu ilgisizlik beni iyice çıkmaza soktu daha 5 aylık evliyim benim şu an canım cicim dönemlerimi yaşamam gereken yerde oturup ağlayabiliyorum herkesi idare etmekten öyle çok sıkıldımki bide şöyle bir sorun var tabi ayrı eve çıktığımızda şayet kendi ailesininde durumu pek iyi olmadığından dolayı yanına almak istiyor beraber yaşamak tabi ama bunuda açıkcası ben istemiyorum nankör olarak görebilirsiniz beni ama ben artık eşimde yalnız bir hayat kurmak istiyorum bunları eşime söylediğimde oturup konuştuğumda bana sen nönkörsün o zaman sende maaşını verme yardım etme diyor ben çok bunaldım kızlar dayanamıyorum artık nolur sizden bir fikir bir çare belki aklıma gelmeyen bir yol vardır güzellikle kimsenin kalbini kırmadan çözebilceğim bir yol