- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
- Konu Sahibi moryesilsari
Merhaba kızlar yardımıza gerçekten çok ihtiyacım var lütfen sonuna kadar okuyun. Bundan 3 ay kadar önce tesadüfen biriyle tanıştım öyle bir arkadaş ortamında ilk gördüğümde zaten çok etkilenmiştim ama sadece adını biliyordum ve sadece adını bilmeme rağmen aklımdan çıkmıyordu bir kaç hafta sonra yolda karşılaştık biraz konuştuk ( bu arada o zaman 2 mizde üniversite sınavına hazırlanıyorduk) dershanesi bizim eve yakın olduğu için gel burada çalışalım falan dedi bende bir şekilde sorup soruşturarak bir çok şeyini öğrendim sonra gittiğimde baktım ki oda ben söylemememe rağmen bir çok şeyimi biliyor hatta daha önce de beni görmüş ama ben o olduğunu bile hatırlamıyordum. Sonra bir hafta hiç görüşmedik bana ulaşmak için dershaneme gidip numaramı falan istemiş yani açıkçası bir araya gelmemiz için baya uğraştı en son sınavdan sonra buluşma kararı aldık saatler su gibi geçmişti en son o beni eve bırakırken ikimizde duygularımızı birbirimize açtık ve beni öptü ama sonrasında gün içerisinde çok az konuşmaya ve az görüşmeye başladık ve en sonunda 2 hafta sonra ben dayanamayıp onun çok umursamaz olduğunu hep üzülen tarafın ben olduğumu artık dayanamadığımı bir daha görüşmek istemediğimi söyleyen bir mesaj attım ve cevap vermedi böylece bitmiş oldu.. Ama esas konu şu ki daha bitireli 1 ay oldu ve whatsapp durumunda başka bir kızın adı yazıyor gördüğüm gün bütün gün ağladım gerçekten çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin beni hiç mi sevmedi bu kadar çabuk nasıl başkasını buldu şimdi bir de ikimizde aynı şehiri kazandık üniversite olarak...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi