• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var

moryesilsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
77
2
28
Merhaba kızlar yardımıza gerçekten çok ihtiyacım var lütfen sonuna kadar okuyun. Bundan 3 ay kadar önce tesadüfen biriyle tanıştım öyle bir arkadaş ortamında ilk gördüğümde zaten çok etkilenmiştim ama sadece adını biliyordum ve sadece adını bilmeme rağmen aklımdan çıkmıyordu bir kaç hafta sonra yolda karşılaştık biraz konuştuk ( bu arada o zaman 2 mizde üniversite sınavına hazırlanıyorduk) dershanesi bizim eve yakın olduğu için gel burada çalışalım falan dedi bende bir şekilde sorup soruşturarak bir çok şeyini öğrendim sonra gittiğimde baktım ki oda ben söylemememe rağmen bir çok şeyimi biliyor hatta daha önce de beni görmüş ama ben o olduğunu bile hatırlamıyordum. Sonra bir hafta hiç görüşmedik bana ulaşmak için dershaneme gidip numaramı falan istemiş yani açıkçası bir araya gelmemiz için baya uğraştı en son sınavdan sonra buluşma kararı aldık saatler su gibi geçmişti en son o beni eve bırakırken ikimizde duygularımızı birbirimize açtık ve beni öptü ama sonrasında gün içerisinde çok az konuşmaya ve az görüşmeye başladık ve en sonunda 2 hafta sonra ben dayanamayıp onun çok umursamaz olduğunu hep üzülen tarafın ben olduğumu artık dayanamadığımı bir daha görüşmek istemediğimi söyleyen bir mesaj attım ve cevap vermedi böylece bitmiş oldu.. Ama esas konu şu ki daha bitireli 1 ay oldu ve whatsapp durumunda başka bir kızın adı yazıyor gördüğüm gün bütün gün ağladım gerçekten çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin beni hiç mi sevmedi bu kadar çabuk nasıl başkasını buldu şimdi bir de ikimizde aynı şehiri kazandık üniversite olarak...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanirim ikinizi de ayni anda yurutuyormus. Bosver canim ya daha kucuksun , bunlar icin uzulmeye degmez, daha karakterli birini bul.

Sanirim ikinizi de ayni anda yurutuyormus. Bosver canim ya daha kucuksun , bunlar icin uzulmeye degmez, daha karakterli birini bul.

Evet galiba baya karaktersizmiş ama ben aptal gibi aşık oldum ona çıkmıyor aklımdan

O seninle ilgilendiği dönemde de o kız varmış bence.
Araları biraz limoniymiş,ilgisi sana kaymış,sonra barışmışlar,ilgiyi senden kesmiş.
Boşver, bağlanmadan öğrenmen iyi olmuş.

O seninle ilgilendiği dönemde de o kız varmış bence.
Araları biraz limoniymiş,ilgisi sana kaymış,sonra barışmışlar,ilgiyi senden kesmiş.
Boşver, bağlanmadan öğrenmen iyi olmuş.

Benden önce o kızın olmadığına eminim ama çünkü sınav döneminde telefon dahi kullanmıyordu ve kız yakın çevreden biri değil

Nasıl unutacağım hiç mi sevmemiş diyorum canım acıyor 1-2 ay boyunca peşimde koştu bana ulaşmak için uğraştı durdu seviyor sanmıştım

zamanla unutacaksın ..
zaman herseye çaree..
değmez böylesine ..
boşver,önüne bak..

bosveeer..seni takmayani sen de takma..bak ne guzel unv kazanmisin senin yerinde olmak isteyen binlerce kisi var.simdi universiteye odaklan.emin ol suan canin cok aciyor ama birkac yil sonra suan uzuldugune kizacaksin kendi kendine yada hatirlamayacaksin bile.belki ders yogunlugun falan suan yok oyuzden unutma fasli biraz yogun gececek gorunuyor..

Zaman alıcak ama zamanla unutacaksın... Olumsuz yanlarını düşün seni kullandığını umursamadığını nasıl bir karakteri olduğunu ve orada gülüp eğlenirken sen ağlayıp sızlıyorsun senden kıymetlisimi var değerini bilmeyen dövünsün

canım daha çok gençsin

karşına bir sürüsü çıkacak inan bana, acı kalıcı değildir eninde sonunda geçer.

CANIM BENİMMM...
HAYATIN GERÇEKLERİNE HOŞGELDİN
ERKEKLER BÖLE MAALESEF
HELEKİ SİZİN YAŞLARINDA
ÖPÜM KOKLİM SARILIYIM BİRİ OLSUN YETER DERLER
DUYGU YOKSUNU YARATIKLAR ONLAR:kkk:

CANIM BENİMMM...
ERKEKLER BÖLE MAALESEF
HELEKİ SİZİN YAŞLARINDA

Yani sence şimdi ki kızıda mı sevmiyor yani genel yapısı mı bu

CANIM BENİMMM...
ERKEKLER BÖLE MAALESEF
HELEKİ SİZİN YAŞLARINDA

Vede bu nasıl bir midesizlik bu nasıl bir iğrençliktir ya sevmedikleri bir insana nasıl sarılabilirler dokunabilirler hele nasıl öpebilirler

Zaman alıcak ama zamanla unutacaksın... Olumsuz yanlarını düşün seni kullandığını umursamadığını nasıl bir karakteri olduğunu ve orada gülüp eğlenirken sen ağlayıp sızlıyorsun senden kıymetlisimi var değerini bilmeyen dövünsün
Bana en çok Koyanda bu kızın o pisliğin teki ve şuan mutlu hep muyluydu çünkü hiçbir şey umrunda değil bense burada hala aklımdan çıkaramıyorum onu

bosveeer..seni takmayani sen de takma..bak ne guzel unv kazanmisin senin yerinde olmak isteyen binlerce kisi var.simdi universiteye odaklan.emin ol suan canin cok aciyor ama birkac yil sonra suan uzuldugune kizacaksin kendi kendine yada hatirlamayacaksin bile.belki ders yogunlugun falan suan yok oyuzden unutma fasli biraz yogun gececek gorunuyor..

Onun gerçekten sevdiğine inandığım için kendime kızıyorum şimdiden

Back
X