Fikirlerinize danışmak istiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaşadığım yere atanıp geldim karşıma evli olup saklayan da çıktı, ciddiyim diyip yatmak isteyen paramı kullanmak isteyen, bu da onlardan biri evet tek fark onu hepsinden önce sevmem, reddedip hayatımın sonuna kadar kaybedicem onu, karar vermem lazım 33 yaşıma geldim hala nasıl 20 yaşındaki gibi aynı hisleri taşıyabiliyorum bu kadar zayıf olduğum için kızgınım kendime

adam yok cevremde malesef farklı yaklaşıp amacı sonradan böyle çıkanlarda oldu, sadece o benim ilk aşkımdı bu beni savunmasız bırakıyo, yanlış bir şey biliyorum sadece ruh halimi anlayanlar yorum yapsın lütfen
işte adam aldatmamış kandırmamış,yıllar sonra görüşmeniz yatakta bitecek belli.istiyorsanız gidin,çok fazla duygusal anlam yükleyip üzüleceksiniz gitmeyin derim..

yaşadığım yere atanıp geldim karşıma evli olup saklayan da çıktı, ciddiyim diyip yatmak isteyen paramı kullanmak isteyen, bu da onlardan biri evet tek fark onu hepsinden önce sevmem, reddedip hayatımın sonuna kadar kaybedicem onu, karar vermem lazım 33 yaşıma geldim hala nasıl 20 yaşındaki gibi aynı hisleri taşıyabiliyorum bu kadar zayıf olduğum için kızgınım kendime

Sonradan olmazsa üzülen sen olursun çünkü bu adam nolduğu belli ama istiyorsan git kocaman kadınsın fakat benim düşüncem gitmemen den yana !

Adamın niyeti ortada. Seninki kadar hassas bir bünyenin bunu kaldırabileceğini sanmıyorum. Yaptıktan sonra pişman olup kendini değersiz hissedeceksin muhtemelen. Keşke gerçekten sevdiğim beni terk etmeyeceğini bildiğim Ada'mla yapsaydım diyeceksin. Boşuna kendini rahat bir kadın havasına sokma çünkü öyle olmadığın çok belli. Biraz sabırlı ol. Senin de karşıma düzgün biri çıkar illaki.

Sevisecek ve bitecek. Bence kalbini bosuna yorma. Bi tek o mu var kalbini carptiran? Az cevrene bak kendini atese itme.

git görüşmeye fakat sevişme kısmına gelirse iş bunu şimdiden düşünüp gitmiş ol..

normalde böyle şeyler söylemem ama çok ummadık bişeyde çıkabilir karşına.
gördüğünde konuştuğunda belki aklında hiç soru işareti kalmadan son bulabilir. aşıkta olabilirsin.
denemeden bilemezsin.

herşeye hazır ol ama.. karşında dürüstçe ne istediğini söyleyen bi adam var.

adamı her yerden sıl. engelle. silmeden oncede konusmak ıstmyrm bosver olanları unut yaz. daha da yazma da bakmada. kendınızı kulllandrtmaya ne cok bayılıyosunuz. sen bıseyler hıssedıosn pekı ya o ?? mantıkla hareket et bence. bazen kalp cok yanılıyor

kendisine yatak arkadaşlığının kendime saygımı kaybedeceğine karşılıklı duygular olmadan bu tür ilişkilere karşı olduğumu sonrasında üzülmek istemediğimi söylücem

Yatağa atmak için söylenecek sözleri söylemiş zaten sonrasında sen yoluna ben yoluma diyecek
Şuan ona duygusal bişeyler hissediyorsun aklında belki hep birlikte oluruz hayalleri var ama öyle olmayacak sadece onun yatağından geçip giden bir kadın olacaksın
Sen yine unutamayacaksın ama o unutacak

görüşün bence duygularının esiri olma belki seviştikten sonra sen istemiceksin. görüşmezsen pişman olursun bence ukde kalmasındansa görüş sonra da güle güle de... belki de çok etkilenirsiniz birbirinizden ilişki başlar falan bilemezsin.

Aklını kullan, senden faydalanıp sonrasında bi mendil gibi kenara fırlatacak Allah aşkına bunu göremiyor olamazsın

Deli misin sen? Sende gönülbağı onda seks. Bile bile nasıl lades dersin!!!!

görüşün bence duygularının esiri olma belki seviştikten sonra sen istemiceksin. görüşmezsen pişman olursun bence ukde kalmasındansa görüş sonra da güle güle de... belki de çok etkilenirsiniz birbirinizden ilişki başlar falan bilemezsin.

ona karşı duygularımın olduğunu eskiden aşık olduğumu bilmiyo, ona o amaçla yaklaştığımı düşünüyo, yalnız yaşayan 33 yaşında kendi ayakları üstünde duran kesin bu tarz ilişkiler yaşayan bi kadın olarak görüyo bende aksini iddia etmedim

ona karşı duygularımın olduğunu eskiden aşık olduğumu bilmiyo, ona o amaçla yaklaştığımı düşünüyo, yalnız yaşayan 33 yaşında kendi ayakları üstünde duran kesin bu tarz ilişkiler yaşayan bi kadın olarak görüyo bende aksini iddia etmedim
peki sence sen de ona karşı aşk var mı hala?? bence heyecan güzel bişey en azından yaşamadım demezsin

33 yaşındaysan ne olmuş canım sanki 53 yaşındasın gibi konuşuyorsun..Daha gençsin.. Karşına tertemiz bir insan çıkar ve evlenirsin sonra yaptıklarına üzülürsün...

merhaba şu an içinde olduğum durumla ilgili bir sorum var, 33 yaşındayım 20 yaşındayken platonik aşık olduğum bi çocuk vardı yıllar sonra facede buldum onu 1 yıldır listemde ekli ara sıra fotolarımı beğenir bazen hal hatır sorardı farklı şehirlerdeyiz ve ankaraya gelirsen haberim olsun derdi, bu arada 1 yıldır hayatımda biri vardı ama eski sevgilisini unutamadığı için ayrıldık, hayatımda biri olduğu içinde ona karşılık veremedim niyeti belliydi uzaktan yaşamını izledim ve rahat ilişkileri olan biri bunu da gizlemiyor, her neyse 3 gün önce kendimi tutamadım ve ona yazdım onu çok eskiden tanıdıgımı oturup sohbet etmek istediğimi söyledim tamam yaz tatilinde geldiğinde görüşelim dedi o şekilde anlaştık ve ertesi gün bana lafı dolaştırmayı sevmem seni takip ediyorum fotolarından arzuluyorum dedi resmen, görüşmenin bu şekilde olacağını söyledi, konuştuk telefonda sesini duydum yıllar sonra o günlere gittim ve çok etkilendim niyetini biliyorum bu hafta sonu davet ediyo, bilemiyorum düşünüyorum sonra pişman olucam belki ama sonrasında da içimde kalır mı, onunla görüşmezsem de çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar ki ilişkilerimde hep üzüldüm, onunla görüştükten sonra bağlanmıcam hiçbir beklentim yok bana dürüstçe anlattı hayatını, bir yanım git diyor bir yanım kal, ruh halimi anlayanlardan yargılamadan fikir istiyorum.
Adamın niyeti belli. Senin onà baglanacagin da belli. Taa onca yolu gidip malum şeyleri yapıp birde buraya pişmanlık larını yazacağında sanki belli belirsiz. Gitme derim. GitmezSen bir çılgınlık yapmış olmazsın. Ama ben çılgınlığımi yapacağım dersen ... sen bilirsin canım.

Haydaaaaaa..... E be ablacım, kimsenin sevişmesine mevişmesine laf ediceğim yok heeeerkesin kendi tercihi de yaaani biraz kalite yaa!!! Adam size sizi arzuladığını söylicek, sizi kendi ayağına çağırıcak, sonrada sizi.. pardonda yani??? Bari yatağa atmak için uğraşsaydı, bari o sizin ayağınıza gelseydi, bari iki damla ter dökseydi???!! Ayrıca bir de diyorsunuz ki ya bağlanırsam? yahu bağlansanız ne olacak, adamın karşısında gel ama nolucağı belli dendiğinde olduğu yerden haftasonu için kalkıp giden bir bayan var. Siz ona bağlansanız onun bundan haberi bile olmaz çünküü hiç umursamicaktır. Yani bari bişeyler yaşanıcaksada bu kadar ucuz olmamalı ya.Kendinize yakıştırdığınız bu mu yani? Bakın sevişme konusunda demiyorum, bu kadar gel diyince gidilecek ve yaşanıp dönülecek kadar diyorum. Adam oturduğu yerden yani hey gidi. Hayır anlamadığım 33 yaşındayım diyorsunuz, ben 23 yaşındayım.Bunu ben düşünüyorum siz nasıl düşünemiyorsunuz? Yaani bu hayatı 33 yıl boyunca nasıl yaşadınız ki hem adamın ayağına siz gidip hemde bişeyleri bilerek gidip hemde bişeyler yaşanıcakken bağlanır mıyım ki diyede sorguluyorsunuz.Yani şu duygu durumu arasında bir bağ yok. Hayret ediyorum ve ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X