merhaba şu an içinde olduğum durumla ilgili bir sorum var, 33 yaşındayım 20 yaşındayken platonik aşık olduğum bi çocuk vardı yıllar sonra facede buldum onu 1 yıldır listemde ekli ara sıra fotolarımı beğenir bazen hal hatır sorardı farklı şehirlerdeyiz ve ankaraya gelirsen haberim olsun derdi, bu arada 1 yıldır hayatımda biri vardı ama eski sevgilisini unutamadığı için ayrıldık, hayatımda biri olduğu içinde ona karşılık veremedim niyeti belliydi uzaktan yaşamını izledim ve rahat ilişkileri olan biri bunu da gizlemiyor, her neyse 3 gün önce kendimi tutamadım ve ona yazdım onu çok eskiden tanıdıgımı oturup sohbet etmek istediğimi söyledim tamam yaz tatilinde geldiğinde görüşelim dedi o şekilde anlaştık ve ertesi gün bana lafı dolaştırmayı sevmem seni takip ediyorum fotolarından arzuluyorum dedi resmen, görüşmenin bu şekilde olacağını söyledi, konuştuk telefonda sesini duydum yıllar sonra o günlere gittim ve çok etkilendim niyetini biliyorum bu hafta sonu davet ediyo, bilemiyorum düşünüyorum sonra pişman olucam belki ama sonrasında da içimde kalır mı, onunla görüşmezsem de çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar ki ilişkilerimde hep üzüldüm, onunla görüştükten sonra bağlanmıcam hiçbir beklentim yok bana dürüstçe anlattı hayatını, bir yanım git diyor bir yanım kal, ruh halimi anlayanlardan yargılamadan fikir istiyorum.