- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
sevgili olacağınız insan size platonik sevdiği kıza hazırladığı videoyu yollasa bak sevince ne kadar seviyorum gör diye yolladım dese ama baştada unutamıyorum onu dese sonradan kıvırsa sana aşık olursam gözüm kimseyi görmez dese ne düşünürsünüz kızlar acaba video da öyle böyle değil ben hayatımda böyle bi video görmedim okadar sevmiş ki kızı şimdide yok öyle bir şey gönlümde yok diyo bana aynı okuldalar ve okul açılınca kızı yine görecek sizce onu unutabilir mi gerçekten yada ben bu şüpheyle yaşayablirmiyim siz olsanız ne yaparsınız bu durumda
bir çuval inciri berbat etti böbürlenicem diye...
akılsız bu erkekler yaf
ben olayı tam olarak anlayamadım eski sevgilisinin resminin olduğu bi videomu yapmış
Yol veririm hele de daha sevgili olmamışsam verilmiş sadakam varmış derim.
Neme lazım böyle bir ilişki.
Beni mi seviyor onu mu diye hayatı kendine zindan etme bence.
aynen canım gerçekten ne kadar sevdiğini göstermek için yolladı sanırım ama benim içime kuşku düştü birkere o kızı sevdiğini biliyordum önceden ama bu kadar sevdiğini hiç tahmin edemezdim.. sen olsan ne yapardın bu durumda ?
eski sevgilisi değil canım kızı seviyormuş kızı ikna etmek için onu ne kadar sevdiğini göstermek için video hazırlamış
ben soğurdum kesin ...ve süründürürdüm...çok ayıp etti...
madem hala seviyor kendince niye seninle yeni bir başlangıca giriyor ki...
çok anlamsız yaptığı...
bence sen bunu ona söyle hiç çekinme
ben seversem böyle severim ne demek yaw
Valla ben bitir demeye korkuyorum artık kk daiçinden gelen neyse onu yap lakin görünen köy klavuz istemez.
Bile bile lades demiş olursun söyleyeyim
aynen canım videoyu izlerken zaten başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ya.. ben ömrüm boyunca unutamamki bunu dedim onada zaten ben sadece nasıl sevdiğimi gör diye yolladım diyor..
Bu çocuk bi anormal de sende bi garipsin.
Hem başka kızlarla konuşuyor diye facebook şifresi vermiyor diye kavga ediyorsunuz şimdi bu ne?
Onları kabul edemezken bunu nasıl kabul edeceksinki?
Yoksa bu başka birimi?
seni sevecek olsaydı hala o videoyu saklamasının mantığı ne peki? birde sana göndermiş pesss
kardeşim bu çocuk kaç yaşında????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?