- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
canım aslında tamda dediğin gibi diyorki bi tek bu kızı elde edememiş bitek bu onu istememiş sanırım hırs yaptm belkide gelse bana ben istemicem diyor ben seni istiyorum sadece bu videoyu sevince ne kadar seviyorum gör diye gönderdim sana yemin ederim onu sevmiyorum diyo anlamadım bende
yani az da olsa "ya benim olacaksın ya da kara toprağın" düşüncesi var bunda. tüy dikmiş bi de bu lafıyla "o gelse ben istemem" diye, ne demekmiş yani o kadar seviyosa madem can atar bana gelsin diye, takıntı yapmış sevgi değil bu. ilerde sana da yapar bunu en iyisi uzak dur ve erkeklerin yeminine inanma
başıma gelen bişeyi anlatayım, yakın bi arkadaşım vardı bi süre sonra benden hoşlandığını ama çekindiği için uzun zamandır açılamadığını söyledi, vazgeçirmeye çalışsam da olmuyodu takmış bi kere kafaya. eski sevgilisini anlatırdı bana onu hatırlattım "hani unutamıyodun" dedim unuttum diye türlü türlü yeminler etti, cüzdanında fotoğrafı vardı yırttım dedi yemin etti. ben de madem bu kadar seviyo kabul edeyim diye düşündüm ama içim rahat değildi biraz bekle dedim. 1 hafta kadar sonra kafede otururken tuvalete gitti, beni de o ara şeytan bi güzel dürtükledi aldım telefonunu mesajlarına baktım, daha buluştuğumuz günün sabahı yalvarmış o kıza geri dön diye, cüzdanını orda bırakmıştı açtım baktım fotoğraf da hala duruyo. ve kız ondan neden ayrılmış biliyo musun, birlikte olmak için zorlamış kızı, sapığın tekiymiş kaçmış kız bundan. iyi ki hemen kabul etmemişim. inanmıcaksın yani erkeklere, o kadar yemin etti ama fos çıktı, sevgili de olamadık arkadaşlığımız da bozuldu
hem bilirsin biz kızlar romantik şeylerden çabuk etkileniriz genelde, madem o kadar harika bi video hazırlamış sen bile beğenmişsin, kız niye bi şans vermemiş ki ona? hadi tipsizdi beğenmedi desek, kızlar tipten önce iç güzelliğe önem verir ki aşırı tipsiz de değilmiş olsa sen düşünmezdin zaten onu. kesin bi yanlışını görmüştür o kız güvenmemiştir
ayy canım harikasın ne kadar da doğru konuşuyorsun nasılda çözmüşsün ya vallahi ben anlatmadan.başına gelmiş canım benzer olay gerçekten çok benziyor .Çocuk tipsiz değil aksine baya bi yakışıklı ve kızla yakışmıyorlar hatta kızın resmini görünce çok şaşırmıştım nasıl olduda bu kızn peşinden bu kadar koştu diye aşağılamak amaçlı söylemiyorm yanlış anlama ama garibime gitti işte ben sordum niye kızla olmadı diye kız buna çok hızlı hareket ettin içim soğudu senden demiş bende dedimki ne yaptn öpmek mi istedin kızı dedim çünkü bana buluştuğumzda öpmek isterim seni ben sevdiğime yakın olmak isterim demişti bana bi kızdı sen ne diyosn ya ben onunla tokalaşamıyorum bile yüzüne bile bakmaya kıyamıyorum sen beni ne sandın o seni öpme işide seni denemek amaçlıydı hemen ilk buluştuğun kişiyi öpme kimseyle çıkmamışsn temiz kal dedi bana şok oldum bozuntuya vermedim tavsiyen için sağol dedim bana diyorki ben seversem o kızı gözüm görmez hergün dibimde olsa umrumda olmaz diyor ne yapacaığmı bilemedim ama çok kırıldım gerçekten kızla tokalaşmaya çekiniyormuş benmle öpüşecek ya valla bilmiyorum canım ne yapayım sence ben şimdi peşimi bırakmaz biliyorum ne demeliyim ona senin fikirlerin çok doğru çıkıyor ne olur bana akıl ver
ne kadar benziyoruz cidden o çocuk da aynı şeyleri söylüyodu dokunmaya kıyamadım falan dedi ama kabul edeceğimi söyledikten sonra ilk buluşmamızda öpmeye çalıştı ittirdim noluyoruz daha kabul etmedim dedim o da beni sigarayla falan denemeye kalkmıştı sigara uzattı kızdım sonra mesajlaşırken kavga edecek gibi olduk beni denediğini söyledi o kadar saf ve temizsin ki hep böyle kal falan dedi, sonra öpmeye çalıştı pislik bi de havalara uçuyodu ilk sevgilin ben olcam diye olamadı salak
ilk mesajımda söylediklerimi söyle mesela sen o kızı unutamamışsın unutmak için veya kızı kıskandırmak için beni kullanmaya çalışıyosun gibi şeyler söyle verdiği tepkilere göre amacını anlarsın. mesela gayet sakin konuşursa yok öyle bişey canım nerden çıkarıyosun falan derse kesin yalan söylüyodur baştan kurmuştur kafasında ama bu durumda paniklemesi, üzülmesi bile bişey ifade etmez amacı seni kullanmak değilse bile o kızı unutamadığını göstermiş, bunu söyle sen o kızın yakınlarındayken hiç rahat olamıcam ve mutlaka bi gün ayrılcaz o yüzden hiç başlamamak en iyisi gibi şeyler de söyleyebilirsin. ben direkt küfür ederek uzaklaştığım için bu tür tavsiyelerde pek iyi değilim ama bunlar geliyo aklıma
aynen canım bana da ilkin ve sonun olayım dua et diyordu . çok teşekkür ederim canım gerçekten çok yardımcı oldun bana bende hiç başlamadan uzaklaşsam iyi olacak sanıırım üzüleceğim biliyorum çünkü ama bi yandan da inanaıyorum sanki seveceğine beni neyse canımmm gerçekten çook teşekkür ederiimmm
Benim başıma böyle bir şey gelseydi baştan o ilişkiye olan güvenimi kaybederdim sürekli içimde bir kuşku olurdu, beni gerçekten sevdiğine inanamazdım :44:
çok sevmiş onu ve hala o kişiyi aklından çıkaramadığını düşünüyorum, ve bir açık kapı bulsa hemen bırakıp gidecektir de,
benzer bir olayı bende yaşadım da, olmuyor herşey istediğin gibi giderken arada bir durgunluk olduğunda aklıma gelirdi hep, onu mu düşünüyor, acaba beni onunla mı karşılaştırıyor, sonra benden önce acaba ne yaşadılar fikri beni çok yormuştu ve 2yıl çabaladım ama ben çok sevdiğim halde güven hep eksik kaldı
Çok eskiden bir dizide görmüştüm.Kız şiir yazan bir adama aşık oluyor.
Adam kıza şiirlerini okutuyor,hepsi harika aşk şiirleri.
Tabii hepsini birilerine yazmış:)
Sonunda kızın arkadaşı sordu ne oldu senin şaire diye.
Kız da bir şey olmadı,ben şiir oldum dedi:)
Kıssadan hisse,eski kızarkadaş video olmuş,sen de ileride başka kızarkadaşa referans olabilirsin.
Ben kızı unutamadığını değil,kendi yaptığına hayran olduğunu düşündüm.
sağol canım yorumun için başından beri dengesizdi zaten ikidebir karar değiştiriyordu sanırım beni kızı unutmak için yara bandı gibi kullanacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?