• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fıkırlerınıze ıhtıyacım lutfennn...

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
acaba sonunda bende mutluyum dıye konu acaramıyım:2:yıne ben ve yıne mutsuzlugum...esımın den artık nefret etmeye bıle basladım..cok mu ıyı?degıl ama benı kendısısnden uzaklastırmak ıcın elınden gelenı yapıyo sankı...bugun yıne tartıstık konu soyle....havaalanına cok uzak sayılmayan bı mesafede oturuyouz ve bu sene ıkı defa gıttık aılem geldı ama ayrı tarıhlerde oldugu ıcın bır gun arayla 2defa gıttık...kız kardesım belkı gelcem falan dedı esıme anlatırken su sozu duydum aynen..yeter ya kac oldu hepsı bı anda gelsınler benım ısım gucum yok havaalanına mı gdıp durcam ugrascakmıyım hep....bende dedım kı bıletler oyle bulunuyo babamın ucagı degıl dedım o zaman beklıcekler aynı anda gelcekler dedı..:5:ben ınanın cook kırıldım cok bu soyledıklerıne..tamam belkı rahatsız oluyodur ama bunu bana soylemek zordunda degıldı....ben hatırlayan arkadaslar ıyı bılır ınanın ben onun aılesını hepsının kaprıslerını cekıyorum aynı evde kalıyoruz...o da bılıyo bunu ben hıc bır zaman yeter artık demedım onlara..karsılıgı bu mu olcaktı??su an bana yabancı bırı gıbı gelıyo o kadar sogudum kendısınden...sızce ben mı abartıyorum boyle bısyeın dusunmesı normal mı??cok ssıkkın canım cookkk:2:

Bu çok küçük bir mesele değil mi? Nefret ediyorum ne demek? Bence bir anlık sinirle, tartmadan dilinin ucuna geleni söylemiş eşiniz. Daha yumuşak bir dille kırıldığınızı belirtebilirsiniz.

Bende sevmem, zırt pırt gidip birilerini karşılayayım. Hadi anne babanız büyük, ama eviniz yakınsa kardeşiniz niye bir taksiye atlayıp gelmiyor? Ben kendi abimden istemem gelsin beni alsın. Sonuçta giyinip evden çıkmak, hava alanına gelmek, beklemek bir iş, vakit kaybı.

Birde bence evliliklerde skor tutulmamalı. Ailesine gösterilen saygı, eşe duyulan sevgiden olmalı...Her iki taraf içinde.

Canım sana şunu söyleyim erkeklerin hepsi böyle ben evli değilim ama abimler ve babamlardan gördüğüm durum bu onlar kendi keyifleri içinher yere giderler ama senin işin olduğunda bir ton laf söylerler. senin eşinde aynıymış benim bir tanecik karım nolucak gitsem demiyor işte. Bence sende biraz güler yüz göster ailenede sakın yansıtma. Ben evli değilim sana nasihat veriyomuş gibi anlama sakın. Abimin yada babamın beni biryere götürmesi gerektiğinde ben hep tabiri caizse pohpohlarım ki götürsünler erkeklerin egosu maalesef çok yüksek böyle şeyleri istiyolar

Erkekler is yapacaklari zaman mutlaka öyleeeeeeeeeeee övülmek isterler. Sen ona "Aman nekadar iyisin, süpersin, cok iyi damatsin, ailemde nasil sevindi sen karsilayinca vs vs vs" diye uzun uzuuuuuuuun abartarak hatta ne BÜYÜK bir is yaptigini belli edeceksinki, oda birseyler yapacak. O karsilamalari normal gibi gördügünüz icin zoruna gidiyor beyefendinin. -ki tabi normal, ama gelde ona anlat. Ayrica sende onun ailesine ne yapiyorsan hic göze gözükmüyordur, buna emin ol. Yapmadigin zaman farkederler ancak!

Abartmışsınız bence,tamam eşiniz kendini doğru ifade etmemiş ama nefret dilecek kadar da bir şey söylememiş.

bence sadece bu olay dgıl ptlamnın sebebı bırık yanılıyormuyum

Her iki taraf birbirini hoşgörse sorun oluşmazdı ama eşin ayıp ettikten sonra senin yuvayı yapman lazım.Eski konularını okumamıştım ama bu kadarcık olayda nefret falan deyince bi göz gezdirdim.Küfürden bahsettiğin başlığı okudum.Sanki soğuma,nefret gibi keilmeleri sık kullanıyorsun gibi.Hiçbirşey olmasa bile senin dayanma gücünü azaltır,sana yazık olur canım..İdare etcen artık..

acaba sonunda bende mutluyum dıye konu acaramıyım:2:yıne ben ve yıne mutsuzlugum...esımın den artık nefret etmeye bıle basladım..cok mu ıyı?degıl ama benı kendısısnden uzaklastırmak ıcın elınden gelenı yapıyo sankı...bugun yıne tartıstık konu soyle....havaalanına cok uzak sayılmayan bı mesafede oturuyouz ve bu sene ıkı defa gıttık aılem geldı ama ayrı tarıhlerde oldugu ıcın bır gun arayla 2defa gıttık...kız kardesım belkı gelcem falan dedı esıme anlatırken su sozu duydum aynen..yeter ya kac oldu hepsı bı anda gelsınler benım ısım gucum yok havaalanına mı gdıp durcam ugrascakmıyım hep....bende dedım kı bıletler oyle bulunuyo babamın ucagı degıl dedım o zaman beklıcekler aynı anda gelcekler dedı..:5:ben ınanın cook kırıldım cok bu soyledıklerıne..tamam belkı rahatsız oluyodur ama bunu bana soylemek zordunda degıldı....ben hatırlayan arkadaslar ıyı bılır ınanın ben onun aılesını hepsının kaprıslerını cekıyorum aynı evde kalıyoruz...o da bılıyo bunu ben hıc bır zaman yeter artık demedım onlara..karsılıgı bu mu olcaktı??su an bana yabancı bırı gıbı gelıyo o kadar sogudum kendısınden...sızce ben mı abartıyorum boyle bısyeın dusunmesı normal mı??cok ssıkkın canım cookkk:2:

böyle birşeyden dolayı nefret etmen fazla kaçmış sanki:26:tarzı sert olmuş ama bir de onun açısından düşün,işten izin alması zor oluyordur,karşılamak için başka işlerini erteliyordur...hem karşılamak şart mı?taksiye binip gelseler?ya da sen gidip karşılasan?

esinden gercekten nefret etmen icin eminim baska seylerde vardir
benim esim benim ailem icin bunlari söylese bende cok kirilirim ve kim olsa kirilir
havalimanina 50 km bile olsa hergünde olsa insan gider alir gelir bu kadar basit

ama dedigim gibi baska seylerde var kesin aranizda ve sana artik hersey agir gelmeye baslamis

tahmın ettıgınız gıbı arkadaslar nefret etmemın sebebı sadece bu degıl..zaten bpoyle bı sebep den nefret etseydım kendımden korkardım:1:sureklı boyle olması esımın patavatsızlıkları artık cok yordu beni...cok kırıcı olabılıyo bazen ızellıkle ben ve aılem konusunda..benım en cok kırıldıgım nokta da benım bunca sene sabreteklerım bosa gıtmıs..ne kadar nankor oldugunu bır kez daha anlamıs oldum...ben hıc bır zaman aılesı ıcın boyle kelımeler kullanmadım,kı sızlere anlatsam emınım hak vererceksınız,cok seyler yasadım aılesıyle ama hıc kalplrını kırmadım..bugun kavga etmeden kırıldıgımı soyledım ama kıme ne soyluyorum kı..anlamıyo anlamazda butun gun surat astı sankı be soylemısım gıbı bu sozlerı uste cıkmayı da bılıyo...ben ona senın hosuna gıdermıydı ben oyle desem sana dıye sordugumda,merak etme ben sana o fırsatı vermem dıyo...ve hıc utanmıyo cunku kendısı de bılıyo aılesını ne kadar zor bırılerının oldugunu kendısı bıle olmeyı ıstıyo bazen yasadıklarından ama ben hıc karsı cıkmadım.. o da cok ıyı bılıyoş bana ıyıkıde senınle evlenmısım ,demsını bılıyor ama ısıne gelınce..tamam rahatsız olsa bıle bunu farklı bı sekılde soylesın ısterdım onunla mı ugrasacam ben demekle degıl..bu ılk degıl sureklı boyle o yuzden artık neferet etmekten bahsedıyorum ve arkadasın soyledıgı gıbı en cok bana zor gelıyo ınsan ne kadar mutlu olabılır kı bu sekılde:5:

arkadasımın bırı neden benım gıtmedıgımı sormuş..soyle soylım kesınıkle esım tek basıma gondermez oaraya:25:

Back
X