merhaba ben ikiz annesiyim çoçuklarım 10 aylık,daha önce çalışıyordum çocuklarım olduktan sonra işimi bırakmak zorunda kaldım eşim satışdanışmanı olarak çalışıyor ev kiram da 500 tl,kayınvalidemlerin oturduğu evde kendilerinin.bende kayınvalidemlerin evine geçersek dahamı iiiyi olur diye düşündüm(ama aynı evde beraber oturucaz)eyer kayınvalidemlerin evine geçersek çocuklarıma kayın validem bakacak bende çalışıcam eşim ile benim maaşımızı biriktiricez ortalama 2 yıl sonra ev sahibi olma imkanımız var.ama karar veremiyorum acaba geçsem mi geçmesemi daha iiyi olur?Lütfen fikir verin,siz olsaydınız ne yapardınız 2 yıl zorda olsa geçinip ev sahibimi olmak isterdiniz,yoksa hep busekilde geçinmekmi isterdiniz...
merhaba ben ikiz annesiyim çoçuklarım 10 aylık,daha önce çalışıyordum çocuklarım olduktan sonra işimi bırakmak zorunda kaldım eşim satışdanışmanı olarak çalışıyor ev kiram da 500 tl,kayınvalidemlerin oturduğu evde kendilerinin.bende kayınvalidemlerin evine geçersek dahamı iiiyi olur diye düşündüm(ama aynı evde beraber oturucaz)eyer kayınvalidemlerin evine geçersek çocuklarıma kayın validem bakacak bende çalışıcam eşim ile benim maaşımızı biriktiricez ortalama 2 yıl sonra ev sahibi olma imkanımız var.ama karar veremiyorum acaba geçsem mi geçmesemi daha iiyi olur?Lütfen fikir verin,siz olsaydınız ne yapardınız 2 yıl zorda olsa geçinip ev sahibimi olmak isterdiniz,yoksa hep busekilde geçinmekmi isterdiniz...
kayınvalideniz ile aranız nasıl ? Yaş olarak kaç yaşlarında iki çocuğa birden bakabilecek mi? Daha sonra yoruldum bakamıyorum sen çalışma derse düzenini değiştirdiğiniz ile kalmayın. Yoksa gerçekten 2 senede ev sahibi olmak için fedakarlığa değer ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilemem. Siz daha iyi tanıyorsunuz kayınvalidenizi iyi düşünün derim.
bakacaksa kayinvaliden gene baksin cocuklarina, ama ayni evde yasamak? Ev ev ustune olmaz bana kalirsa..kaldiki burdada yeterince ornegini goruyoruz bunun..bu sekilde iki senede ev alabiliyorsaniz o zaman birakin 5-6 yilda ev sahibi olun ama ikinizde calisin ve kayinvalideniz baksin cocuklara. Hem o zamanda kayinvalidenizde kalacaksinizda hic mi gideriniz olmayacak? Bedavadan kimse kimsenin evinde kalamaz bu evladin torununda olsa...heleki 2 sene gibi bir sure...illaki birseyleri karsilamak zorunda kalacaksiniz o zamanda...ben olsam dedigim gibi yapar ise baslardim ama kayinvalideme birakirdim cocuklari...2 yilda ev sahibi olana kadar daha uzun bir surede ev sahibi olurdum...en azindan bi hedefin olur...az bi sıkıntı cekersiniz ama bu daha iyi birsey. Kafan rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?