• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacim var bayanlar

oreiro

HAYAT KIZIM VE OĞLUMLA GUZEL
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.151
344
133
Merhaba arkadaslar. Size danismak istedigim bir konu var. Biz kredi cekerek ev sahibi olmak istiyoruz. İstedigimiz gibi bi ev bulabildik banka krediyi onayladi. Pazartesi gunu banka islemleri icin esimle bankayaa gidecegiz. Yalniz esim ve ben bir konuda kararsiz kaldik. Esim aylik 2.500 tl maas aliyor eger kredi odersek aylik bize 1000 tl kadar bi para kalacak. 1.5 yasinda bi bebegim var onunda masraflari oluyor ama cok fazla degil. Benim sormak istedigim acaba 1000 tl bizi gecindirirmi? Aranizda boyle gecinmeye calisanlar varsa bana fikir verebilirmi?

Merhaba arkadaslar. Size danismak istedigim bir konu var. Biz kredi cekerek ev sahibi olmak istiyoruz. İstedigimiz gibi bi ev bulabildik banka krediyi onayladi. Pazartesi gunu banka islemleri icin esimle bankayaa gidecegiz. Yalniz esim ve ben bir konuda kararsiz kaldik. Esim aylik 2.500 tl maas aliyor eger kredi odersek aylik bize 1000 tl kadar bi para kalacak. 1.5 yasinda bi bebegim var onunda masraflari oluyor ama cok fazla degil. Benim sormak istedigim acaba 1000 tl bizi gecindirirmi? Aranizda boyle gecinmeye calisanlar varsa bana fikir verebilirmi?

Öncelikle hayırlı olsun eviniz , büyük şehirdemi yaşıyorsunuz peki

Sizin çalışma imkanınız var mı çocuğu annenize ya da kayınvalidenize bırakıp

Öncelikle hayırlı olsun eviniz , büyük şehirdemi yaşıyorsunuz peki
Tesekkurler. İstanbul'da yasiyoruz.

Sizin çalışma imkanınız var mı çocuğu annenize ya da kayınvalidenize bırakıp
Ben dogum yapana kadar calistim toplam 12yillik sigortam var devam etmek istedim ama olmadi. Annem hasta ve dukkani var bebekle ilgilenemez. Kayinvalideme guvenmiyorum piskolojik sorunlari var cocuklarini hep doverek buyutmus esim hala aannesinin onu bayiltana kadar kafasini duvara vurdugunu anlatiyor. Ben grafikerim aslinda evden tasarim yapiyorum is geldikce.

Ben Türkiyede yasamadigim icin tam olarak bilmiyorum ama.. Kendinize bir liste yapabilirsiniz..

Su elektrik ...
Haftalik alisveris ..
Vs
vs..

Yazip toplayabilirsiniz ve böylece bir sonuca varirsiniz.

Mesela ben kendi giderlerimi söyleyim, euro olarak. Ben yalniz yasiyorum:
Gelirim: 1500 euro (ayda)

Giderler: (ayda)
Kira: 480 euro
Saglik Sigortasi: 110 euro
Su: 50 euro
Elektrik: 50 euro
Gaz: 50 euro
Telefon: 30 euro
Ise gittigim yol parasi: 250 euro
Aylik alis veris: günde 7 euro: 31 x 7 = 217 euro

Aylik giderim: 1237 euro.

Umarim sana biraz olsa yardimci olmussum.

Oncelikle hayirli olsun eviniz.
1000 lirayla gecinme konusuna gelince hem evet hem hayir.
Harcamalarinz ne kadar oluyo ayda faturalar falan.idareli b insanimdir diyosaniz yeter.
Biz ev icin pesinat biriktiriyoruz.kredi oder gibi her ay maastan kenara para atiyoruz.
Ben dediginize yakin bi miktarla ucu ucuna getiriyorum ayin sonunu.
Bazi harcamalarinizi kisarsaniz halledersiniz bu isi.sonunda kendi evinizin sahibi olmak var degilmi:16:

biraz kesenin ağzını sıkarak geçinebilirsiniz..

eviniz hayırlı olsun..:34:

Ben Türkiyede yasamadigim icin tam olarak bilmiyorum ama.. Kendinize bir liste yapabilirsiniz..

Su elektrik ...
Haftalik alisveris ..
Vs
vs..

Yazip toplayabilirsiniz ve böylece bir sonuca varirsiniz.

Mesela ben kendi giderlerimi söyleyim, euro olarak. Ben yalniz yasiyorum:
Gelirim: 1500 euro (ayda)

Giderler: (ayda)
Kira: 480 euro
Saglik Sigortasi: 110 euro
Su: 50 euro
Elektrik: 50 euro
Gaz: 50 euro
Telefon: 30 euro
Ise gittigim yol parasi: 250 euro
Aylik alis veris: günde 7 euro: 31 x 7 = 217 euro

Aylik giderim: 1237 euro.

Umarim sana biraz olsa yardimci olmussum.
Evet once bi liste hazirlamam lazim haklisiniz. Cevabiniz icin tesekkurler.

Oncelikle hayirli olsun eviniz.
1000 lirayla gecinme konusuna gelince hem evet hem hayir.
Harcamalarinz ne kadar oluyo ayda faturalar falan.idareli b insanimdir diyosaniz yeter.
Biz ev icin pesinat biriktiriyoruz.kredi oder gibi her ay maastan kenara para atiyoruz.
Ben dediginize yakin bi miktarla ucu ucuna getiriyorum ayin sonunu.
Bazi harcamalarinizi kisarsaniz halledersiniz bu isi.sonunda kendi evinizin sahibi olmak var degilmi:16:
Tesekkurler. Bende sizin gibi idareli biriyimdir aslinda. Bana kalirsa gecinilir o parayla ama esim yetmez diye diretiyo.
biraz kesenin ağzını sıkarak geçinebilirsiniz..

eviniz hayırlı olsun..:34:
Tesekkur ederim. Ben idare ederim diye dusunuyorum.

dürüst olmak gerekirse
1000 lira ile gecinemezsiniz
yada yari ac yari tok ve bazi seyleri kisarak kitkanaat
birde bebek var
bence zor ama imkansiz degil tabiki
ama sonunda ev sahibi olmak var tabi
sansiniz bol olsun

dürüst olmak gerekirse
1000 lira ile gecinemezsiniz
yada yari ac yari tok ve bazi seyleri kisarak kitkanaat
birde bebek var
bence zor ama imkansiz degil tabiki
ama sonunda ev sahibi olmak var tabi
sansiniz bol olsun

Esimin nobetleri oluyor ayda 2 kere filan bu da maasa yansiyor onu hesaba katmadik. Onunla beraber aylik 1300 elimizde kalacak. Nisan gibi de zam yapilmasi bekleniyor ama iste bebekde var o bizi zorlar galiba.

Back
X