- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Kızlar merhaba
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve hayırlısıyla yakında bebeğimiz olucak.
Bebekten önce gayet resmi mesafeli çok gelip gitme durumlarımız olmuyor.
En başından bu sınırı çizdim. Fakat şimdi bebek olucak haliyle gelip gitmeler artıcak diye düşünüyorum. Ama yapım gereği çat kapı gelinip gidilmesinden hoşlanmam. Bende yapmam. Ama kv yapıcaktır eminim.
Ben mesafelerimi ve sınırlarımı bebekten sonrada korumak istiyorum.
Sizce nasıl davranmalıyım. Nasıl bi yol izlemeliyim. Kv aşırı meraklı. Herşeyi merak eder. Ama hiç bişeye elini sürmez sadece izlesin. Ve boş konuşsun. Buda benim sinirlerimi aşırı bozuyo. (Bu arada kesinlikle torununu görmesin vs böyle şeyler asla mevzu bile olamaz. İlk önce allahtan korkarım ama her dk mıç mıç olucaz diye ödüm kopuyor mevzu bu)
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve hayırlısıyla yakında bebeğimiz olucak.
Bebekten önce gayet resmi mesafeli çok gelip gitme durumlarımız olmuyor.
En başından bu sınırı çizdim. Fakat şimdi bebek olucak haliyle gelip gitmeler artıcak diye düşünüyorum. Ama yapım gereği çat kapı gelinip gidilmesinden hoşlanmam. Bende yapmam. Ama kv yapıcaktır eminim.
Ben mesafelerimi ve sınırlarımı bebekten sonrada korumak istiyorum.
Sizce nasıl davranmalıyım. Nasıl bi yol izlemeliyim. Kv aşırı meraklı. Herşeyi merak eder. Ama hiç bişeye elini sürmez sadece izlesin. Ve boş konuşsun. Buda benim sinirlerimi aşırı bozuyo. (Bu arada kesinlikle torununu görmesin vs böyle şeyler asla mevzu bile olamaz. İlk önce allahtan korkarım ama her dk mıç mıç olucaz diye ödüm kopuyor mevzu bu)
Son düzenleme: