• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni delirtmek istiyorlar galiba

Çok takılınacak bir şey değil, siz "He" deyip geçin sonuçta çocuğunuzun üstünü başını siz giydireceksiniz, sizle olacak. Onlar konuşsun, kendilerince hayal kuruyorlar işte, özetle sonuca bakın. Gerçekten öfkelenecek konu değil.

İsme zoraki müdahale eden ne kpler kvler okuyoruz burada, yazık kadıncağız kendi çocuğuna huzurla, olaysız isim bile veremeyecek hale geliyor sıkboğaz emrivakilerden küslüklerden, inanın "Şu takımlı olacak" filan denmesi hiçbir şey değil. Kendinizi germeyin, gerek yok. Onlar desin dursun. Sizin çocuğunuz, sizde görecek bilecek zaten ne varsa ilk etapta.
İsim konusu eşim açtı bana babamın adı olsun mu dedi ben kendim düşündüğüm isimi söyledim ben bunu koyacağım sende çok istiyorsan yanına babanın ismini koy dedim yani güzellikle sorulsa ortayı buluyorum diretme durumu beni yoldan çıkarıyor

İsim konusu eşim açtı bana babamın adı olsun mu dedi ben kendim düşündüğüm isimi söyledim ben bunu koyacağım sende çok istiyorsan yanına babanın ismini koy dedim yani güzellikle sorulsa ortayı buluyorum diretme durumu beni yoldan çıkarıyor

Boşa diretiliyor, kendilerince hayal ediyorlar sallayın vallahi. Çocuğunuz sizin çocuğunuz, napabilecekler? Gelip zorla "Çıkar o tulumu GSli giydireceğiz" diye elinize kolunuza yapışıp çocuğunuzu alıp giydiremeyecekler değil mi? Boş hayal, bırakın kendi kendilerine kursunlar dursunlar, bildiğinizi okursunuz nasılsa. Sinirlenmeyin :)

Boşa diretiliyor, kendilerince hayal ediyorlar sallayın vallahi. Çocuğunuz sizin çocuğunuz, napabilecekler? Gelip zorla "Çıkar o tulumu GSli giydireceğiz" diye elinize kolunuza yapışıp çocuğunuzu alıp giydiremeyecekler değil mi? Boş hayal, bırakın kendi kendilerine kursunlar dursunlar, bildiğinizi okursunuz nasılsa. Sinirlenmeyin :)
Öyle degil işte canım birçok laf gelicek oradan kp konuşup duracak eşimle huzurumuz kaçıcak ben olacakları az çok biliyorum ha bana kalsa fark etmez isteyen küser istedigini yapar ama eşim arada kalacak ona da laf konuşacaklar

din seçmiyorsunuz ya abartmayın. belli ki gelini pusturunca madalya veriliyor kp lere onların ailede. başkaldırdıkça ezmeye çalışacaklar.

Evinize gidin kalmayın huzur bulamadığınız yerde.

He deyin geçin çocuk sizin çocuğunuz. bildiğizi okursunuz. Sizin hatanız şimdiden konuşarak mücadele ederek savaşı kazanabileceğinizi sanmanız. Ancak yıpranırsınız.

İkinci hamileligimde tek başıma ayda iki kere gittim dogurana kadar,doktor çağırıyordu gitmek zorundayız böyle gitme diyen olsa bogardim heralde,kontrole gitmiştim yine yanlizdim acil durum oldu sezeryan yatisimi kendim yaptım.millet nekadar fikirsiz ya.
Evet reis

Öyle degil işte canım birçok laf gelicek oradan kp konuşup duracak eşimle huzurumuz kaçıcak ben olacakları az çok biliyorum ha bana kalsa fark etmez isteyen küser istedigini yapar ama eşim arada kalacak ona da laf konuşacaklar

Hele bi o günler gelsin o zaman düşünürsünüz, kafanızda kurup tadınızı, bugünkü huzurunuzu kaçırmayın.

din seçmiyorsunuz ya abartmayın. belli ki gelini pusturunca madalya veriliyor kp lere onların ailede. başkaldırdıkça ezmeye çalışacaklar.

Evinize gidin kalmayın huzur bulamadığınız yerde.

He deyin geçin çocuk sizin çocuğunuz. bildiğizi okursunuz. Sizin hatanız şimdiden konuşarak mücadele ederek savaşı kazanabileceğinizi sanmanız. Ancak yıpranırsınız.
Dogunca konu daha çok büyüyecek de ondan susmayacaklar bunu bildigim için peşin peşin söylüyorum giydirmem diye

Dogunca konu daha çok büyüyecek de ondan susmayacaklar bunu bildigim için peşin peşin söylüyorum giydirmem diye
bu konuda hatalısınız. ve hala anlamıyorsunuz. kendinizi yıpratırsınız ancak. inadınızı kırın. he deyin geçin. Siz sanki hristiyansınız onlar sünnet ettirelim demiş gibi davranıyorsunuz. Konunun içi boş. Diretirseniz olan sizin huzurunuza olur.

Birak kirilsinlar çocugu ven doguruyorum çok istiyorsaniz bir tane daha yapin de.Eşiniz bu olayların neresinde çok sinirlendim bana ne oluyorsa
Eşim hastane meselesi olurken evde degildi takım konusuna gelince kendi de gs oldugundan durum gözünde büyümüyor ona sıradan bişey gibi geliyor

Ahahah gerçekten bi forma için mi bu kadar gerginlik? Hastane kısmına tamam ama diğer kısım komik bence.
Forma degil sorun bunun altında yatan diretme benim çocugum milletin beklentisini karşılamak için dogmuyor gs li ailede dogdu diye aynı olmak zorunda degil kendi zamanı gelince karar verir sorun bu sanki ben onların beklentisi karşılansın istediği olsun diye doguruyorum

Valla çok zorlarlar ise öyle hatır gönül demem iyi yüzümü de göremezler kapının önüne yıgıp bir ateş çakmaya bakar ama işte istiyorum ki yol yakınken çözüm bulayım kötü olmaya gerek kalmasın
Şimdi şöyle bişey var zamanında ilk evlendiğim yıllar sürekli bişey derdiler sustum sustum sustum sonra bi patladım herkesle aram kötü oldu eşimle de ciddi sıkıntılar oldu boşanmaya gidecek kadar ki eşim yüzde 99 haklı olduğumu biliyordu.ilk çocuğum oldu ismine kafayı taktı eş anne babasından biri illa ilk ismi benim adım olacak diye çıldırdım kudurdum eşimde istemiyor biliyorum ama açıkca da söyledi defalarca ama ısrarla hayır diye tuttturdu illa olacak kendimi eşimin yerine koydum çol zor durumda kalacak benim ailemden biri istese sonra ömür boyu kalbini kırdım diye içimde kalır diye bi ismini koyduk. Ben patladıktan sonra 5-6 ay hiç gitmedim görmedim konuşmadım ama sonra mecbur ömür boyu hayatından çıkaramıyorsun eşin haklı olduğunu bile bilse bi süre sonra haklılığın değil ailemle aram kötüye odaklanıyo sadece. Siz kendi istediğiniz eşyaları kendiniz alın önem vermediklerinizi De onlar alsın bırakmayın eşya seçimini. Kp kv için değil eşin de gs li olduğu için alınan bişey varsa giydirirdim ben çünkü çocuk sadece sizin değil ama öyle hadi yavru aslan gibi yetiştirmezdim de bana aşırı fanatiklik saçma geliyor. Uslupları yanlış saçma belli ki ama bu yaştan sonra onları değiştiremezsiniz eşinizin ailesi tamamiyle de hayatınızdan çıkaramayacağınıza göre kendinizi gazlamayın orta yolu bulun. İster istemez ileride çocuk içinde bence gerekli dede babaanne sevgisi kendinizi doldurup güzel günlerin hzuurunu kaçırmayın. Ya tamamen takım işini kapatın yada fanatik bakıl açısından çıkarın iki taraf için de

Şimdi şöyle bişey var zamanında ilk evlendiğim yıllar sürekli bişey derdiler sustum sustum sustum sonra bi patladım herkesle aram kötü oldu eşimle de ciddi sıkıntılar oldu boşanmaya gidecek kadar ki eşim yüzde 99 haklı olduğumu biliyordu.ilk çocuğum oldu ismine kafayı taktı eş anne babasından biri illa ilk ismi benim adım olacak diye çıldırdım kudurdum eşimde istemiyor biliyorum ama açıkca da söyledi defalarca ama ısrarla hayır diye tuttturdu illa olacak kendimi eşimin yerine koydum çol zor durumda kalacak benim ailemden biri istese sonra ömür boyu kalbini kırdım diye içimde kalır diye bi ismini koyduk. Ben patladıktan sonra 5-6 ay hiç gitmedim görmedim konuşmadım ama sonra mecbur ömür boyu hayatından çıkaramıyorsun eşin haklı olduğunu bile bilse bi süre sonra haklılığın değil ailemle aram kötüye odaklanıyo sadece. Siz kendi istediğiniz eşyaları kendiniz alın önem vermediklerinizi De onlar alsın bırakmayın eşya seçimini. Kp kv için değil eşin de gs li olduğu için alınan bişey varsa giydirirdim ben çünkü çocuk sadece sizin değil ama öyle hadi yavru aslan gibi yetiştirmezdim de bana aşırı fanatiklik saçma geliyor. Uslupları yanlış saçma belli ki ama bu yaştan sonra onları değiştiremezsiniz eşinizin ailesi tamamiyle de hayatınızdan çıkaramayacağınıza göre kendinizi gazlamayın orta yolu bulun. İster istemez ileride çocuk içinde bence gerekli dede babaanne sevgisi kendinizi doldurup güzel günlerin hzuurunu kaçırmayın. Ya tamamen takım işini kapatın yada fanatik bakıl açısından çıkarın iki taraf için de
Bak canım isim konusunu eşim istedi benden babamın ismi olsun mu dedi tatlı dille sordu bana bende ben istedigim ismi koyayım sende çok istiyorsan 2 isim koruz babanın ismi de olur ikimizin de gönlü olur dedim normalde çok büyüten biri degilim ama böyle mecbur yapılacak gibi konuşulunca gelemiyorum bu duruma yoksa almış derim bir defa bile olsa giydirir gönlünü yaparım ama peşin peşin beşigini özel gs li alıcam gsli giyinecek diyince olmuyor zoruma gidiyor sanki benim hiç hakkım yok gibi sorun bu ayrıca ben çocugumu onların beklentileri karşılansın diye dogurmuyorum. Dedigin gibi ilerde eşim arada kalıcak açıkcası bu yaşansın istemiyorum eşimle gayet huzurlu ve mutluyuz ama bu durum benim huzurumu bozacak çok belli istedikleri öyle giysin görelim de degil afedersin çocugun altına pisledigine kadar gs olsun istiyorlar öyle bir abartı valla gerekirse kv ye diyicem çocugunun huzurunu yuvasını düşünüyorsan bu konuyu uzatma diyip kapatıcam çünkü böyle diretilince ben duramıyorum illaki birinin kalbi kırılır bu iş uzarsa tersim de kötüdür benim ne aldıkları varsa toplar evin önünde yakarım beni bişeye zorlamak yerine adam akıllı söyleseler bende sorun etmicem ama yok mecburmuş gibi işin sonunda bütün aile ile kavgalı çıkmak istemiyorum

Eşimi kırmak istemedim bayramda orada kaldık ona da pişman oldum olmayan kalmadı her yaptığıma bir söz duyar oldum kp taktı bana ne yapsam bişey beni deli edicekler sonunda tersim de kötüdür öyle hiçbişeyi umursamam açarım agzımı ama işte olsun istemiyorum bu yinede zorluyorlar
Sanırım eşiniz de tv izlemek yerine kayınpederin laf sokmalarını izledi. Sustu. Dinledi. Hmmm daha kendi ağzını açamayan kocalar, baba oluyorlar. Ne güzel

Sanırım eşiniz de tv izlemek yerine kayınpederin laf sokmalarını izledi. Sustu. Dinledi. Hmmm daha kendi ağzını açamayan kocalar, baba oluyorlar. Ne güzel
Hastane konusunda eşim yoktu evde diger konuya gelince kendi de gsli oldugundan ona bu durum basit geliyor sanırım benim altta yatan düşüncemden bir haber eşim evde durmuyor pek gündüzleri işi oluyor

Ben anlıyorum sizi dayatma yaptıkları için sinir oluyorsunuz ama bir formadan sebep bu kadar öfkelenmeyin. Geline laf geçiremedi derler kısmına takıldım ben. Bana kimse laf geçiremez ben kendi kararımı kendim alırım. Gittiğim hastaneye kadar size hesap verecek değilim. Şu an benim hiç sinirlenmemem gerekiyor ve sinirlendiriyorsunuz. Bu gidişle aramız açılacak siz bilirsiniz diyin. Koyun mesafeyi. Üstlerine vazife olmayan işlere karışmasınlar.

Kp kendi kızı var mı? Hastalık durumunda eminim doktora gitmesine karışmıyordur zihniyeti batsın

Konu Beşiktaş galasaray değil daha ciddi problemin var hastaneye gitmene karışması çok çirkin bir muamele görüyorsun üzüldüm.

Hastane konusunda eşim yoktu evde diger konuya gelince kendi de gsli oldugundan ona bu durum basit geliyor sanırım benim altta yatan düşüncemden bir haber
Olmasın işte. 10 ay boyunca siz taşıyorsunuz onu. Sonra kendi ayakları üzerinde durana kadar hayatındaki en temel insan siz olacaksınız. Ama böyle edepsiz, haddini bilmez insanlar kendi doğurmuş gibi her halta müdahale ediyor. Deli oluyorum. Direk kp doğursun bence. Yaparken aldığı zevki bilip, doğana kadar çekilen çileyi bilmezse, benim dediğim olacak diye konuşup duracak belli

Back
X