• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni delirtmek istiyorlar galiba

İşte bunu sadece heves olarak söylemiyorlar ben beşigini falan öyle alıcam sende mecbur kullanıcan diyorlar giydirmezsem kp gelinine söz geçiremedi oluyormuş mecburmuyum giydirmicem dedigimde tamam sen bilirsin deseler anlarım çok önemli degil bir defa giydiririm görürler ama öyle degil işte bunlar alıcaz sende giydireceksin diye diretiyorlar sorun forma giymesi falan degil yani sorun bunu diretmeleri
Söz geçiremedi dedirtmek istemiyorsanız almayın o zaman başımın üstünde yeriniz var da benim evime koyacağım eşyaya kadar da söz hakkınız yok diyin siz de ay ben de sinir oldum

Söz geçiremedi dedirtmek istemiyorsanız almayın o zaman başımın üstünde yeriniz var da benim evime koyacağım eşyaya kadar da söz hakkınız yok diyin siz de ay ben de sinir oldum
Sinir olmamak elde degil işte almayın boşuna giydirmem dedigim halde hala alıcaz da alıcaz beşigini falan da gs li alıcaz diyen insanlar inatlaşıyorlar sonra da dedigimi yapınca kötü ben olucam karısına sözü geçmeyen kocam olucak o adama laf edip üzecekler

Niye zoruna gitsin, söz geçiremediyse geçiremedi. Kayınbabanızın her söylediğini yapmanız mı gerek. Babanızın her dediğini yapıyor musunuz ki?
Hayır kp için degil eşim için de derler bunu karısına sözü geçmiyor nasıl erkeksin derler yaparlar çünkü en ufak bişey de diyorlar eşime böyle şeyler ben Bi bunlarda gördüm kendi yegeninin ailesinin açığını arayıp rezil etmeye çalışan çok garip Bi aile

Hayır kp için degil eşim için de derler bunu karısına sözü geçmiyor nasıl erkeksin derler yaparlar çünkü en ufak bişey de diyorlar eşime böyle şeyler ben Bi bunlarda gördüm kendi yegeninin ailesinin açığını arayıp rezil etmeye çalışan çok garip Bi aile
Eşiniz ben de istemiyorum diyemez mi öyleyse? Ya da öyle söyleseler dahi takmaması gerekir. Üstelik onun da sözünü size geçirmesi şart değil ama ataerkillik böyle malesef.
Yeğenini çekememe çok oluyor, en iyisi hep kendi çocuğu olsun istiyor bazı zihniyetler. Oysa ki öz be öz kardeşinin çocuğu. Ne ayıp

Eşiniz ben de istemiyorum diyemez mi öyleyse? Ya da öyle söyleseler dahi takmaması gerekir. Üstelik onun da sözünü size geçirmesi şart değil ama ataerkillik böyle malesef.
Yeğenini çekememe çok oluyor, en iyisi hep kendi çocuğu olsun istiyor bazı zihniyetler. Oysa ki öz be öz kardeşinin çocuğu. Ne ayıp
Öyle işte canım bu aile garip herkes birbirinin kuyusunu kazıyor eşim dese bile inanmazlar o da gs li oldugundan sen sözün olmuyor diye diyorsun derler bulurlar yani bişey

Kardeşim kendınızle alakalı bilgi vermeyi bırakmalısın..ben öyle yaptım .ohh misss..onlara da ayrıntı sorma..nasılsın iyimisin ..muhabbeti seviyorsun ben de seviyordum ama öldürdüler.

Dayımla yengemin kapışması geldi aklıma.
Dayım koyu Fenerli, yengem GSlı... Kuzenim daha doğmadan ilk forma tartışmasına tutuşmuşlardı.
Yengem kazandı tabi, GSlı tulumları giydi bizim kuzen, öyle büyüdü.
Şimdi Fenerli. Dayım girmiş çocuğun beynine ve muhtemelen cebine/harçlıklarına :))
Tabi yengem ikinci çocuğu GSlı yapmayı başardı, kızı Fenere kaptırdık oğlan GSlı kalacak mı dedi artık bilemem.
Evin içinde baba-kız fenerli, ana-oğul GSlı takılıyorlar.

Ben de vaktinde, dayımın belli bir teşviki karşılığında (O zamanın 20 lirası olabilir belki hatırlamıyorum), Fenerli olmuştum. Sanırım kızı da parayla transfer etti.
Babam da "Eppek sporluyum ben" diye gezerdi. Ne günlerdi be. Aklıma geldi.

Kpinizi çok da muhatap almayın "He" deyin bildiğinizi okuyun, sinirlenmeniz sadece size ve bebeğe zarar. Bi de şey yapabilirsiniz gslı tulum filan alırsa kp, bebeğe giydirir bi fotosunu çeker verirsiniz kpe, o onunla teselli olur, daha da giydirmezsiniz hiç. :) Ne bileyim çok da fanatik olmaya gerek yok sanki.
Ya çok hoş🤗 ben de küçükken duyardım ekmek spor tutuyorum gibi sözler jajsjajhahaha gerçekten böyle bir takım olduğunu sanıyordum

Back
X