fikirlerinize ihtiyacım var,ben mi yanlış anlıyorum acaba ?

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
hemen konuya geçecem
2003 te üniversiteyi bitirdim ve 2004 yılının ilk gününde bir turizm şirketinde işe başladım,
şirkette çalışanların dışında şirketin sahibi ve 2 oğlu vardı
neyse 2008 de bu iki oğlandan biri benim kocam oldu
kayınbabam emekli oldu şimdi eşim ve abisi şirket sahibi
ben evlenmeden önce bu şirkette çalışıyordum evlendim düzenimi hiç değiştirmeden işime devam ettim
işimde kötü sayılmam,düzenli titiz,eşimin işi olduğu için hiç boşvermem işimi
evlenmeden önce nasıl işçi gibi çalışıyorsam şimdide aynen öyle çalışırım
ben işe girdiğimde eşimin liseye giden bir kızkardeşi vardı okulu bitince oda işe başladı..
şimdi hep birlikte çalışıyoruz..
kendi işimiz gibi sahiplenir işimi yaparım çalışkanımdır işten asla kaçmam eşimde bunu iyi bilir
çoğu kez eşimin abisi kızkardeşi işe yanaşmaz sorumsuz davranır
ama ben hep sorumluluğumu bilip dikkat ederim herşeye
asla patronun karısıyım deyip kimseye karışmadım havalanmadım
neyse buraya kadar bir sorunum yok
hep birlikte gayet iyi anlaşır çalışırız.

şimdi bazen eşim birileriyle konuşurken işlerden felan hep biz 3 kardeşiz burda der
ama hiç karımda burda demez
yani ben şirket sahiplerindenmiş gibi söylenmesini asla istemiyorum sakın yanlış anlamayın
müşteri felan geldiğinde eşim benide tanıştırır bazen,işte eşim de burda der ama
genellikle abim var şirkette kızkardeşim var cümlesini çok kullanır.

hani şirket sahibi kayınbabamdı ya gelenler bazen direk onu sorar X bey erelerde diye
eşimde babam emekli oldu şimdi abimle kızkardeşim ben varız der..
bende kendimi dışlanmış hissediyorum
sanki şirkette gereksiz biri gibi görüyorum böyle konuşunca
acaba ben gereksiz yere mi kırılıyorum

not: eşimle özel hayatımızda sorun yok çok iyi anlaşırız ve çok anlayışlı saygılı iyi bir kocam vardır

Son düzenleme:
hemen konuya geçecem
2003 te üniversiteyi bitirdim ve 2004 yılının ilk gününde bir turizm şirketinde işe başladım,
ben evlenmeden önce bu şirkette çalışıyordum evlendim düzenimi hiç değiştirmeden işime devam ettim
ben işe girdiğimde eşimin liseye giden bir kızkardeşi vardı okulu bitince oda işe başladı..
kendi işimiz gibi sahiplenir işimi yaparım çalışkanımdır işten asla kaçmam eşimde bunu iyi bilir

şimdi bazen eşim birileriyle konuşurken işlerden felan hep biz 3 kardeşiz burda der
yani ben şirket sahiplerindenmiş gibi söylenmesini asla istemiyorum sakın yanlış anlamayın
müşteri felan geldiğinde eşim benide tanıştırır bazen,işte eşim de burda der ama

hani şirket sahibi kayınbabamdı ya gelenler bazen direk onu sorar X bey erelerde diye

not: eşimle özel hayatımızda sorun yok çok iyi anlaşırız ve çok anlayışlı saygılı iyi bir kocam vardır

herzamanmı kırılıyorsunuz.. dışlanmış gibi hissediyorsunuz.. neden derseniz bazı dönemlerde çok hassaslaşıp herşeye alınıveriyoruz. eşimle aynı ortamda çalışmak zor gelirdi. her nekadar iyi birisi olsada zor gelirdi işin açıkçası.

Kayınpeder emekli olmuş ama şirket onun üstünde mi?

Belki güven meselesi yüzünden kardeşlerimle idare ediyorum diyordur müşterilere?

Yani düşünsene ne diyecek ki; ben eşim abim kızkardeşim mi?

Bana birazcık alınganlık ediyosun gibi geldi?

Daha önce de buna benzer bir konun vardı galiba. Kötü niyet arama derim ben...

herzamanmı kırılıyorsunuz.. dışlanmış gibi hissediyorsunuz.. neden derseniz bazı dönemlerde çok hassaslaşıp herşeye alınıveriyoruz. eşimle aynı ortamda çalışmak zor gelirdi. her nekadar iyi birisi olsada zor gelirdi işin açıkçası.

canım elbette birlikte çalışmak güzel olduğu kadar sıkıntılı da
ama iş konusunda hiç kırılmam tartışırız bazen sinirleniriz ama hiç önemsemem
işten çıkınca unuturum herşeyi
ama bu lafına hep kırılıyorum
kendisine de bişey demedim acaba benmi büyütüyorum diye ne bileyim çok kırılıyorum artık

Kayınpeder emekli olmuş ama şirket onun üstünde mi?

Belki güven meselesi yüzünden kardeşlerimle idare ediyorum diyordur müşterilere?

Yani düşünsene ne diyecek ki; ben eşim abim kızkardeşim mi?

Bana birazcık alınganlık ediyosun gibi geldi?

Daha önce de buna benzer bir konun vardı galiba. Kötü niyet arama derim ben...

canım inanki art niyet düşünmüyorum ben
işte o yüzden sizinle paylatım acaba benmi yanlış anlıyorum diye
normalde hiçbirimizin sorunu yok iyi anlaşırız..
ne bileyim böyle deyincede acaba ben dışlanıyormuyum diyorum
belki de ben abartıyorum

canım inanki art niyet düşünmüyorum ben
işte o yüzden sizinle paylatım acaba benmi yanlış anlıyorum diye
normalde hiçbirimizin sorunu yok iyi anlaşırız..
ne bileyim böyle deyincede acaba ben dışlanıyormuyum diyorum
belki de ben abartıyorum

Art niyetli olmadığın yazılarında inan cok belli canım. Hic akıma bile gelmedi; fesat geline bak oturmuşta neler düşünüyo diye :1:

Sen işini yapmaya devam et bence.

Art niyetli olmadığın yazılarında inan cok belli canım. Hic akıma bile gelmedi; fesat geline bak oturmuşta neler düşünüyo diye :1:

Sen işini yapmaya devam et bence.

:1:
öyle yapıyorum zaten işimi seviyorum severek yapıyorum
az önce gene böyle bir konuşma yaptı eşim bende hemen sizle paylaştım işte
haklısınız sanırım ben fazla alınganlık yapıyorum

birde biz evleneceğimiz zaman eşimin bütün ailesi akrabası beni sevdi istedi
ama kayınvalidem kendi şirketlerinde çalışıyorum diye beni çok küçümsemişti çok kırılmıştım üzülmüştüm o zamanlar
içimde bir üzüntü kalmıştı herhalde bu konuda o yüzden çok alınganlık yapıyorum sanırım

Son düzenleme:
:1:
öyle yapıyorum zaten işimi seviyorum severek yapıyorum
az önce gene böyle bir konuşma yaptı eşim bende hemen sizle paylaştım işte
haklısınız sanırım ben fazla alınganlık yapıyorum

birde biz evleneceğimiz zaman eşimin bütün ailesi akrabası beni sevdi istedi
ama kayınvalidem kendi şirketlerinde çalışıyorum diye beni çok küçümsemişti çok kırılmıştım üzülmüştüm o zamanlar
içimde bir üzüntü kalmıştı herhalde bu konuda o yüzden çok alınganlık yapıyorum sanırım

Kötü kaynanalar insanın psikolojisini bozuyor :) Takılma sen böyle seylere. Yani böyle konsuuyorum ama ben de o ortamda olsam belki ben de alınırdım; ben de en az onlar kadar calısıyorum diye.

Ama sonucta sirket onların. Boşver öyle desin.

Eğer, kendini patron karısı değilde hakikaten orada çalışan biri gibi hissediyorsan bunu hiç umursama. Düşünsene bir patronun bizde burada kız kardeşim,abim,sevim hn,adnan bey,kamuran hn. hep beraber çalışıyoruz falan deyip tüm çalışanlarını saydığını. Yani asıl olanı yapıyor bence eşin. Kardeşlerine karşı öyle davrandığını düşünüyorum. Bence altında kötü niyet arama. Hiç alınganlık falanda yapma. Madem özelde de sorun yok o zaman minicik bir mesele yüzünden kemirme kendini. Yada çekil evine ol patron karısı bak keyfine ;)))

aslında "babam emekli oldu burayı eşim ve kardeşlerimle birlikte yönetiyoruz" dese daha iyi olur. Ama dememiş işte. Bence sen kim olduğunu biliyorsan gerisi önemli değil. Zaten tanıştırıkende "eşim" diye tanıştırıyormuş. Sanırım lafı uzatmamak adına ben ve kardeşlerim diyor. Alınmanı gerektirecek bişey yok. Çok rahatsız oluyorsan eşine söyleyebilirsin de.

Eğer, kendini patron karısı değilde hakikaten orada çalışan biri gibi hissediyorsan bunu hiç umursama. Düşünsene bir patronun bizde burada kız kardeşim,abim,sevim hn,adnan bey,kamuran hn. hep beraber çalışıyoruz falan deyip tüm çalışanlarını saydığını. Yani asıl olanı yapıyor bence eşin. Kardeşlerine karşı öyle davrandığını düşünüyorum. Bence altında kötü niyet arama. Hiç alınganlık falanda yapma. Madem özelde de sorun yok o zaman minicik bir mesele yüzünden kemirme kendini. Yada çekil evine ol patron karısı bak keyfine ;)))

aslında "babam emekli oldu burayı eşim ve kardeşlerimle birlikte yönetiyoruz" dese daha iyi olur. Ama dememiş işte. Bence sen kim olduğunu biliyorsan gerisi önemli değil. Zaten tanıştırıkende "eşim" diye tanıştırıyormuş. Sanırım lafı uzatmamak adına ben ve kardeşlerim diyor. Alınmanı gerektirecek bişey yok. Çok rahatsız oluyorsan eşine söyleyebilirsin de.

en iyisi sizin dediğiniz gibi kırılmamaya çalışmak.
eşimin kötü niyetli olduğunu asla düşünmüyorum ama kırılınca işte söyledim ne bileyim..

yok eşime söyleyipte onun da kafasını karıştırmayayım üzülmesini istemem.
galiba haklısınız zaten işimi seviyorum çalışıyorum
ve eşimlede kardeşleriylede hiçbi sorunum yok
işim varken kahvemi bile getirirler bazen..
yani normalde hiç aramızda as üs kavramı olmadı yokta

sanırım alınganlık anlarıma denk geldi bu durumlar

en iyisi sizin dediğiniz gibi kırılmamaya çalışmak.
eşimin kötü niyetli olduğunu asla düşünmüyorum ama kırılınca işte söyledim ne bileyim..

yok eşime söyleyipte onun da kafasını karıştırmayayım üzülmesini istemem.
galiba haklısınız zaten işimi seviyorum çalışıyorum
ve eşimlede kardeşleriylede hiçbi sorunum yok
işim varken kahvemi bile getirirler bazen..
yani normalde hiç aramızda as üs kavramı olmadı yokta

sanırım alınganlık anlarıma denk geldi bu durumlar

kendin dediğin gibi k.validenin yüzünden olmuştur. işini yap geç.. kendini üzme, boşver.

hemen konuya geçecem

kesinlikle haklısın ama anlayışlı bi eşe sahipsin muhtemelen aklına gelmemiştir sadece nazik bi şekilde anlat seni anlayacak düşüncesizlik yaptığının farkına varacaktır

canım hassasiyetini anlıyorum ama eşinin sözlerinde bence kırılacak bir şey yok. sonuçta iş yerini miras gibi düşünürsen babadan çocuklarına geçer. gelin olarak ne kadar çalışkan da olsan sen eşin hariç diğer herkes için oranın çalışanısın ki bu durum patronun karısı sıfatında olmaktan çok daha iyi. sen eşinle evlenmeseydin de ne kadar çalışsan da en fazla terfi ederdin, şirket sahibi olmazdın.

zaten eşin kırıcı olsa çalışanların sana tepkisinden anlardın. hem gelen müşteriye karı-koca iş arkadaşlığı iyi gözükmeyebilir.

hiç alınacak bir şey yok. hem iş-evlilik zor bir dengedir ne güzel kurmuşsunuz.

bak bu dediğime ne olur alınma, dışarından biri olarak söylüyorum sen ne kadar da evli olsan o işyeri babadan 3 kardeşe geçer.

bencede alınacak kırılacak bir durum yok canım.babanın şirketi çocuklarına geçer orda eşlerin adının geçmesi anlamsız olur bence.düşün görümcen ve kaynında evlendi.eşleri de orda çalışsa 6 kişinin adı mı söylenecek:44:eşinle ve ailesi ile aran iyiymiş böyle küçük detaylara takılma :31:

Back
X