Fikirlerinize İhtiyacım Var Çok Kararsızım

Merhaba kızlar.3 yıllık evlıyım 15 aylık bir kızım ev almak istiyorum hemde cok kirada oturmaktan gerçekten nefret ettim.emin evim diye bir şirketle görüştüm aylık odemesı 3 bın lıradan 40 aykadar odeme yapıcam 20. ayda evimizi alıcaklr ama bu 20 ay hem 3 bin ödeyip hemde evi geçindiremeyiz.babam bizde kalın diyor.eşime söyledim önce istemedi sonra sen bilirsin yapabilirim diosan benım için sorun yok dedi.ama ben 2 sene annemlerde nasıl olur bilemıorum ama ailem etliye sutluye karısmaz gayet ıyı anlasırız onlardan sıkıntı yok ama 2 sene az bı zaman da degıl siz olsaydınız ne yapardınız kızlar?

ev almak büyük bi adım ve 2 sene çok deil en azından deneyin derim.borç yapılmadan bir şey sahibi olunmuyor malesef.baktınız yapamıyorsunuz tekrar ufak bi eve çıkarsınız çekilen dertler evinize kavuşunc unutulacaktır :d

aileler ne kadar iyide olsa, ev alalım derken eşinizle huzurunuzdan olmayın, iyi düşünüp karar verin canım.

insanın kendi ailesi de olsa ev üstüne ev olmuyor..bana göre..

ev almayı düşündüğünüz kurumun güveninirliği önemli burada bir de..

22 senelik bir firma tanıdığımız evini aldı güvenirlik açısından hiçbir sıkıntı yok 20. ayda kendı begendıgımız evı alıyorlar.Ev üstüne ev gerçekten cok zor ama kızım buyucek bırde yalnız olsun ıstemem 2 3 cocuk derken ilerde hiç alamıycam bunuda dusunuorum

ev almak büyük bi adım ve 2 sene çok deil en azından deneyin derim.borç yapılmadan bir şey sahibi olunmuyor malesef.baktınız yapamıyorsunuz tekrar ufak bi eve çıkarsınız çekilen dertler evinize kavuşunc unutulacaktır :d

sanırım bende bu sekılde dusunuorum ya 2 sene idare ederım dıorum ben çalısıorum kızımada annem bakıo zaten haftanın cogu gunuu ordayız bazı gunler kalıoruzda.

Back
X