Görselde denk olmadigim bir erkekle evlilik düşünüyorum aramizdaki fark evliligi etkiler mi acaba fikirlerinize ihtiyacim var

Nasıl yani adamın kolu mu yok, bacağımı yok, boyu mu kısa, yüzü standart dışı bir görüntüde mi, eli büyük kolu mu kısa ne anlamamız gerek.

Valla ne erkekler var, yeni nesil Türküçü tipli diye tabir ettikleri ama kadını nasıl mutlu ediyor.

Bu tip vs ile ilgili değil erkeğin doğası ile ilgili, şeytanı fazla kaçmamış derim ben.

Ama içinde sevgi kıpırtısı yoksa hiç girme bu işlere derim. Çünkü konu içsel duygulara, cinselliğe gelince mutlaka duygularının karşındaki insana “istek, arzu” duyman gerekiyor…

Duygun yoksa hiç girme bu yola…
Teşekkürler

Valla kaşı güzel endam olsa ne içini doldurmadiktan sora sana hissettirmedikten sora size nasıl geliyor önemli olan ama acaba varsa olmaz bence siz mantık yönünuz şuan ağır basıyor yeterince hoşlanmiyorsanuz zaman taniyin.
Yani biraz denklik iyidir ama bu tamamen ruhsal görsel isteklerinizle alakalı.
Ben içi boş görsellik istemiyorum zaten her konuda anlaşıyoruz sadece etraf beni huzursuz eder diye düşünüyorum malesef aileler bakıp uygun değilsiniz diyebiliyor fikir birlikteliği onların umrunda olmuyor görsel denklik isteniyor çok saçma

Ben içi boş görsellik istemiyorum zaten her konuda anlaşıyoruz sadece etraf beni huzursuz eder diye düşünüyorum malesef aileler bakıp uygun değilsiniz diyebiliyor fikir birlikteliği onların umrunda olmuyor görsel denklik isteniyor çok saçma
İnsanlar yorum yapacak birşey bulur siz kendiniz kararlimisiniz mutlumusunuz önemli olan o. Yakışıklı olsa yine kusur bulur yani
Asıl sıkinti ney biliyor musun evlendikten sora beklemedigin bir adama donusurse o sevdiğin ilgi duyduğun adam kusur arar durursun

Back
X