Görselde denk olmadigim bir erkekle evlilik düşünüyorum aramizdaki fark evliligi etkiler mi acaba fikirlerinize ihtiyacim var

Şimdi sadece görsele bakarak evililik olmaz. Bir süre sonra konuşacak bir şey bulunamıyor ve saçmalıkları batıyor. Ben yaşadım :) Görselde beğenmiyorsanız, cinsel çekim de olmaz o yüzden öyle de olmaz. Zaten çekim hissetmiyorsanız normal arkadaş olarak konuşun durun, evlenmeye ne gerek var. Hem görsel beğeni, hem karakter, hem düşünme yetilerine bakmak lazım. Ama dünya üzerinde öyle biri var mı, bulunabilir mi bilemem :KK39:

Eğitimli her şeyi konuşabiliyorum aslında eksik yazdım çevrem ve ailem tepki gösterecek diye düşünüyorum benim için sorun yok sadece beğendiğin erkekle evlenmek büyük hata bunu daha önce yaşadım
Denge olmalı hem beğendiğin hem karakteri düzgün adamla olmalı bende eşimle sırf iyi biri dürüst düzgün adam diye evlendim cinsellik işkence gibi benim için

Görselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Görüntüsünü beğenmediğin biriyle nasıl aynı yatağa gireceksin.Eşimi koklayarak öperek seviyorum ben.Görsel olarak içine sinmezse bunları yapamazsın.(Bence tabi benim düşüncem bu.)Evet karakteri 10 numaradır benim için ve önemli bir kriterdir benim için.Zaten görüntüsü içime sinmese evlenmezdim.

Şimdi sadece görsele bakarak evililik olmaz. Bir süre sonra konuşacak bir şey bulunamıyor ve saçmalıkları batıyor. Ben yaşadım :) Görselde beğenmiyorsanız, cinsel çekim de olmaz o yüzden öyle de olmaz. Zaten çekim hissetmiyorsanız normal arkadaş olarak konuşun durun, evlenmeye ne gerek var. Hem görsel beğeni, hem karakter, hem düşünme yetilerine bakmak lazım. Ama dünya üzerinde öyle biri var mı, bulunabilir mi bilemem :KK39:
Dünya üzerinde öyleleri var.Onlardan birini kapmışım 😎

Görselde denk olmadığım bir erkekle evlilik düşünmem hata mı yurutebilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var
Valla kaşı güzel endam olsa ne içini doldurmadiktan sora sana hissettirmedikten sora size nasıl geliyor önemli olan ama acaba varsa olmaz bence siz mantık yönünuz şuan ağır basıyor yeterince hoşlanmiyorsanuz zaman taniyin.
Yani biraz denklik iyidir ama bu tamamen ruhsal görsel isteklerinizle alakalı.

Ne oldu sana kız? Burada en hayat dolu, en insanların en iyisini hakettiğini savunan, en olumlu bakan, en hümanist kişi sendin.bir kaç gündür hayattan acımasız gerçekleri sonunda seni de ele geçirmiş.ee normali buydu zaten.
ne alakasi var ya
bir insan 50sinden sonra artik cildi yaslanir, vucudu kolojen uretmeyi azaltali cok olmustur
yani hic mi 50 yasinda insan gormediniz, 60 yasinda insan görmediniz? 30larla ayni mi?
en basiti insanin 20lerinde mimik cizgileri bile olmaz bebeksi olur, 30larla beraber hafif hafif belli olur mimik yapmadiginda bile, kirkinda artik o senin suratında kalicidir.
50lerde 60larda cogalir yani.
konu sahibi kendini ünlü estetikcilere emanet edecek kadar zenginse, bakimini asla aksatmaz gunesten korunmaya kolojen takviyesi alir maasini guzelligini korumaya harcarsa belki ama normal insan yaslanir ya.
bunu soylemek bir insani kırıcı ya da kaba mi yapar?
eli yasina gelmis birisi artik yaslanmaya basladigi gerçeğini kabul edemiyorsa bu da onun problemidir.
ha bu yaşlılık "otur evinde ölümü bekle" yasliligi degil. ama biyoloji denen de bir sey var.
en basiti o yasta östrojen düşer
cildimizin canliligi, elastikligo azalir.
yaslandikca hücre bölünme hizimiz duser
cilt kendini eskisi gibi yenileyemez, kirisiklar iyice belli olur, cilt sarkar
bu iki sebepten saclar dökülür (cogu kadinda diş kaybi meydana gelir)
bagisiklik hucreleri yaslanir - bu da cildi yaslandirir
bak bir de bilmediğim birsey varmis onu da kopyalayayim;
Yaşla birlikte vücutta biriken serbest radikaller (zararlı moleküller), hücrelere zarar verir.
Bu, yaşlanmayı hızlandırır ve kronik hastalıklara zemin hazırlar.
Antioksidan kapasitesi azaldığı için bu hasarı onarmak zorlaşır.

gibi gibi.
yani pozitif olmakla, hayati sevmekle insanin yaşlanmayacagibi iddia etmenin ne alakasi var?
bence asil kadınların yaslanmayacagini - iyi bakimla bilmemneyle hep genc kalacagini iddia edenler negatif. cunku onlara gore yaslanmak kotu birsey ve ona engel olmak lazim. ya da "ellilerinde yüzün yaslanacak" demek bir hakaret
oysa bana gore hayatin bir gercegi
ben de 34 yasindayim. Yasimla gururu duyuyorum, yirmilerimden daha cok seviyorum.
yirmilerimde yüzüm gunesten ve sodali göl suyundan yayla yanigi olmustu uc gun acıdı sonra komple eski haline geldi iz bile kalmadi. oysa simdi bir yaram cikinca iyilesmesi eskiye göre coook daha uzun sürüyor.
yirmilerimde sacimda hic beyaz yoktu, keyfi boyardim simdi beyazlarim var. yirmilerimde cook mimikli bir insan olmama ragmen hic kirisikligim yoktu, simdi kas arama bir tanesi oturdu, mikik yapmasam da orada.
ama olsun yani sonucta hayat bana birseyler veriyor ve benden bir seyler aliyor. bundan daha dogal ne olabilir?
ve tabii ki konu sahibi ellilerine geldiginde guzelliginin birazini daha kaybedecek. bunu kim inkar edebilir ki?
35 yasindaki biri ile 55 yasindaki biri ayni cilde sahip olabilir mi? anne kiz benzer yasta görünebilir mi?

Son düzenleme:
ne alakasi var ya
bir insan 50sinden sonra artik cildi yaslanir, vucudu kolojen uretmeyi keseli cok olmustur
yani hic mi 50 yasinda insan gormediniz, 60 yasinda insan görmediniz? 30larla ayni mi?
en basiti insanin 20lerinde mimik cizgileri bile olmaz bebeksi olur, 30larla beraber hafif hafif belli olur mimik yapmadiginda bile, kirkinda artik o senin suratında kalicidir.
konu sahibi kendini ünlü estetikcilere emanet edecek kadar zengin degilse, bakimini asla aksatmaz gunesten korunmaya kolojen takviyesi alir maasini guzelligini korumaya harcarsa belki ama normal insan yaslanir ya.
eli yasina gelmis birisi artik yaslanmaya basladigi gerçeğini kabul edemiyorsa bu da onun problemidir.
ha bu yaşlılık "otur evinde ölümü bekle" yasliligi degil. ama biyoloji denen de bir sey var.
Yaşla birlikte vücutta biriken serbest radikaller (zararlı moleküller), hücrelere zarar verir.

gibi gibi.
yani pozitif olmakla, hayati sevmekle insanin yaşlanmayacagibi iddia etmenin ne alakasi var?
bence asil kadınların yaslanmayacagini - iyi bakimla bilmemneyle hep genc kalacagini iddia edenler negatif. cunku onlara gore yaslanmak kotu birsey ve ona engel olmak lazim. ya da "ellilerinde yüzün yaslanacak" demek bir hakaret
ben de 34 yasindayim. Yasimla gururu duyuyorum, yirmilerimden daha cok seviyorum.
yirmilerimde yüzüm gunesten ve sodali göl suyundan yayla yanigi olmustu uc gun acıdı sonra komple eski haline geldi iz bile kalmadi. oysa simdi bir yaram cikinca iyilesmesi eskiye göre coook daha uzun sürüyor.
yirmilerimde sacimda hic beyaz yoktu, keyfi boyardim simdi beyazlarim var. yirmilerimde cook mimikli bir insan olmama ragmen hic kirisikligim yoktu, simdi kas arama bir tanesi oturdu, mikik yapmasam da orada.
ama olsun yani sonucta hayat bana birseyler veriyor ve benden bir seyler aliyor. bundan daha dogal ne olabilir?
ve tabii ki konu sahibi ellilerine geldiginde guzelliginin birazini daha kaybedecek. bunu kim inkar edebilir ki?
35 yasindaki biri ile 55 yasindaki biri ayni cilde sahip olabilir mi? anne kiz benzer yasta görünebilir mi?
Yani şimdi böyle düşünüp görsel olarak beğenmediği, ve çekim hissetmediği biri ile mi evlensin? Kadınlar yaş alıyorsa erkekler de alıyor. yerlerinde saymıyorlar ki. Üstelik bence kadınlara göre daha hızlı çöküyorlar. Demek istediğim her yaşta uygun biri vardır. Böyle bir kaygı ile evlenilir mi yahu

Yaşınız doğruysa o yaşta çok sorun olmaz görsel bence,yani bundan sonra çevreniz ne diyecek?kocaman insanlar için de buna karışmasinlar bir zahmet

Görselde denk olmadığınız biriyle ancak severseniz evlenebilirsiniz,
siz bu konuyu açtığınıza göre belli ki sevmiyorsunuz, dertsiz başınıza dert almayın.

Yani şimdi böyle düşünüp görsel olarak beğenmediği, ve çekim hissetmediği biri ile mi evlensin? Kadınlar yaş alıyorsa erkekler de alıyor. yerlerinde saymıyorlar ki. Üstelik bence kadınlara göre daha hızlı çöküyorlar. Demek istediğim her yaşta uygun biri vardır. Böyle bir kaygı ile evlenilir mi yahu
kimse "cirkin de olsa evlen,koca kaciyor" dememis ki.
kendi bulmus, kendi konusmaktan- takilmaktan zevk almis, kendi evlenmeyi düşünmüş, kendi "begendigim erkekle evlendim de ne oldu" demis.
tek korkusu ailesi, cevresi
Eğitimli her şeyi konuşabiliyorum aslında eksik yazdım çevrem ve ailem tepki gösterecek diye düşünüyorum benim için sorun yok sadece beğendiğin erkekle evlenmek büyük hata bunu daha önce yaşadım
onlar icin de yani bugun yakistirmazlar, cok bir seneye kalmaz zaten bir yerde esitlenirler.
bizim tarafta bir kiz da çıtı pıtı guzel bir kizdi. sisman, saci az bir adam begendi herkes düğünde bile konustu. sonra yillar icinde heralde adamin yeme aliskanligini aldi, bir de bir sene araliklarla iki cocuk dogurdu. cok uzun yillardir neredeyse on yildir falan hic duymadim yakismiyorlar diye. esitlendiler bir yerde kocasiyla.
konu sahibi de seviyorsa evlensin, düşünmesin elalem yakistirir mi diye

Nasıl yani adamın kolu mu yok, bacağımı yok, boyu mu kısa, yüzü standart dışı bir görüntüde mi, eli büyük kolu mu kısa ne anlamamız gerek.

Valla ne erkekler var, yeni nesil Türküçü tipli diye tabir ettikleri ama kadını nasıl mutlu ediyor.

Bu tip vs ile ilgili değil erkeğin doğası ile ilgili, şeytanı fazla kaçmamış derim ben.

Ama içinde sevgi kıpırtısı yoksa hiç girme bu işlere derim. Çünkü konu içsel duygulara, cinselliğe gelince mutlaka duygularının karşındaki insana “istek, arzu” duyman gerekiyor…

Duygun yoksa hiç girme bu yola…

ne alakasi var ya
bir insan 50sinden sonra artik cildi yaslanir, vucudu kolojen uretmeyi azaltali cok olmustur
konu sahibi kendini ünlü estetikcilere emanet edecek kadar zenginse, bakimini asla aksatmaz gunesten korunmaya kolojen takviyesi alir maasini guzelligini korumaya harcarsa belki ama normal insan yaslanir ya.

gibi gibi.
Yok valla kabul et etme eskisi gibi değilsin.

buraya yazacak kadar takımışsanız eger ilişki yurumez. Cok yakısıklı bırıyle bırlıkte olmustum. Icınde nıyet yok, kotu kalpliydi. Su anki sevgılım hastalıgım da yanımda oldu aylarca. Bır ahh demedı, ıcındekı merhamet duygusunu sevdım. Guzellık gelıp gecıcı allah merhamet versın.

Bir akrabam bir adamla gorucu usulu evlenmisti, adam Allah gunah yazmasin cok cirkindi, ayni Charles Bukowski'ye benziyordu,. Hatta aldatma yuzunden bosandiklari zaman, annem adam her gece suslenip puslenip disari cikiyormus dedigi zaman 1 hafta gulmustum. Bukowski'nin "sacimi taradim, keske yuzumu de tarayabilseydim" dedigi gibi disari cikarken bu adam yuzunu de tariyor muymus diye dusunmustum. Neyse bosandilar, kadin cok sempatik bir adamla evli simdi. Size gore cirkin diye gozu disarida olmayacak diye bir sey yok.

Fiziksel çekim hissetmediğin, beğenmediğin bir adamla evlenmek kul hakkına girer Adamı kandırıyorsunuz,yarın birgün herşeyi batacak hem siz huzursuz olacaksınız hem onu mutsuz edeceksiniz değer mi????

Back
X