fikirlerinize ihtiyacım var çok sıkışık bir durum içindeyim

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
31
Hanımlar 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımın ailesi başta herşeyini yapacağız alacağız demesiyle az önce ters köşeye geçtiklerinin haberini aldım. Takı meselesi bile belli değil. Herşeyi tek maaşla halletmek durumundayız. Çok çok geç aldım bu haberi ve heryer tutuldu gün alındı herşey tamam.Düğünü erteleyin fikri artık geçerli değil. Daha farklı fikirlere ihtiyacım var

En ucuz sekilde evimi nasıl düşerim? istanbulda yaşıyorum . Teşhir ürünleri satan bi magaza var mı? Spotçulardan halledebilir miyim? Beyaz eşyaya ne tavsiye edersiniz? Ev tutulmadı şuan acil nakit paraya ihtiyacım var kredi çekmek istiyor nişanlım. Ben istemiyorum ama evi de tutamadık.Hiç birikimimiz yok. Faiz ödemeyeceğiz diyor ama nasıl ödemeyeceğiz anlamadım.

Lütfen bi akıl verin bana. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nerden başlamalıyım?

Ben anlamiyorum bu gencleri evlendiriken o kadar masrafli seyler yapiliyorki. Sonunda olan genclere oluyor borc harc hayatin zorluklari genclerin ustune yikiliyor. Evliliklerini yasayamiyorlar bile. Normal bi dugun yapsinlar fazla taki takilmasin nedenmi ? Cunku o taki borclari esinize kalacak gene yasadigim icin soyluyorum.

Evi nasıl hallederim en ucuz şekilde bi fikir verin lütfen.Teşhir ürünleri satan bi mobilya mağazası varmı bildiğiniz?

biraz " on donum bostan yangel yat osman " olmus sizinkisi evleneceksiniz birikmis para yok arti guvendiginiz daglarada kar yagmis. neden kendi yuvanizi kendiniz kurmuyor sunuz.karar vermissiniz ama biraz gec kalmissiniz...

biraz " on donum bostan yangel yat osman " olmus sizinkisi evleneceksiniz birikmis para yok arti guvendiginiz daglarada kar yagmis. neden kendi yuvanizi kendiniz kurmuyor sunuz.karar vermissiniz ama biraz gec kalmissiniz...
benim an itibaren haberim oldu. Ve olan oldu. Teşhir mobilya satan bi yer biliyor musunuz?

bunu düğüne bir ay kala neden demişler? eşya için biraz araştırma yapmanız lazım.yol üstünde bile teşhir ürünleri satılan mağazalar var.öylesine diye dışarı çıkıp dolaşsanız mutlaka rastladığınz yerler olur.takıyı da nasılsa eşiniz ödeyecekse çok abartmadan almanız daha iyi olur.nakit para olmadan depozito emlakcı parası ve kirayı vermeniz çok zor.o yüzden acil gerekecek nakit miktarını belirleyip en az tutarda bir kredi çekebilirsiniz.mobilyaları taksitle alın düğünde takılan nakitlerle daha sonra onların borcunu kapatırsınız.

Teşhir ürünlerinden halledebilirsiniz, ikinci el ürün alabilirsiniz ya da 3 takım birden 4 bin olan bir marka vardı hatırlayamadım oradan da alabilirsiniz. Kalitesiz ama idare eder sizi.

Nişanlınızın krediden başka fikri yok mu ?

beyaz eşyaları da teknosa bimeks gibi mağzaalar teşhir ürünlerini ucuza satıyor internet üzerinden daha uyguna alabilirsiniz

bunu düğüne bir ay kala neden demişler? eşya için biraz araştırma yapmanız lazım.yol üstünde bile teşhir ürünleri satılan mağazalar var.öylesine diye dışarı çıkıp dolaşsanız mutlaka rastladığınz yerler olur.takıyı da nasılsa eşiniz ödeyecekse çok abartmadan almanız daha iyi olur.nakit para olmadan depozito emlakcı parası ve kirayı vermeniz çok zor.o yüzden acil gerekecek nakit miktarını belirleyip en az tutarda bir kredi çekebilirsiniz.mobilyaları taksitle alın düğünde takılan nakitlerle daha sonra onların borcunu kapatırsınız.
Inanin oyle bi moralim bozuk ki. 1 ay oncesi neden demisler. Yorumsuz

Teşhir ürünlerinden halledebilirsiniz, ikinci el ürün alabilirsiniz ya da 3 takım birden 4 bin olan bir marka vardı hatırlayamadım oradan da alabilirsiniz. Kalitesiz ama idare eder sizi.

Nişanlınızın krediden başka fikri yok mu ?
Malesef tek caremiz o gorunuyor. Birikim yok. Hatta nisanlimin 6bin kredi borcu kendinin var. Aile dugune 1 ay kala bombasini patlatti. Ne yapabiliriz ki baska.

Malesef tek caremiz o gorunuyor. Birikim yok. Hatta nisanlimin 6bin kredi borcu kendinin var. Aile dugune 1 ay kala bombasini patlatti. Ne yapabiliriz ki baska.
krediyle halletmeye çalışın.düğünden sonra siz de çalışır beraber ödersiniz.Kimsenin size ben aldım ben yaptım diyecek yüzü de olmaz.Ama biraz da geç kalmışsınız 1 ay çok az değilmi?Bana mı öyle geldi bilmiyorum.Tek maaşla çok zor olur eğer çalışmazsanız.Ne diyim Allah yardımcınız olsun

Insanlar ailelerden birsey beklemeden ne zaman evlenecek merak ediyorum.evlenecek maddi yeterlilik olmadan girmeyin bu işlere. Ailenin görevi takisini takar çekilir budur yani.
Düğün yap Mobilya al beyaz eşya al evini ver gel buyur otur de.gelin-damat mi aldın evlat mi aldın belli değil.
Genel bu söylediklerim tabiki.
Ben ev tutamayan esyasini dugununü yapamayan adama kız vermem.taki sorun değil ama evinin kirasini mutfagini gecindirsin bir zahmet.
Aynı şekilde mesleği olmayan ya da kendini gecindirecek kadar (zor duruma dusulurse)mesleki bilgisi yeteneği olmayan kız da almam.

Evi nasıl hallederim en ucuz şekilde bi fikir verin lütfen.Teşhir ürünleri satan bi mobilya mağazası varmı bildiğiniz?
Mobilyalar için inegöle gidin teşhir ürününü satan pek çok mobilyacı var benim arkadaşlarım 6 bin liraya bir evi komple yerleştirdiler.

X