- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 31
Hanımlar 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımın ailesi başta herşeyini yapacağız alacağız demesiyle az önce ters köşeye geçtiklerinin haberini aldım. Takı meselesi bile belli değil. Herşeyi tek maaşla halletmek durumundayız. Çok çok geç aldım bu haberi ve heryer tutuldu gün alındı herşey tamam.Düğünü erteleyin fikri artık geçerli değil. Daha farklı fikirlere ihtiyacım var
En ucuz sekilde evimi nasıl düşerim? istanbulda yaşıyorum . Teşhir ürünleri satan bi magaza var mı? Spotçulardan halledebilir miyim? Beyaz eşyaya ne tavsiye edersiniz? Ev tutulmadı şuan acil nakit paraya ihtiyacım var kredi çekmek istiyor nişanlım. Ben istemiyorum ama evi de tutamadık.Hiç birikimimiz yok. Faiz ödemeyeceğiz diyor ama nasıl ödemeyeceğiz anlamadım.
Lütfen bi akıl verin bana. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nerden başlamalıyım?
En ucuz sekilde evimi nasıl düşerim? istanbulda yaşıyorum . Teşhir ürünleri satan bi magaza var mı? Spotçulardan halledebilir miyim? Beyaz eşyaya ne tavsiye edersiniz? Ev tutulmadı şuan acil nakit paraya ihtiyacım var kredi çekmek istiyor nişanlım. Ben istemiyorum ama evi de tutamadık.Hiç birikimimiz yok. Faiz ödemeyeceğiz diyor ama nasıl ödemeyeceğiz anlamadım.
Lütfen bi akıl verin bana. Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım nerden başlamalıyım?