Fikirlerinize ihtiyacım var. Evleneceğim insan doğru mu?

Sevgilinizin bu gerçek karakteri mi, kaza nedeniyle çektiklerinden mi oluyor bilemem, ama sevmediğiniz ve durmadan kavga ettiğiniz biriyle evlenmeniz çok manasız olur bence. Ailelerin uyumu, sizin ailesiyle sorununuz olmaması iyi şeyler, ama esas evleneceğiniz kişiyle geçinemiyorsanız ne gerek var ki riske girmeye. Yolun başında bitirmek daha uygun bence, evlenip hır gür içinde bir evlilik yaşamak, ya da boşanmaktansa.

eger gercekten onu sevseydin böyle bir celiski icinde olmazdin zaten...
bence ilk önce sevgini sorgula..
sadece elalem ne der diye biriyle evlenilmez...

eger gercekten onu sevseydin böyle bir celiski icinde olmazdin zaten...
bence ilk önce sevgini sorgula..
sadece elalem ne der diye biriyle evlenilmez...

Seviyordum ama her kavgamız yavaş yavaş bitirdi sevgisini.. Bir insanla evlenmek için sevgiden öte anlaşmak gerekiyormuş onu anladım. anlaştığın zaman seviyorsunda tıpkı arkadaş gibi..

Seviyordum ama her kavgamız yavaş yavaş bitirdi sevgisini.. Bir insanla evlenmek için sevgiden öte anlaşmak gerekiyormuş onu anladım. anlaştığın zaman seviyorsunda tıpkı arkadaş gibi..

sadece anlasmakta yetmez evlenmek icin..
sevmedigin ama anlastigin bir insanin sana dokundugunda hic birsey hissetmemen de cok kötü..
diyorum ya eger gercekten onunla evlenmek isteseydin böyle bir celiski icinde olamazdin ve asla acaba demezdin..

onu gerçekten sevmiyorsun sevdiğinden emin değilsin karışık duygular içindesin ama sen onu elalem ne der diye bırakamk istemiyorsun mantık evliliği olur seninkisi cnm bak senin hayatın söz konusu elalm ne der önemli olan bu değil önemli olan senin istekğin sen yanlış bir şey yapmadığından eminsen sorun ne o zaman sadece mantığını dinleme kalbinide dinle elalem için olsun istiyorsan yanlış elalem konuşur konuşur susar ama değer mi senin mutsuz olmana evlilik çok citti bi kavram iyi düşün mantığında önemli ama sevgi olmadıktan sonra

baskasi ne der diye dusunup evlenirsen cok buyuk hata edersin.sadece kendin icin yasa.millete de agzinin payini ver oturttur.masallah bizim insanimiz kendine bakmadan devamli baskalarini elestirir ve suclar.o yuzden umursama.
digeri sevgilin kaza ve kullandigi ilaclar nedeniyle yada hastane psikolojisinden dolayi gergin olabilir..
herseyi dusun tasin gercekten seviyor musun sor kendine.diger adimlarini da ona gore at.

İlişkilerde kavgalarda tartışmalar da normaldir, önemli olan bunları nasıl çözüme kavuşturduğunuzdur... Yani anlaşmazlık çıktığında nasıl davranıyor, kendi isteği olsun diye ısrar mı ediyor, yoksa orta yolu bulmaya mı çalışıyor? baskıcı mı? şimdi kavga ediş tarzınız ilerde de bir model olacaktır. bu yüzden tartışmasız bir evlilik hayalinden öte karşınızdaki insanın sorunlara nasıl yaklaştığına bakın. arada yoğun bir aşk olsa da iki insanın evliliğinde anlaşmazlık çıkması normaldir. bu yüzden bakmanız gereken şey karşı tarafın kişiliği bu anlamda kavgalardaki tutumudur...

sırf bu nedenle hayırlı bir evlilik kısmetini geri tepmeyin. tabi son tahlilde neyin hayırlı olacağını bilemeyiz ama şunu unutmayın ki evlilik yolunda bu tür sınavları çok yaşayacaksınız. bu sizin samimiyetinizi sorgular. bu yüzden sabırla dua edin, karşı tarafı da gözlemleyip anlaşıp anlaşamayacağınıza bakın...

bence herşey geçirdiği kazadan kaynaklanıyordur evlenme işini aceleye getirme derim ama ayrılmada biraz daha böyle devam et tamemen iyileşsin kendini toparlasın işine gücüne geri dönsün içinde bulunduğu psikolojidende kaynaklanıyo olabilir bu davranışları beklemen en doğru kararın olur bence.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim şimdilik devam ediyoruz işine gitmeye başladı. Şimdilik kavga etmiyoruz ama daha önce o kadar çok tartıştıkki bunun soğukluğu var üstümüzde. Onu seviyorum ama aramadığımda ya da telefona bakamadığımda o kadar çok sitem ediyorki soğuyorum. Sitem her türlü ilişkide dayanamadığım bi olay. Birde sitem etmemeyi öğrenir ve hayatta her şeyin önünde tutsamda zaman zaman geride kalacağınıda bilirse her şey daha güzel olacak.

aklında acaba sorusu varsa iyi düşün bu senin hayatın ve en iyi sen bilebilirsin kendini ve erkek arkadaşını annenle paylaş bu durumu bakalım o ne diyecek

ben evliliğe giden bir ilişki göremdim.en azından senin açından bitmiş herşey..gerektiği kadar fedakarlık yapmış gibi görünüyorsun...belkide yaşadığı şeyler sinirlerini fazlaca yıpratmış olabilir ama şu halde dayanamaz,sevgim bitmiş derken evlendikten sonrası ızdaraba döner...elalem ne der dicek kadar da basit görüşlü olduğunu düşünmek istemiyorum...elalem senin evine girmiyor,senin yaşadıklarını da bilmiyor..

kaza atlatmış sevgilin geçmişler olsun canım belki onun verdiği etkiyle asabilik baş göstermiştir. Biraz daha bekle bakalım neler olacak baktın gördün bu iş böyle devam ediyo hiç kendini hırpalama kendine yazık edersin

Öncelikle geçmişler olsun.
Canım iyi düşün.. Onu gerçekten seviyor musun? Yoksa hastalığı süresince vicdan mıydı seni onun yanında tutan? Bu sorunun yanıtını ver kendine.. Hislerini sorgulamak asla bana düşmez ama bana evliliğinde seni çok mutlu edecek havalara uçuracak bir aşk yaşamıyormuşsun gibi geldi.. Bazen sırf karşı taraf bizi çok seviyor diye hatalar yapabiliyoruz. Hele hele işin içine "ciddi düşünmek,evlilik" kavramları girince eriyip bitiyoruz.. Dilerim senin için de, erkek arkadaşın içinde en hayırlısı neyse onu yaşarsınız..

Canım sevginden emin değilsen bir evlilik değil bir ilişki bile düşünme bence......

evlilik kararı alırken kimseye sorma gereği duymazsın.
ben hep bekarken düşünürdüm doğru kişi olduğundan nasıl emin olucam derdim.
Ama sonra anladım ki doğru kişiyi bulduğunda işte bu diyormuşsun. hiç bir tereddüt kalmıyor aklında. Ama senin soruların var.
Bana sorarsan ben bu kadar bağırtılı gürültülü bir adamla evlenmem. evlenemem... çünkü evlilikte huzur çok önemli. Lakin çok aşık olsan zaten ne bağırması ne çağırması gözüne batardı.
Şu an sen mantık evliliği arifesindesin ondan bize soruyorsun kanımca. Bence Aşksız evlilik olmazz...

Back
X