Fikirlerinize ihtiyacım var. Hamileyim ve rahmimde kanser hücrelerine rastlandı. :(

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
103
İlk kontrolümde yapılan smear testinde karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyuldu yani serviks kanseri. Çarşamba günü kolposkopi yapılacak. Psikolojim berbat, sürekli kanamam var gün geçtikçe korkuyorum bebeğime zararı olacak diye. Kimsenin karşılaşmasını istemem ama benim gibi olan var mı? Varsa neler yaptınız nasıl atlattınız lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm.

Cok cok geçmiş olsun öncelikle umarım en kısa zamanda sağlığınıza ve bebeğinize kavuşurshnuz dualarım sizinle. Bildiğim bir şey değil ama takipçisi olduğum bir kadın var gebeliğinde meme kanseri olan aynısı değil ama belki yardıöcı olur. İnstagramda @1hastalık3melek internette 1hastalik3melek.blogspot.com

Çok teşekkür ederim çok sağolun. Allah razı olsun. Paylaştığınız sayfa bana da bir umut olur inşallah.

Çok geçmiş olsun,inşallah ikinizede bişey olmaz,atlatırsın..rabbim şifa versin

Benim gibi bir şey yaşayan olmamış sanırım Allah kimseye de yaşatmasın, çok çok zor.

Çok çok geçmiş olsun, inşallah sağlığınıza kavuşur evladınızı da sağ salim kucağınıza alırsınız..

bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok,yapabileceğim tek şey dua etmek,size acil şifalar dilerim,Allah yavrunuzı size,sizide ona bağışlasın.Kanama neden peki düşük tehlikesimi var

bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok,yapabileceğim tek şey dua etmek,size acil şifalar dilerim,Allah yavrunuzı size,sizide ona bağışlasın.Kanama neden peki düşük tehlikesimi var
Amin teşekkür ederim.
Evet düşük tehliken var demişti doktorum, progestan, folbiol, proluton depot, ferplex ve donaxyl kullanıyorum. Ama kanamalarım arada artarak hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…