İlk kontrolümde yapılan smear testinde karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyuldu yani serviks kanseri. Çarşamba günü kolposkopi yapılacak. Psikolojim berbat, sürekli kanamam var gün geçtikçe korkuyorum bebeğime zararı olacak diye. Kimsenin karşılaşmasını istemem ama benim gibi olan var mı? Varsa neler yaptınız nasıl atlattınız lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm.
Cok cok geçmiş olsun öncelikle umarım en kısa zamanda sağlığınıza ve bebeğinize kavuşurshnuz dualarım sizinle. Bildiğim bir şey değil ama takipçisi olduğum bir kadın var gebeliğinde meme kanseri olan aynısı değil ama belki yardıöcı olur. İnstagramda @1hastalık3melek internette 1hastalik3melek.blogspot.com
Cok cok geçmiş olsun öncelikle umarım en kısa zamanda sağlığınıza ve bebeğinize kavuşurshnuz dualarım sizinle. Bildiğim bir şey değil ama takipçisi olduğum bir kadın var gebeliğinde meme kanseri olan aynısı değil ama belki yardıöcı olur. İnstagramda @1hastalık3melek internette 1hastalik3melek.kadinlarkulubu.com
İlk kontrolümde yapılan smear testinde karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyuldu yani serviks kanseri. Çarşamba günü kolposkopi yapılacak. Psikolojim berbat, sürekli kanamam var gün geçtikçe korkuyorum bebeğime zararı olacak diye. Kimsenin karşılaşmasını istemem ama benim gibi olan var mı? Varsa neler yaptınız nasıl atlattınız lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm.
bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok,yapabileceğim tek şey dua etmek,size acil şifalar dilerim,Allah yavrunuzı size,sizide ona bağışlasın.Kanama neden peki düşük tehlikesimi var
bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok,yapabileceğim tek şey dua etmek,size acil şifalar dilerim,Allah yavrunuzı size,sizide ona bağışlasın.Kanama neden peki düşük tehlikesimi var
Amin teşekkür ederim.
Evet düşük tehliken var demişti doktorum, progestan, folbiol, proluton depot, ferplex ve donaxyl kullanıyorum. Ama kanamalarım arada artarak hala devam ediyor.