fikirlerinize ihtiyacım var kader arkadaşlarım.

ecrin.06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
136
1
96
Ankara
öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum. sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum. ben 12 yıllık evliyim iki kere tüp bebek yaptım olmadı yani sürekli doktor kontrölü altındaydım bende sorun olmadığını söylediler bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı düşük bir yıldır tedaviye ara verdim çünkü hem maddi hem manevi çok yoruldum bunu birtek siz anlar ve bilirsiniz. geçen ay çok iyi bir ebe var dediler kayın valdem illahi git dedi ebelere güvenmediğim halde onun zoruyla gittim altan muyane eti ve senin çocuk yerin kapalı dedi kafam çok karıştı sizce böyle birşey olsaydı rahim filmi çektim defalarca doktor anlamazmıydı sanki eşimde inanıyor ebenin dediğine lütfen fikirlerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. ALLAH yar ve yardıcımız olsun.

2 kere tup bebek yabtirmissin. bole birsey olsa doktorlar anlardi tabiki ama kafaya taktiysan icinin rahat olmasi icin doktora bunun icin bi gozuk derim

insallah en yakin zamanda melegine kavusursun cnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

ecrin canım öncelikle geçmiş olsun benim bir arkadaşım var oda senin gibi ebeye gitti ve aynı şeyi onada söylediler fakat alttan muayene etmiyor bu ebe karnın ın alt tarafından anlıyor arkadaşıma bişeyler yaptı tabii 3 gün gitti adetliyken ondan sonraki ay hamile kaldı belkide bahanesiydi bilemiyorum bende gittim fakat bana faydası olmadı bilemiyorum canım sen bilirsin ama alttan bakması beni şaşırttı hayırlısı olsun tatlım inşallah faydasını görürsün.....

canım valla bence doktorun ne söylediyse o o zaman doktorlar boşuna ihtisas yapıyo onca yıl banada çok şeyler söylendi ama ben bir kere bile gitmedim ebe denildi ebelerin işi çocuk doğurtmak tedavi etmek değil canım o kadar okumuş prof. olmuş insanlar var senin bir sorunun yok demişler demekki yok olsa neden söylemesinler rabbim yeterki ol desin yok çocuk yerin kapalı ne demek hiç duymadım ben bu zamana kadar moralini bozma canım rabbim ol desin yeterki sen tedavine devam et rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah canım

daha dun bı yere misafirliğe gittim ve aynı seyden bahsettı kadın bilemiyorum yaa bi sağlıkçı olarak bazen mantıksız geliyor ama derdi veren Rabbim dermanınıda verirmiş insanın basına boyle bısey gelınce çaredir belki diye denemediği yol kalmıyo denemekten zarar cıkarmı bılmıyorum ama ınan bana ben duydugum herseyı denıyorum karar senın belki buda sebep olur inşallah çok zaman gecmeden bebişlerini kucagına alırsın canım

öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum. sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum. ben 12 yıllık evliyim iki kere tüp bebek yaptım olmadı yani sürekli doktor kontrölü altındaydım bende sorun olmadığını söylediler bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı düşük bir yıldır tedaviye ara verdim çünkü hem maddi hem manevi çok yoruldum bunu birtek siz anlar ve bilirsiniz. geçen ay çok iyi bir ebe var dediler kayın valdem illahi git dedi ebelere güvenmediğim halde onun zoruyla gittim altan muyane eti ve senin çocuk yerin kapalı dedi kafam çok karıştı sizce böyle birşey olsaydı rahim filmi çektim defalarca doktor anlamazmıydı sanki eşimde inanıyor ebenin dediğine lütfen fikirlerinize ve dualarınıza ihtiyacım var. ALLAH yar ve yardıcımız olsun.

merhaba ecrin yaşadıklarını bir daha yaşamazsın umarım ben de bir sağlıkçıyım 13 yıldır çalışıyorum ama bir ebenin okadar okumuş doktorların yapamadığını yapacağını sanmıyorum çocuk yerin kapalı kelimesi çok saçma zaten 2 kere tüp bebek yaptırmışsın kaç kere ultrasona giriliyor anlaşılmaz mı böyle bir şey ebelerin bazı tavsiyeleri olabilir ama böylesi biraz garip içinde kalmışsa eğer tekrardan bir doktora gidebilirsin eşin için de keçiboynuzu kürü havuç suyunu da ekstradan kullanabilirsin işe yarıyor dualarımız seninle umarım herşey daha güzel olur da hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

sağolun arkadaşlaş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benimle fikirlerinizi paylaştığınız için zaten en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum.

valla bende ilk defa duydum böle bişeyi....ama arkadaşların dediği gibide her söleneni yapmak istiyoruz belki olur diye......gidiceksende inş iyi bi sonuç alırsın arkadaşım...

bende bir ebeyim ve sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim.senin ebe üzgünüm ama fena sallamış.umarım en kısa zamanda bebeğinekavuşursun canım.sen dr.ların söylediklerine bak.....

Back
X